javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Zomer voetbaldagen 2015 Soccer Academy 4-Skills

Zomer voetbaldagen 2015 Soccer Academy 4-Skills

Soccer Academy 4-Skills heeft in de afgelopen zomer 2 voetbalweken georganiseerd op het sportpark van SV Deurne. Bijna 80 kinderen hebben gericht gewerkt aan hun technische vaardigheden via de visie van Rene Meulensteen en Soccer Academy 4-Skills.
Gedurende de voetbaldagen hebben we bezoek gekregen van PSV speler Suently Alberto, Freestyler Joshua Agteres en oud Ajax-speler en zaakwaarnemer Bojan Lazic. De grootste hit dit jaar was Bubble Soccer, waarin de spelers al rollend ontzettend veel plezier beleefden aan dit prachtige nieuwe voetbalspel. Ook Kickbal ( een mix van honkbal en voetbal ) blijft een ongelooflijk succes.
Tijdens de twee week zijn er opnames gemaakt van onze promotiefilm, die we binnenkort online zullen zetten. Drones vlogen over het veld heen, de best mogelijke beelden te maken. We mogen terug kijken op twee fantastische weken en kunnen niet wachten tot de herfstvakantie, wanneer we de volgende voetbaldagen op onze verschillende locaties in Nederland zullen organiseren!

Attachment