javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Voetbalschool4-Skills wordt Soccer Academy 4-Skills

Voetbalschool4-Skills wordt Soccer Academy 4-Skills

profielfoto_full_color

In 2012 werd in het Brabantse Deurne Voetbalschool4-Skills opgericht. Honderden kinderen hebben aan de verschillende voetbalprogramma’s van voetbalschool4-Skills deelgenomen in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar. Door de grote successen en de vele positieve reacties van ouders en spelers, gaat voetbalschool4-Skills zich sterk uitbreiden. Doordat voetbalschool 4-Skills zich in de toekomst ook internationaal wilt gaan wegzetten, is ervoor gekozen om de naam voetbalschool4-Skills te veranderen in Soccer Academy 4-Skills. Soccer Academy 4-Skills gaat bestaan uit een professioneel team, waarbij Freestyle ook een belangrijke rol gaat spelen in het programma. Via de nieuwe 4-Skills Software zullen alle trainingen opgenomen worden en kunnen prachtige beelden door alle spelers terug bekeken worden via de gratis app. De gemaakte beelden gaan geanalyseerd worden door professionele video-analisten en bewegingswetenschappers van de Rijks Universiteit van Groningen. Soccer Academy 4-Skills zal zich hierin duidelijk gaan onderscheiden met hierbij een zeer nauwe samenwerking met Rene Meulensteen Academy en Sportpartners. Voor ons een droom die uit komt, om 4-Skills zowel nationaal als internationaal te gaan wegzetten waarbij het doel van 4-Skills helemaal hetzelfde blijft; het ontwikkelen en inspireren van jeugdspelers via voetbal, tot zelfbewuste spelers vol zelfvertrouwen.

Attachment