javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Opening voetbalschool 4-Skills/ RKSV Wittenhorst

Vol trots kunnen we mededelen dat vanaf vrijdag 6 maart 2020 wij de 4-Skills voetbalschool openen bij RKsv Wittenhorst.
 
Met RKSV Wittenhorst werken we al verschillende jaren ontzettend fijn en intensief samen met interne cursussen en onze mei-voetbaldagen, maar breiden we ons programma uit met onze voetbalschool.
 
Wekelijks kan er bij ons op vrijdag getraind worden op de club en gericht gewerkt worden aan de individuele ontwikkeling op zowel technisch, tactisch, fysiek- als mentaal gebied.
 
Inschrijven is voor iedereen mogelijk in de leeftijd 6 t/m 16 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van RKSV Wittenhorst; iedereen is welkom om lekker samen met ons gericht aan de slag te gaan en ontzettend veel voetbalplezier te beleven.
 
De trainingen staan onder leiding van onze 4-Skills trainers die gedurende POP gesprekken de ontwikkeling samen met speler en ouders bespreken en zo een goed programma op maat maken die past bij de betreffende speler.
 
Ingeschreven kan worden voor de voetbalschool ( voor spelers die graag zich de specifieke technieken binnen het voetbal willen toe-eigenen) als de Advanced Class; ingericht voor de selectiespelers waar de trainingen sterk verdiept en intensiever worden aangeboden.
 
Zo dagen we elke speler en speelster uit op zijn of haar eigen niveau. Dat vinden we ontzettend belangrijk.
 
Iedere deelnemer ontvangt vanuit ons een gaaf 4-Skills trainingsset, die in bruikleen wordt uitgereikt. Hier hoeft niet extra voor betaald worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor AirGroup Breda.
 
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Klik op DEZE LINK onderstaande link voor alle informatie en ook online inschrijving.

Leave a Comment

(required)

(required)