javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Kerstvakantie 4-Skills Classes

 

In de kerstvakantie 2022, verzorgt 4-Skills Soccer Academy zeer leerzame en uitdagende classes onder leiding van onze toptrainers op verschillende locaties. Kies je eigen favoriete class uit, of volg ze allemaal!! Je hebt het zelf helemaal voor het zeggen!!

 

Voor wie?

Ben jij tussen de 6 en 15 jaar? Dan kun jij je opgeven voor deze uitdagende, leerzame, maar ook super leuke classes.  Ook als je geen lid bent van de club. We delen de groepen op leeftijd en niveau in om elk kind op zijn/ haar eigen niveau uit te dagen. De groepen bestaan uit maximaal 8 spelers om de best mogelijk begeleiding te bieden. Classes volgen met je complete team ter voorbereiding voor de tweede seizoenhelft na de winterstop? Dat is ook zeker mogelijk. Geef dit dan even aan in het inschrijfformulier, dan delen we je samen in.

 

Classes: Alle classes stimuleren de twee-benigheid van iedere speler

 

4-Skills Class

Basisclass: 6 t/m 10 jaar of beginner

In deze class leren we je alle technische vaardigheden aan die belangrijk zijn om elke 1v1 situatie te domineren; precies waar 4-Skills voor staat. Deze class staat vol met het aanleren van de verschillende technische bewegingen; terugwaartse, zijwaartse en aanvallende bewegingen. We bieden de verschillende bewegingen aan in 4 verschillende vormen; individuele vormen, groepsvormen, spelvormen en wedstrijdvormen. Na deze class kan jij de verschillende bewegingen uitvoeren en heb je je balvaardigheid sterk uitgebreid. Dit zal je als voetballer ook zoveel meer zelfvertrouwen geven.

Advanced Class: 11 t/m 15 jaar of gevorderde

Beheers je de basis al, maar wil je je verder specialiseren in alle technische acties? Schrijf je dan in voor de 4-Skills Advanced Class. We dagen je uit de technische acties tot op de diepste details en vol overtuiging uit te voeren. De 4-Skills trainers geven je veel individuele tips om je naar het hoogste niveau te tillen. Aanvaller of verdediger? Dat maakt in deze class niet uit. We gaan persoonlijk met jou aan de slag om jouw doelen in je ontwikkeling binnen deze class te halen.

 

4-Skills First Touch Class

Basisclass: 6 t/m 9 jaar of beginner

In deze class richten we ons op de eerste balaanname. Hierbij leer je de vaardigheden en het zelfvertrouwen om niet de bal direct weg te schieten, maar de bal eerst goed aan te nemen. Dit betekent dat jij balbezit houdt en hiernaast ook een goede vervolgactie leert maken. Dit kan dribbelen, overspelen, actie maken, schieten of een combinatie zijn. Naast de verschillende technische vaardigheden van een goede eerste aanname, verkrijg je ontzettend veel zelfvertrouwen, omdat jij baas over de bal wordt.

Advanced Class; 10 t/m 15 jaar of gevorderde

Onder volle weerstand en intensiteit, leer jij in elke situatie de bal zo aan te nemen, dat je ook direct een goede vervolgactie kunt geven. Dit zijn zowel strakke lage als hoge ballen. Aanname met de voet, knie of borst; het komt allemaal aan bod. We besteden echter ook veel aandacht aan jouw goede vervolgactie. Dit kan door dribbelen, overspelen, actie maken, schieten of een combinatie zijn. In de wedstrijd leer jij zo goede keuzes te maken en geef je jezelf meer tijd door die ene perfecte aanname.

 

4-Skills Shooting Class

Basisclass: 6 t/m 9 jaar of beginner

Schieten schieten schieten!!! Het is en blijft een zwaar onderschat onderdeel binnen het voetbal. Jij gaat je binnen deze class de schiettechniek van een harde wreeftrap compleet aanleren. Dit vanuit alle hoeken die hierin mogelijk zijn. Eerst leren we je intensief de schiettechniek aan, waarna je uit verschillende hoeken en verschillende snelheden de aangeleerde techniek leert toe te passen. Na de class beheers je de schiettechniek en kan je ook van grotere afstanden het net vinden. Hoe lekker is dat!!

Advanced Class; 10 t/m 15 jaar of gevorderde

Jij beheerst de basistechnieken van een goede wreeftrap, maar wij gaan je techniek en kracht verder specialiseren. We verhogen de intensiteit en druk die je opgelegd krijgt, waarbij je door je specialisatie in de techniek, balans en zuiverheid houdt in je schot. We dagen je uit vanuit verschillende hoeken en snelheden je techniek tot in perfectie toe te passen. Hiernaast besteden we aandacht aan het curven van de bal; met veel effect de bal raken, waardoor jij de ware vrije trap- of penalty specialist wordt van je teams.

 

4-Skills 1v1 class; verdedigend/ aanvallend

Basisclass: 6 t/m 9 jaar of beginner

In deze class staat de 1v1 volledig centraal. Dit betekent binnen allerlei verschillende trainingsvormen dat je leert in duel te komen met je directe tegenstander. Je leert zowel verdedigend als aanvallend iedere 1v1 situatie te domineren. De 4-Skills trainers geven je veel persoonlijke tips en adviezen; zowel op fysiek gebied ( goed lichaam gebruik), als op technisch gebied. Niemand vindt het hierna fijn om nog tegen jou in een 1v1 situatie te komen!!

 

4-Skills 4v4 class

Advanced Class; 10 t/m 15 jaar of gevorderde

Deze class is enkel voor de 10 t/m 15 jarigen. Dit met als reden dat dit een zeer tactische class is, wat in onze ogen niet past bij de jongeren leeftijdscategorie. In verschillende trainingsvormen leer je spelen in een ruit, die binnen de 4-Skills visie centraal staat. Zowel aanvallend als verdedigend leer je te spelen in een ruit en welke looplijnen hierbij horen. Je leert positiewisselingen, waarbij je als team te allen tijde de ruitvorm in stand houdt. Ongelooflijk lastig voor elke tegenstander. Je leert echter ook hoe deze te verdedigen, waardoor je te allen tijde in controle blijft. In verschillende trainings- en wedstrijdvormen dagen we je uit in volledige controle en balans te blijven.

 

INSCHRIJVEN

Alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar kunnen zich voor deze classes inschrijven. Je hoeft niet per se lid te zijn van de vereniging waar wij onze classes organiseren. Iedereen is welkom!! We delen de kinderen zelf in van groepen van maximaal 8 spelers/ speelsters. Je kan bij ons zeker aangegeven bij wie je graag in groep wilt; daar houden wij altijd rekening mee. Geef dit zeker dus aan op het inschrijfformulier.

 

Groepsindeling

Per class hanteren wij maximaal 8 spelers per groep. Dit kan betekenen dat er meerdere groepen per class zijn, welke we zullen indelen op leeftijd en verzoeken. Wil je graag bij iemand in de groep? Geef dit dan zeker aan in het inschrijfformulier. We houden hier altijd rekening mee.

 

ETEN EN DRINKEN

We vragen graag zelf een eigen lunch mee te nemen, mocht je meerdere classes volgen. Op deze manier heeft ieder kind een goede eigen lunch bij die past bij eventuele allergieën. Laat het ons zeker weten op het inschrijfformulier wanneer wij bij uw kind ergens rekening mee moeten houden. Wij verzorgen drinken na elke class. Neem wel je eigen bidon mee, waar we dit in kunnen schenken. Spelers die de hele dag bij ons verblijven, verkrijgen ook fruit en een lekkere snack.

 

CORONA

Mochten de classes niet door kunnen gaan vanwege verscherpte maatregelen omtrent het COVID-virus, wordt het volledige bedrag teruggestort, of kan deze als voucher ingezet gaan worden voor toekomstige 4-Skills activiteiten.

 

KOSTEN

Inschrijfkosten van 15,00 euro per class dient u bij inschrijving direct over te maken op rekeningnummer NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills om de inschrijving compleet te maken. Schrijft u in voor alle classes? U betaalt dan slechts 50 euro en ontvangt dan 10 euro korting. 

 

Programma 4-Skills Classes per locatie. 

10.00u – 11.00u: 4-Skills Class

11.15u – 12.15u: 4-Skills First Touch Class

12.30u – 13.30u: 4-Skills Shooting Class

13.45u – 14.45u: 4-Skills 1v1 Class: 6 t/m 9 jaar

13.45u – 14.45u: 4-Skills 4v4 Class: 10 t/m 15 jaar

 

Data en Locaties: 

 

 

Locatie RKSV Wittenhorst in Horst aan de Maas

Donderdag 29 december 2022

Kosten: 15 euro per class

Kosten: 50 euro voor 4 classes ( 10 euro korting)

 

 

 

 

Locatie RKVV JEKA in Breda

Dinsdag 3 januari 2023

Kosten: 15 euro per class

Kosten: 50 euro voor 4 classes (10 euro korting)

 

 

Locatie CVV BE FAIR in Waddinxveen

Woensdag 4 januari 2023

Kosten: 15 euro per class

Kosten: 50 euro voor 4 classes ( 10 euro korting)

 

 

Locatie vv Nieuw Lekkerland in Nieuw Lekkerland

Donderdag 5 januari 2023

Kosten: 15 euro per class

Kosten: 50 euro voor 4 classes (10 euro korting)

 

 

Locatie SV Marken in Marken

Vrijdag 6 januari 2023

Kosten: 15 euro per class

Kosten: 50 euro voor 4 classes (10 euro korting)

 

 

  Naam*

  Voornaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  Locatie*

  Welke Classes*

  4-Skills Class Basis4-Skills Class AdvancedFirst Touch Class BasisFirst Touch Class AdvancedShooting Class BasisShooting Class Advanced1v1 Class Basis4v4 Class AdvancedAll classes BasisAll classes Advanced

  Opmerkingen/bijzonderheden

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  *Verplichte velden