javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills Classes; Carnavalvakantie 2024

4-Skills Classes; Carnavalvakantie 2024; 15 en 16 februari

Locaties:

RKVV JEKA in Breda (Noord-Brabant)

RKSV Wittenhorst in Horst aan de Maas (Limburg)

 

In de Carnavalvakantie 2024, verzorgt 4-Skills Soccer Academy zeer leerzame en uitdagende classes onder leiding van onze toptrainers bij RKVV JEKA in Breda en RKSV Wittenhorst in Horst aan de Maas.

Kies je eigen favoriete class uit, of volg ze allemaal!! Je hebt het zelf helemaal voor het zeggen!!

Voor wie?

Ben jij tussen de 6 en 15 jaar? Dan kun jij je opgeven voor deze uitdagende, leerzame, maar ook super leuke specialistische classes.  Ook als je geen lid bent van de club. We delen de groepen op leeftijd en niveau in om elk kind op zijn/ haar eigen niveau uit te dagen. De groepen bestaan uit maximaal 8 spelers om de best mogelijk begeleiding te bieden. Classes volgen met je complete team ter voorbereiding voor de tweede seizoenhelft na de winterstop? Dat is ook zeker mogelijk. Geef dit dan even aan in het inschrijfformulier, dan delen we je samen in.

 

 

Programma 4-Skills Classes 

Donderdag 15 februari 2024

10.00u – 11.00u: 4-Skills Class; 6 t/m 15 jaar

11.15u – 12.15u: Zlatan Ibrahimovic Class; 6 t/m 15 jaar

12.15u – 12.45u: Verzorgde lunch

12.45u – 13.45u: Dennis Bergkamp Class; 6 t/m 15 jaar

14.00u – 15.00u: Cristiano Ronaldo Class: 6 t/m 15 jaar

Vrijdag 16 februari 2024

10.00u – 11.00u: 4-Skills Class; 6 t/m 9 jaar

10.00u – 11.00u: Pep Guardiola Class; 10 t/m 15 jaar

11.15u – 12.15u: Zlatan Ibrahimovic Class; 6 t/m 9 jaar

11.15u – 12.15u: Virgel van Dijk Class; 10 t/m 15 jaar

12.15u – 12.45u: Verzorgde lunch

12.45u – 13.45u: Kylian Mbappe Class; 6 t/m 9 jaar

12.45u – 13.45u: Dennis Bergkamp Class; 10 t/m 15 jaar

14.00u – 15.00u: Cristiano Ronaldo Class; 6 t/m 9 jaar

14.00u – 15.00u: Johan Cruijff Class; 10 t/m 15 jaar

4-Skills Class; Show your Skills

Basisclass: 6 t/m 10 jaar: Donderdag en vrijdag

In deze class leren we je alle technische vaardigheden aan die belangrijk zijn om elke 1v1 situatie te domineren; precies waar 4-Skills voor staat. Deze class staat vol met het aanleren van de verschillende technische bewegingen; terugwaartse, zijwaartse en aanvallende bewegingen. We bieden de verschillende bewegingen aan in 4 verschillende vormen; individuele vormen, groepsvormen, spelvormen en wedstrijdvormen. Na deze class kan jij de verschillende bewegingen uitvoeren en heb je je balvaardigheid sterk uitgebreid. Dit zal je als voetballer ook zoveel meer zelfvertrouwen geven. Zowel donderdag als vrijdag zullen er andere technieken en trainingsvormen aangeboden worden. 

Advanced Class: 11 t/m 15 jaar: Alleen donderdag

Beheers je de basis al, maar wil je je verder specialiseren in alle technische acties? Schrijf je dan in voor de 4-Skills Advanced Class. We dagen je uit de technische acties tot op de diepste details en vol overtuiging uit te voeren. De 4-Skills trainers geven je veel individuele tips om je naar het hoogste niveau te tillen. Aanvaller of verdediger? Dat maakt in deze class niet uit. We gaan persoonlijk met jou aan de slag om jouw doelen in je ontwikkeling binnen deze class te halen.

Dennis Bergkamp Class; de perfecte eerste aanname

Basisclass: 6 t/m 9 jaar : Donderdag en Vrijdag

In deze class richten we ons op de eerste balaanname. Hierbij leer je de vaardigheden en het zelfvertrouwen om niet de bal direct weg te schieten, maar de bal eerst goed aan te nemen. Dit betekent dat jij balbezit houdt en hiernaast ook een goede vervolgactie leert maken. Dit kan dribbelen, overspelen, actie maken, schieten of een combinatie zijn. Naast de verschillende technische vaardigheden van een goede eerste aanname, verkrijg je ontzettend veel zelfvertrouwen, omdat jij baas over de bal wordt.

Advanced Class; 10 t/m 15 jaar : Donderdag en Vrijdag

Onder volle weerstand en intensiteit, leer jij in elke situatie de bal zo aan te nemen, dat je ook direct een goede vervolgactie kunt geven. Dit zijn zowel strakke lage als hoge ballen. Aanname met de voet, knie of borst; het komt allemaal aan bod. We besteden echter ook veel aandacht aan jouw goede vervolgactie. Dit kan door dribbelen, overspelen, actie maken, schieten of een combinatie zijn. In de wedstrijd leer jij zo goede keuzes te maken en geef je jezelf meer tijd door die ene perfecte aanname.

Zlatan Ibrahimovic Class; Schiettechnieken

Basisclass: 6 t/m 9 jaar: Donderdag en vrijdag

Schieten schieten schieten!!! Het is en blijft een zwaar onderschat onderdeel binnen het voetbal. Jij gaat je binnen deze class de schiettechniek van een harde wreeftrap compleet aanleren. Dit vanuit alle hoeken die hierin mogelijk zijn. Eerst leren we je intensief de schiettechniek aan, waarna je uit verschillende hoeken en verschillende snelheden de aangeleerde techniek leert toe te passen. Na de class beheers je de schiettechniek en kan je ook van grotere afstanden het net vinden. Hoe lekker is dat!! Zowel donderdag als vrijdag zullen er andere technieken en trainingsvormen aangeboden worden. 

Advanced Class; 10 t/m 15 jaar: Alleen donderdag

Jij beheerst de basistechnieken van een goede wreeftrap, maar wij gaan je techniek en kracht verder specialiseren. We verhogen de intensiteit en druk die je opgelegd krijgt, waarbij je door je specialisatie in de techniek, balans en zuiverheid houdt in je schot. We dagen je uit vanuit verschillende hoeken en snelheden je techniek tot in perfectie toe te passen. Ook de koptechnieken worden hierbij aangeleerd en toegepast.

 

Cristiano Ronaldo Class; Domineren 1v1

Basisclass: 6 t/m 9 jaar: Donderdag en vrijdag

In deze class staat de 1v1 volledig centraal. Dit betekent binnen allerlei verschillende trainingsvormen dat je leert in duel te komen met je directe tegenstander. Je leert zowel verdedigend als aanvallend iedere 1v1 situatie te domineren. De 4-Skills trainers geven je veel persoonlijke tips en adviezen; zowel op fysiek gebied ( goed lichaam gebruik), als op technisch gebied. Niemand vindt het hierna fijn om nog tegen jou in een 1v1 situatie te komen!!

Advanced Class; 10 t/m 15 jaar: Alleen donderdag

Als Cristiano Rondaldo zelf, word jij een ware specialist in het domineren van de 1v1 situatie. We leren jou op volle snelheid in verschillende vormen en situaties de 1v1 vloeiend uit te kunnen spelen. Hierbij stimuleren we ook direct de vervolgactie waarbij ook het scoren een grote rol zal spelen. Een class vol actie en nog eens actie!!

Pep Guardiola Class; Domineren in een ‘ruit’

Advanced Class; 10 t/m 15 jaar: Alleen vrijdag

Deze class is enkel voor de 10 t/m 15 jarigen. Dit met als reden dat dit een zeer tactische class is, wat in onze ogen niet past bij de jongeren leeftijdscategorie. In verschillende trainingsvormen leer je spelen in een ruit, die ook binnen de 4-Skills visie centraal staat. Zowel aanvallend als verdedigend leer je te spelen in een ruit en welke looplijnen hierbij horen. Je leert positiewisselingen, waarbij je als team te allen tijde de ruitvorm in stand houdt. Ongelooflijk lastig voor elke tegenstander. Je leert echter ook hoe deze te verdedigen, waardoor je te allen tijde in controle blijft. In verschillende trainings- en wedstrijdvormen dagen we je uit in volledige controle en balans te blijven.

Virgil van Dijk Class; De kunst van het verdedigen

Advanced Class; 10 t/m 15 jaar: Alleen vrijdag

Deze class is enkel voor de 10 t/m 15 jarigen. Dit met als reden dat dit een zeer tactische class is, wat in onze ogen niet past bij de jongere leeftijdscategorie. In verschillende trainingsvormen leer je de kunst van het verdedigen. Want bij 4-Skills domineren we niet alleen in de aanvallende 1v1 situaties, maar zijn we ook zeer sterk in het verdedigen van de 1v1 situaties. Maar wanneer zet je druk, wanneer stap je juist mee terug om het spel op te houden? Hoe gebruik je je lichaam goed en hoe maak je de perfecte sliding? Ook leer je een ondertal situatie te verdedigen, waarbij we leren 2v1 en 3v2 situaties te kunnen winnen. Je leert echt de kneepjes van het vak dat verdedigen heet. 

Kylian Mbappe Class; Motorische ontwikkeling

Basisclass: 6 t/m 9 jaar: Alleen vrijdag

Hoe komt Mbappe zo snel??? En dan ook nog volledige balcontrole en het maken van acties met die snelheid? De motorische vaardigheden spelen hierin een zeer belangrijke rol. Binnen deze Mbappe class, gaan we zeer gericht werken aan de breed motorische vaardigheden van de spelers; zowel met als zonder bal. Maar ook gaan we werken met andere materialen om de motorische vaardigheden breed verder sterk door te ontwikkelen. Een heerlijke class vol snelheid en controle krijgen over lichaam en bal. 

Johan Cruijff Class; Vanuit balbezit domineren

Advanced Class: 10 t/m 15 jaar: Alleen vrijdag

DE uitvinder van het Nederlandse voetbal. Niet alleen op technisch, maar vooral ook op tactisch gebied. Aangezien dit een zeer tactische class is, bieden we deze niet aan voor de jongere leeftijd, die eerst de technische vaardigheden moeten aanleren en doorontwikkelen. Tijdens deze class gaan we zeer diep de tactiek in. Welke juiste keuzes kun je maken op het veld? Hoe leer je domineren in het positiespel, waar de tegenstander amper nog aan de bal komt? Hoe zetten we direct weer druk wanneer we dan toch een de bal kwijt raken? Het domineren van het spel komt hierin compleet aan bod. Maar je kan alleen domineren wanneer je ook de juiste uistraling, mentaliteit en weerbaarheid toont. Ook aan deze mentale vaardigheden besteden we veel aandacht binnen deze class. Borst vooruit, veel zelfvertrouwen…..precies ook passend binnen de kernwaarden van 4-Skills. 

 

 

INSCHRIJVEN

Alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar kunnen zich voor deze classes inschrijven. Zowel voor de beginner als gevorderde. Je hoeft niet per se lid te zijn van de vereniging waar wij onze classes organiseren. Iedereen is welkom!! We delen de kinderen zelf in van groepen van maximaal 8 spelers/ speelsters. Je kan bij ons zeker aangegeven bij wie je graag in groep wilt; daar houden wij altijd rekening mee. Geef dit zeker dus aan op het inschrijfformulier.

Groepsindeling

Per class hanteren wij maximaal 8 spelers per groep. Dit kan betekenen dat er meerdere groepen per class zijn, welke we zullen indelen op leeftijd en verzoeken. Wil je graag bij iemand in de groep? Geef dit dan zeker aan in het inschrijfformulier. We houden hier altijd rekening mee.

ETEN EN DRINKEN

Wij verzorgen voor alle deelnemers die aanwezig zijn een verzorgde lunch om weer op krachten te komen na twee classes in de ochtend. Hier hoeft uw kind natuurlijk niet aan deel te nemen, wanneer uw kind bijvoorbeeld maar aan 1 class meedoet. De lunch bestaat uit verschillende soorten brood, kaas, ham, kipfilet, hagelslag en pindakaas. Hiernaast melk en sinaasappelsap of ranja/ water als de kinderen dit liever hebben.  Mocht uw kind een bepaald dieet of allergieen hebbben, geef dit graag even aan bij het inschrijfformulier.

Afgelasting bij sneeuw of ijs

Het kan natuurlijk gebeuren in deze periode, dat de classes niet door kunnen gaan omdat er sneeuw of ijs op de velden ligt. De overgemaakte kosten houdt u tegoed en kunt u gebruiken voor andere gave en leuke 4-Skills activiteiten gedurende het jaar. 

KOSTEN

Inschrijfkosten van 15,00 euro per class dient u bij inschrijving direct over te maken op rekeningnummer NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills om de inschrijving compleet te maken. Schrijft u in voor alle classes per dag? U betaalt dan slechts 50 euro en ontvangt dan 10 euro korting. 

  Naam*

  Voornaam*

  Geboortedatum*

  Telefoon*

  E-mail*

  Locatie*

  Type Class*

  Welke Classes*

  4-Skills DonderdagBergkamp DonderdagIbrahimovic DonderdagRonaldo Donderdag4-Skills VrijdagIbrahimovic VrijdagMbappe VrijdagChristiano Ronaldo VrijdagDennis Bergkamp VrijdagPep Guardiola VrijdagVirgil van Dijk VrijdagJohan Cruijff VrijdagAll Classes DonderdagAll Classes Vrijdag

  Opmerkingen/bijzonderheden/ dieet/ allergieen/ bij wie graag in de groep

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  *Verplichte velden