javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Voetbalschool RKVV JEKA 2023-2024

VOETBALSCHOOL 4-SKILLS SOCCER ACADEMY

RKVV JEKA in Breda

Seizoen 2023-2024

 

Ons doel is spelers op te leiden tot technische, creatieve spelers die vol zelfvertrouwen hun eigen beslissingen durven te maken op het veld en elke 1v1 situatie domineren. 

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS PROEFLES

Klik HIER voor inschrijfformulier

 

 

 

Voor wie:

Wij zijn er voor alle voetballers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar; zowel beginner (voetbalschool) als gevorderde (Advanced Class). Spelers komen bij ons om zich sterk te verbeteren op technisch en tactisch gebied, maar ook om ontzettend veel plezier in voetballen te ervaren. De techniek staat bij ons altijd centraal, om de tactische keuzes, technisch goed te kunnen uitvoeren. Hiernaast stimuleren wij te allen tijde de motorische ontwikkeling en het fysieke en mentale aspect binnen het voetbal. Dit door het constant aanbieden van uitdagende trainingsvormen die ze steeds tot het uiterste leiden en ze steeds verder laat doorgroeien welke past bij de persoonlijke ontwikkeling.

Wat maakt het verschil?

Onze fantastische trainers die tot in de diepste details en veel positieve coaching de kinderen elke week weer weten te raken. De kinderen veel vertrouwen geven en zich thuis en veilig laten voelen. Elk kind herkennen en erkennen, ongeacht niveau, leeftijd en persoonlijkheidskenmerken.

Het domineren van de 1 tegen 1 situatie! Zowel aanvallend als verdedigend. Hier maken topspelers als Messi, Ronaldo, Neymar en vroeger Maldini, Pele, Maradona, Cruijff en Dennis Bergkamp het verschil.
Zij beheersen de voetbaltechnische vaardigheden tot in perfectie en weten op elk moment in de wedstrijd de juiste beslissing te nemen en domineren elke 1v1 situatie.  Ze zijn wendbaar, snel en hebben een waanzinnige winnaarsmentaliteit. Dat moeten we dus trainen en dat doen we dus ook bij 4-Skills!!

Succes en herhaling

Spelers leren vanuit succeservaringen en herhaling en positieve en stimulerende coaching. Alleen dan zal de speler het zelfvertrouwen op doen, waardoor de speler gemotiveerd wordt om steeds weer een stapje verder te gaan. Via succes, zeer gedetailleerde adviezen en positieve coaching, ontwikkelt een speler zich het best. Lukt het niet!! Helemaal niet erg, we blijven lekker oefenen met veel ondersteuning. Dat mag je verwachten van onze trainers bij 4-Skills! Lukt het juist wel……fantastisch, dan dagen we de speler verder uit om de vaardigheid tot in de diepste details en hoogste weerstanden verder in door te ontwikkelen (Advanced Class)

Aanbieden van de juiste omstandigheden

Ieder kind heeft talent. Het is aan de omgeving (en dus aan ons) om ervoor te zorgen dat het kind de juiste omstandigheden (qua inhoud trainingen, begeleiding en materialen) krijgt aangeboden om zijn/haar potentie te kunnen ontplooien. Belangrijk hierbij is dat voor ieder uniek individu het juiste klimaat wordt gecreëerd. Elk kind is anders en verdient dus een andere aanpak. De specifieke technische vaardigheden binnen het voetbal zijn bij ons geïntegreerd in een compleet trainingsprogramma. De voetbalvaardigheid wordt zo bij ons een specialisme. Vandaar dat we ook onderscheid maken tussen de voetbalschool en Advanced Class. Waar we bij de voetbalschool vooral in de aanleerfase zitten, specialiseren we deze voetbalvaardigheden in de Advanced Class. Let op; de Advanced class passen wij pas toe vanaf 10 jaar.

We gebruiken hiervoor uitdagende trainingsmaterialen, als schietmeters, Smartgoals, verschillende maten ballen, loopladders en rebounders.

 

 

Start trainingen Voorjaarstrainingen Blok 2: 10 trainingen

Vrijdag 26 januari 2024

 

Trainingsopbouw; de 4-Skills uitgelegd!!

Ons trainingsprogramma bestaat uit 2 sessies van 10 trainingen; 4 blokken van 5 trainingen. Elke training duurt 60 minuten. Binnen elk blok staat een specifieke techniek/ thema centraal:

 

Elke training bestaat hieruit weer uit 4 verschillende trainingsvormen

 • 15 minuten: Dribbeltechniek/ snel voetenwerk ( controle over lichaam en bal)
 • 15 minuten: Bewegingstechnieken ( tot in diepste details de verschillende bewegingen aanleren)
 • 15 minuten: Schiettechniek (aanleren van goede en krachtige wreeftrap)
 • 15 minuten: Spel en partijvormen 1 v1/ 2v2/ 4v4 ( aangeleerde wordt toegepast in wedstrijdsituatie)

 

Uitdaging, intensiteit, plezier en succeservaringen zijn ontzettend belangrijk. Wij bieden de oefenstof dan ook in 4 verschillende uitdagende trainingsvormen aan:

 • Individuele vormen ( elke speler traint op zijn eigen niveau met specifieke coaching)
 • Groepsvormen ( spelers leren onder weerstand en in teamfuncties de technieken verder te ontwikkelen)
 • Spelvormen ( via uitdagende spelvormen worden de spelers ook fysiek en mentaal uitgedaagd)
 • Partijvormen ( toepassen van het aangeleerde in wedstrijdsituaties )

 

Het domineren van elke 1v1 situatie; zowel aanvallend als verdedigend

In de wedstrijdsituatie kan je van 4 kanten aangevallen worden, of van 4 kanten druk zetten op de bal. De spelers leren deze 4 invalshoeken te allen tijde te domineren:

 • Terugwaarts/ van achteren
 • Zijwaarts
 • Vanuit een hoek (diagonaal)
 • Frontaal (van voren)

 

4-Skills DNA; 

 • Technisch
 • Zelfvertrouwen
 • Eigen beslissingen maken
 • Domineren

 

De 4 componenten/ vaardigheden binnen het voetbal

‘Je kan goede tactische looplijnen maken, maar wanneer je een bal niet goed kan aannemen, niet goed kan dribbelen/ schieten of een actie maken, dan kom je met tactiek niet ver’ 

Vandaar dat wij eerst de technische vaardigheden alle aandacht geven; dribbelen, aannemen, schieten, acties maken. Wanneer deze beheerst worden, is de speler klaar om de volgende vaardigheid aan te leren; de tactische vaardigheid. Doordat de spelers de technische vaardigheden beheersen, leren ze nu tactisch goede keuzes te maken; waanneer doordribbelen, afspelen, actie maken of schieten. Ook de looplijnen, het doorbewegen en vrijkomen krijgt hierbij grote aandacht.

De motorische en fysieke vaardigheden spelen hierin een belangrijke rol, waarbij de spelers gaan leren hun lichaam goed te gebruiken bij bijvoorbeeld het afschermen van de bal, maar ook om juist weg te draaien van de tegenstander, dan naar de tegenstander toe. Het maken van explosieve acties, het versnellen na de actie komt hierbij aan bod.

Gedurende alle trainingen besteden wij veel aandacht aan de mentale vaardigheden; hoe ga je om met winst en verlies? Kinderen veel zelfvertrouwen geven bij het aanleren van nieuwe vaardigheden. Doorgaan wanneer iets niet lukt; niet verdrietig zijn. De juiste trainingsmentaliteit krijgen om elke training weer tot het uiterste te gaan. Keuzes zelf durven te maken en hierin initiatief nemen. Te genieten van het voetbal, oog te hebben voor de ander en anderen hierbij motiveren en stimuleren. De spelers maken bij ons hierdoor ook een sterke sociaal-emotionele groei door.

 

 

POP formulier en spelerspaspoort

Wij vinden het heel belangrijk dat de speler zelf betrokken wordt bij zijn of haar eigen ontwikkeling. Hierdoor stimuleer je de intrinsieke motivatie en gaat de speler ook echt gericht met zichzelf aan de slag. Na elke sessie van 10 trainingen, ontvangt elke speler een persoonlijk ontwikkel formulier en spelerspaspoort. Super leuk dat de kinderen zo hun eigen ontwikkeling en groei kunnen volgen.

 

 

Kleding

Eenmalig wordt het gloednieuwe 4-Skills tenue van het kledingmerk ROBEY aangeschaft t.w.v. 59,98 euro. Dit kan echter gebruikt worden voor alle activiteiten van 4-Skills gedurende het jaar; voor alle voetbal, sport- en speldagen in de vakanties. Dan hoeft dus geen shirt meer aangeschaft te worden en ligt de prijs voor deelname lager. We vinden het belangrijk dat alle kinderen er gelijk bij lopen en als eenheid sporten. Heb je het shirt al verkregen, dan hoef je enkel nog het broekje en sokken aan te schaffen t.w.v. 29,98 euro.

Bekijk zeker eens onze webshop op onze site, voor meer mogelijkheden van het aanschaffen van 4-Skills kleding, zoals trainingspak, zomerjack, regenjack en winterjas voor de verschillende seizoen.

 

Het nieuwe 4-Skills trainingstenue kledingmerk ROBEY seizoen 2023-2024

 

 

Kosten

Onderstaand bedrag dient u bij inschrijving direct over te maken op rekeningnummer NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills, om de inschrijving compleet te maken. 

 • 10 trainingen:                                           119,98 euro
 • 20 trainingen:                                           219,98 euro
 • Eenmalige aanschaf 4-Skills tenue:     59,98 euro

 

 • Inschrijven is gedurende het hele seizoen mogelijk.    Per losse training zijn de kosten 15 euro

 

Let op:

Bij inschrijving 10 of 20 trainingen, ontvang je 10% korting op alle andere 4-Skills voetbal, sport- en spel activiteiten gedurende het seizoen. Ook vallen de kosten voor aanschaffen shirt voor deze activiteiten weg, omdat deze al in bezit is. 

 

We bieden de mogelijkheid voor gespreide betaling van 2 termijnen. Wanneer u hier gebruik van wil maken, geef dit even aan op het online inschrijfformulier. 

 

 

Data trainingen voorjaar seizoen 2022-2023

Januari 2024                 26

Februari 2024:              2/ 9/ 23

Maart 2023:                   1/ 8/ 15/ 22/ 29

April 2023:                     5

Inhaaltraining 2024:  12/ 19/ 26 april

 

Data Inhaal trainingen/ extra trainingen

 • Voor spelers binnen onze voetbalschool die x aantal trainingen gemist hebben, kunnen deze inhalen
 • Nieuwe spelers kunnen zich hier ook voor aanmelden voor 12,50 euro per training of 79,98 euro voor alle trainingen.

Mei 2024:                            17/24/ 31/

Juni 2024:                           7/ 14/ 21/ 28

 

Tijden trainingen (zowel voetbalschool als Advanced Class)

 

RKVV JEKA

Vrijdagen:

Trainers: Arnoud Jonker, Sem de Rijke, Naoufal Essaoui, Youssef el Moukaddem

17.00u – 18.00u: