Zaalvoetbaltoernooi groot succes!

4-Skills zaalvoetbaltoernooi; terugblik!

Zondag 30 december 2018 sloten we het jaar af met de allereerste editie van het 4-Skills Zaalvoetbaltoernooi.

In 3 leeftijdscategorieën streden in totaal 18 teams voor de 4-Skills wisselbeker en eeuwige faam.

Hieronder blikken we per leeftijdscategorie even kort terug op een geweldig sportief toernooi!

O11-Categorie

Om 9.00u startten we met de O11 categorie. Uiteindelijk was het SV Deurne O11-1 die met de beker naar huis ging. Gijs, keeper van RKMSV Meijel O11-1 werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. RKSV Liessel en 3 teams van v.v Bavos streden ook mee in deze spannende competitie. Zo werden er 5 wedstrijden gespeeld van 12 minuten. Heerlijke wedstrijden, geweldige sfeer!! Genieten dus!

O13-Categorie

Na de O11-categorie, zijn we om 13.00u begonnen met de O13-Categorie. Maar liefst 7 teams hadden zich ingeschreven, waar 6 echter het maximale was. Helaas kwam SV Deurne O13-1 hiermee op de wachtlijst en kon uiteindelijk niet meedoen. Volgend jaar weer!!

Deelnemers in deze categorie: RKSV Liessel A, RKSV Liessel B, SV Deurne, v.v Boekel Sport, RKMSV Meijel A en RKMSV Meijel B.

Super spannend werd deze competitie, waar v.v Boekel Sport lang als winnaar werd gezien en haar eerste 4 wedstrijden won. RMSV Meijel B verloor op hun route 1x, maar zou bij winst in de laatste wedstrijd tegen Boekel Sport alsnog de titel pakken vanwege het voordeel in het onderlinge resultaat.

RKMSV Meijel zou deze wedstrijd inderdaad winnen en zo ging de titel toch wel verrassend naar de Limburgse ploeg. Juul van deze ploeg, werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

O15-Categorie

Vanaf 16.30u zijn we begonnen met de O15-categorie. Ook in deze competitie deden 6 teams mee; SV Deurne 15-1, RKSV Liessel 15-1, SV Deurne/ ZSV FC Smikkelbeer, KFC Hamont (België), v.v Boekel Sport en RKSV Liessel/ NWC Asten Soepele Beat.

In dit toernooi bleek SV Deurne O15-1 heer en meester die al haar wedstrijden met ruime cijfers won. RKSV Liessel 15-1 zou de tweede plaats pakken. Rens van SV Deurne 15-1 werd uitgeroepen tot speler van het toernooi. Helaas hebben we nog geen kampioenfoto’s maar die plaatsen we direct wanneer we deze in handen hebben 🙂

Ook in de O15-categorie een geweldige sfeer, wedstrijden en doelpunten.

We kijken zo terug op een fantastische eerste editie en bedanken RKSV Liessel voor het openstellen van hun accommodatie voor ons zaalvoetbaltoernooi.

De winnaars SV Deurne O11-1, RKMSV Meijel O13 en SV Deurne O15-1 mogen de wisselbeker een jaar bij zich houden om deze volgend jaar te komen verdedigen. Uiteraard zien we ook ontzettend graag de andere teams weer terug. De sportiviteit lag zo ontzettend hoog, dat er geen enkel wanklank is gevallen. Dat is hoe voetbaltoernooien altijd gespeeld zouden moeten worden!! Een groot voorbeeld zijn de aanwezige teams en clubs hierbij geweest. Fantastisch!!