javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

v.v Prinsenland

 

Vanaf het seizoen 2019- 2020 sluiten v.v Prinsenland en 4-Skills de handen ineen om de jeugdopleiding sterk door te ontwikkelen. Het technisch kader van de club zal via onze interne cursus intensief begeleid en ondersteund worden om de best mogelijke trainingen en pedagogische begeleiding aan te bieden. Zo ontwikkelen niet alleen de trainers zich sterk door, maar kunnen zij direct de theorie en praktijk toepassen binnen hun teams wat een directe positieve invloed zal hebben op hun spelers.

Hiernaast zullen wij verschillende gave activiteiten verzorgen op het sportpark van v.v Prinsenland. We beginnen met een gave clinic op zaterdag 29 juni. De deelnemers kunnen hiermee kennis maken met de inhoud en trainers van 4-Skills.

6 maart starten we namelijk ook onze voetbalschool bij v.v Prinsenland. Zowel voetballers als keepers kunnen zich in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar inschrijven om 10 0f 20 trainingen deel te nemen en gericht te werken aan hun individuele ontwikkeling.

We kijken ontzettend uit naar een mooie en samenwerking met deze mooie club uit Dinteloord.

 

 

INTERNE CURSUS

4-Skills zal een interne cursus gaan verzorgen; bestaande uit 4 avonden. Elke avond bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte, waarbij de trainers/ leiders ook zelf de oefeningen gaan ervaren. Dit zal voor hen het gemakkelijker maken om zelf voorbeelden te kunnen geven tijdens de training, als coachmomenten juist te gaan plaatsen.

De interne cursus zal op de volgende vrijdagavonden worden gegeven van 19.00u – 22.00u, met een afsluitend drankje:

  • Dinsdag 3 september 2019; Visie en Missie; domineren van 1v1 situatie
  • Maandag 30 september 2019: Inhoud en opbouw van een goede training
  • Dinsdag 22 oktober 2019: Makkelijker/ moeilijker maken van een training; differentiatie binnen de training
  • Maandag 11 november 2019: Pedagogisch handelen van de trainer; Leeftijdskenmerken/ voorkomen en omgang storend gedrag van spelers en ouders

Alle trainers en leiders zijn hierbij van harte welkom om tijdens deze avonden veel nieuwe inzichten te krijgen en hiernaast directe handvatten te verkrijgen om direct toe te passen binnen hun eigen teams. De trainers krijgen hierbij oefenstof voor het gehele seizoen die ze hierin kunnen gebruiken. Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers een mooi certificaat.

Meer informatie en achtergronden over de interne cursus; Klik hier

 

4-Skills clinic zaterdag 29 juni

Op woensdag zaterdag 29 juni, verzorgen wij voor de iedereen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar een 1-daagse clinic bij v.v Prinsenland. Deze dag begint om 10.00u en eindigt om 15.00u. Gratis opvang tot 17.00u is hierin mogelijk wanneer dit nodig is. Je hoeft niet per se lid te zijn van v.v Prinsenland. Iedereen is welkom om deel te nemen. Maak kennis met ons programma en gediplomeerde 4-Skills trainers!!

 

KOSTEN: 

25 euro p.p ( Normaal 34,99 euro, maar 4-Skills en club sponsort  5 euro per deelnemend lid)

 

INSCHRIJFFORMULIER: KLIK HIER

 

Inclusief: Onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers, begeleiding door gecertifieerde 4-Skills trainers en een leuke herinnering  Buiten dit een geweldig ervaring en ontzettend veel uitdaging en plezier!!

 

Inhoud clinic: 6 t/m 9 jaar

9.30u: Inloop met koffie en thee voor ouders

10.00u: Start gezamenlijke warming Up

10.30u: Techniektraining: Bewegingstechnieken

11.00u: Pauze met drinken en fruit

11.15u:  Spelvorm; Dobbelsteen voetbal

11.45u: Techniektraining 2: Schiettechniek

12.15u: 4-Skills gatendoek schieten

12.30u: Lunch

13.00u: 1v1 toernooi

13.30u: 2v2 toernooi

14.00u: Pauze met drinken en koekje/ snoepje

14.10: 4v4 toernooi

14.45u: Afsluiting

15.00u: Naar huis.

 

Inhoud clinic:  10 t/m 16 jaar

9.30u: Inloop met koffie en thee voor ouders

10.00u: start gezamenlijke warming Up

10.30u: Techniektraining: Bewegingstechniek

11.00u: Pauze met drinken en fruit

11.15u:  Voetvolley toernooi

11.45u: Techniektraining: Schiettechniek

12.15u: 1v1 toernooi

12.30u: Lunch

13.00u: Techniektraining 3: Combinatie bewegingstechniek/ schiettechniek

13.30u: Gatendoek schieten

13.50u: Pauze met drinken en koekje/ snoepje

14.05: 4v4 toernooi

14.45u: Afsluiting

15.00u: Naar huis.

 

 

1-DAAGSE KEEPERSCLINIC; 29 juni

 

Naast de voetbalclinic, verzorgen we 29 juni ook een speciale clinic voor de keepers. Onder leiding van de keepers van ABC Goalkeeping onderga je een uitdagend programma waarbij individuele training, spelvormen en wedstrijdvormen je flink zullen doorontwikkelen maar je ook ongelooflijk veel plezier zal verzorgen.

 

KOSTEN:

25 euro ( Normaal 34,99 euro, maar 4-Skills en club sponsort  5 euro per deelnemend lid)

 

Inschrijfformulier KLIk HIER

 

Inschrijven is voor iedereen mogelijk in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar

 

 

 

 

Leave a Comment

(required)

(required)