javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills Speldagen 2023-2024

 

Vanaf seizoen 2023-2024 verzorgt 4-Skills uitdagende Outdoor Speldagen voor ieder kind in de leeftijd 6 t/m 14 jaar, in samenwerking met RKVV JEKA in Breda en RKSV Wittenhorst in Horst aan de Maas (Limburg). Op het sportcomplex van RKVV JEKA en RKSV Wittenhorst verzorgen wij een zeer dynamisch spelprogramma, waar elk kind zijn/ haar talenten verder in kan ontwikkelen onder begeleiding van professionals.

 

Kinderen spelen steeds minder buiten en samen. Dit heeft grote invloed op de ontwikkeling van het kind. Het is geen geheim dat kinderen (te) veel op de Ipad/ computer zitten, of (te)veel bezig zijn met huiswerk/ leren van toetsen. Samen spelen blijft zo ontzettend belangrijk voor ieder kind op iedere leeftijd. Maar bovenal is het spelen van spannende en uitdagende spellen ook zo ontzettend gaaf. Wij bieden nu DE mogelijkheid om dit samen met ons te gaan doen vol actie, plezier en verbinding. 

 

Achtergronden

4-Skills heeft veel ervaring in het verzorgen en organiseren van sport- en spelactiviteiten. In de afgelopen 11 jaar hebben al duizenden kinderen deelgenomen aan onze voetbaldagen, clinics en andere sportdagen. Hiernaast verzorgt 4-Skills cursussen in het pedagogisch handelen binnen de sport, waar al honderden vrijwilligers van tientallen sportverenigingen in 10 verschillende provincies aan hebben deelgenomen en hun certificaat hebben behaald. 4-Skills is een erkende organisatie en werkt samen met verschillende overheidsinstanties, gemeenten, sportbonden, scholen en sportorganisaties. 

Niet achter de I-pad in de vakantie, maar uitdagende en spannende outdoor spellen spelen met anderen!! Wij bieden vanaf 2023-2024 een dynamisch spelprogramma aan, waar de kinderen samen spelen, leren samenwerken, maar ook sterk zullen groeien in hun spraak-taalontwikkeling. Kinderen groeien hard in hun zelfvertrouwen, ontwikkelen vele sociale contacten en maken vrienden/ vriendinnen voor het leven. Kinderen leren positief met elkaar om te gaan, leren sociale vaardigheden, wat ze sterk meenemen in hun verdere persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke carrière. Samen spelen zorgt voor plezier, voor zowel lichamelijke, mentale als persoonlijke ontwikkeling. Samen spelen zorgt voor gelukkige en blije kinderen, en dat is precies wat we graag willen!!

 

4-Skills spelbegeleiders

Onze ervaren en breed opgeleide trainers, herkennen en erkennen ieder kind, ongeacht niveau, karakter- en leeftijdskenmerken. Hierbij staat een veilig en positief sportklimaat te allen tijde centraal. Onze spelbegeleiders weten precies hoe je snel een positieve dynamiek binnen de verschillende groepen weet te stimuleren, als dat ze ook veel aandacht schenken aan het individu. Ieder kind voelt zich direct helemaal geaccepteerd en welkom; precies wat nodig is om ontzettend veel sportplezier en ontwikkeling te bewerkstelligen. 

Onze spelbegeleiders hebben allemaal de 4-Skills trainersopleiding gevolgd. Deze bestaat niet alleen uit de technische begeleiding van jeugdspelers, maar ook het pedagogisch handelen waar 4-skills zich sterk in onderscheid en meerdere erkenningen voor heeft gekregen. Onze drive is om iedere deelnemer – wel of niet ervaren- een onvergetelijke ervaring aan te bieden, waarin de individuele ontwikkeling centraal staat en ieder kind zichtbaar groeit. Hiernaast zorgen de 4-Skills begeleiders voor een ontzettend veilig en fijn leerklimaat waar samen plezier en lol maken altijd op nummer 1 zal staan! Tijdens de 4-Skills speldagen wordt hierdoor veel aandacht gegeven aan samen spelen, samenwerken en op positieve wijze met elkaar om te gaan, waarin te allen tijde ieder individu herkent en erkend wordt.

Doelgroepen

Onze speldagen zijn er voor ieder kind in de leeftijd 5 t/m 14 jaar. Iedereen is welkom om ontzettend veel spelplezier en ontwikkeling te ervaren samen met ons. 

 

 

Speciaal ochtend programma 5 t/m 7 jaar. 

We bieden een speciaal ochtendprogramma aan voor kinderen in de leeftijd 5 t/m 7 jaar. Dit met als reden dat een hele dag nog erg intensief kan zijn voor kinderen binnen deze jonge leeftijd. Aangezien elk kind zich anders ontwikkelt, kunt u als ouder er ook voor kiezen om uw kind voor het dagprogramma in te schrijven. Het ochtend programma duurt van 10.00u – 12.30u, inclusief fruitpauze, exclusief lunch. Onze mascotte Skilly zal aanwezig zijn voor een leuke animatie programma en de kinderen flink aan te moedigen.

 

Programma ochtend sportdagen 5 t/m 7 jaar

9.45u: Inloop en verkrijgen 4-Skills Sportshirt

10.0ou: In groepjes eigen groepsvlag creëren.

10.25u: Levend Stratego; waarbij gezocht wordt naar de andere groepsvlaggen; maar verdedig je eigen vlag ook goed!!

10.5ou: Fruitpauze en drinken

11.00u: Kermisspellen, kies je eigen favoriete onderdelen met je vrienden/ vriendinnen

11.50u: Pauze met drinken en een gezonde snack

12.00u: Tikspellenverschillende tikvormen met en zonder ballen

12.30u: Gezellige afsluiting en ontvangst 4-Skills speldiploma

 

Dagprogramma 6 t/m 14 jaar

Ons dagprogramma start om 10.00u en duurt tot 15.15u. We kennen hierbij onderstaande leeftijdsgroepen, waarbij we te allen tijde rekening houden met wensen om bij vrienden/ vriendinnen ingedeeld te worden. Dit kan aangegeven worden in het inschrijfformulier.

 

6-8 jarigen

9-10 jarigen

11-12 jarigen

13-14 jarigen

 

Programma 4-Skills speldagen

9.45u: Inloop en verkrijgen 4-Skills Sport/ spelshirt

10.00u: In eigen groepje je groepsvlag creëren

10.25u: Levend Stratego; waarbij gezocht wordt naar de andere groepsvlaggen; maar verdedig ook je eigen vlag goed!! Een spel vol strategie, samenwerking en actie

11.00u: Fruitpauze en drinken

11.15u: Douanespel; Via spellen geld verzamelen, om naar de overkant te ‘smokkelen’. Pas onderweg op voor de douane die al het geld wil hebben!!!! Welke groep smokkelt zo het meeste geld naar de overkant? Dit spel speel je zo individueel, maar ook met je groep tegen de andere groepen.

12.15u: Compleet verzorgde lunch met fruit, brood, beleg, melk, fruitsappen

12.45u: Roofspel; Andere groepen hebben jullie spullen, die terug geroofd moeten worden, maar pas er ook voor op dat er bij jou niks geroofd wordt…Een spel vol strategie, teamwerk en actie.

13.45u – 14.00u: Pauze met drinken en gezonde snack

14.00u – 15.00u: Pyramide spel; Daag je leeftijdsgenoten uit om een van de vele verschillende uitgezette spellen te spelen. Bij winst stijg je in de pyramide. De uitdager kiest het spel. Nee zeggen mag niet!! Probeer alles uit…..Wie eindigt bovenaan in de pyramide? Alle spellen speel je individueel en bevordert zowel je fantasie, strategie als motorische vaardigheden.

15.00u: Gezellige afsluiting

 

Kosten

Ochtend programma: 29,98 euro

Dagprogramma: 39,98 euro

Mogelijkheid aanschaf 4-Skills Sportshirt

Wij bieden de mogelijkheid om ons super vette sportshirt aan te schaffen. Dit is dus NIET verplicht. Kosten voor dit shirt zijn 20 euro. U heeft hiernaast de optie om ook andere kleding van 4-Skills aan te schaffen. Bekijk hiervoor zeker de mogelijkheden in onze webshop.

 

 

‘Niet leuk is geld terug garantie’.

4-Skills heeft een zeer hoge waardering van zowel de kinderen als van hun ouders (cijfer 9,2 gemiddeld!) en is er daarom zeker van dat we hele leuke en leerzame sport-speldagen organiseren. Omdat we begrijpen dat het voor nieuwe deelnemers en hun ouders best lastig is in te schatten of de 4-Skills sport-speldagen wel leuk gevonden wordt hebben we een ‘niet leuk is geld terug garantie’. Als uw kind voor de eerste keer mee doet aan de 4-Skills sport-speldagen en hij/zij vindt het niet leuk (genoeg) en wil eerder naar huis dan ontvangt u het inschrijfgeld terug van de niet afgemaakte dagen. Voor u als ouder een stuk extra zekerheid en voor uw kind een prettig idee dat hij/zij het kan proberen zonder risico.De “niet leuk = geld terug garantie” is geldig:

  • Voor elke nieuwe deelnemer van 5 t/m 11 jaar.
  • Exclusief de kosten van het ontvangen 4-Skills sport-spelshirt.
  • Uw kind hoeft geen exacte reden te geven. Als hij/zij het zelf aangeeft is het voor ons voldoende.

We hopen hiermee u en uw kind makkelijker te maken om voor onze sport-speldagen te kiezen. En u weet dat we er alles aan doen om uw kind een ervaring te geven waar nog lang met ontzettend veel plezier aan teruggedacht wordt. 

LET OP: Deze garantie is niet van toepassing bij onvoorziene omstandigheden (blessures, ziekte etc.).

 

WAT MAG U VERWACHTEN VAN 4-SKILLS

– Variërend spelprogramma, met erkenning en herkenning van ieder kind, waarbij spelplezier te allen tijde centraal staat

– Compleet verzorgd ochtendprogramma voor de jongste fans 5 t/m 7 jaar van 10.00u – 12.30u met leuk animatieprogramma
– Individuele, persoonlijke aandacht van onze gediplomeerde en ervaren sport-speltrainers
– Veilig en betrouwbaar sport-leerklimaat
– Elke dag onbeperkt fruit/ drinken en compleet verzorgde lunch (geef graag dieetwensen aan bij inschrijfformulier)
– Gratis opvang mogelijk met leuke activiteiten tot 16.30u
– Ontzettend veel spelplezier met een onvergetelijke ervaring en veel persoonlijke groei

 

Klik op onderstaand clublogo voor het inschrijfformulier:

 

RKVV JEKA

Donderdag 19 oktober 2023

RKVV JEKA in Breda