javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Samenwerking TVC/Breda

 

 

4-Skills Soccer Academy en TVC/Breda zijn een mooie samenwerking opgestart om zowel de spelers als vrijwilligers te begeleiden en ondersteunen. De club TVC/Breda vindt het belangrijk dat hier ondersteuning bij komt, om IEDERE speler binnen de club de best mogelijke training aan te bieden. Als 4-Skills zijn we er trots op nu ook een club in Breda hierin zo goed mogelijk te helpen.

Interne Cursus

4-Skills zal hiervoor een interne cursus gaan verzorgen; bestaande uit 4 avonden. Elke avond bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte, waarbij de trainers/ leiders ook zelf de oefeningen gaan ervaren. Dit zal voor hen het gemakkelijker maken om zelf voorbeelden te kunnen geven tijdens de training, als coachmomenten juist te gaan plaatsen.

De interne cursus zal op de volgende vrijdagavonden worden gegeven van 19.00u – 22.00u, met een afsluitend drankje:

  • Vrijdag 7 september 2018; Visie en Missie; domineren van 1v1 situatie
  • Vrijdag 14 september 2018: Inhoud en opbouw van een goede training
  • Vrijdag 21 september 2018: Makkelijker/ moeilijker maken van een training; differentiatie binnen de training
  • Vrijdag 28 september 2018: Pedagogisch handelen van de trainer; Leeftijdskenmerken/ voorkomen en omgang storend gedrag van spelers en ouders

Alle trainers en leiders zijn hierbij van harte welkom om tijdens deze avonden veel nieuwe inzichten te krijgen en hiernaast directe handvatten te verkrijgen om direct toe te passen binnen hun eigen teams. De trainers krijgen hierbij oefenstof voor het gehele seizoen die ze hierin kunnen gebruiken. Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers een mooi certificaat.

Meer informatie en achtergronden over de interne cursus; https://www.4-skills.nl/4-skills-opleiding/

 

 

1-daagse Clinic in de Herfstvakantie; 18 oktober 2018

Op donderdag 18 oktober verzorgen wij voor de iedereen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar een 1-daagse clinic bij TVC/Breda. Deze dag begint om 10.00u en eindigt om 15.00u. Gratis opvang tot 17.00u is hierin mogelijk wanneer dit nodig is.

Kosten: 25 euro p.p

Inclusief: Onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers, begeleiding door gecertifieerde 4-Skills trainers, certificaat en kans op winnen van bekers bij verschillende onderdelen. Buiten dit een geweldig ervaring en ontzettend veel uitdaging en plezier!!

 

9.30u: Inloop met koffie en aanmelding

10.00u: Warming up met alle teams

10.30u: Techniektraining 1 in leeftijdsgroepen

11.00u; Drinken en Fruit

11.15u: 1v1/ 2v2 toernooi

11.45u: Spelvom 1 in leeftijdsgroepen

12.15u: Lunch

12.45u: Penaltybokaal

13.15u: Voorrondes 4v4 toernooi

14.00u: Pauze

14.15u: Finales 4v4 toernooi

14.30u: Finale Penaltybokaal

14.45u; Uitreiking certificaten en bekers

15.00u Afsluiting

 

 

3 Voetbaldagen in de meivakantie:  29 april t/m 1 mei 2019

Gedurende deze drie dagen krijgen de deelnemers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar een zeer uitdagend programma aangeboden van 10.00u – 15.00u. (gratis opvang tot 17.00u mogelijk.)

 

Individuele training

Groepstraining

Spelvormen

Wedstrijd/ toernooivormen

 

De voetbaldagen staan onder leiding van onze professionele trainers, met achtergronden bij PSV, VVV, USA en China. Tijdens deze voetbaldagen komen ook andere gave voetbalspellen aan bod zoals; Kickball ( mix van honkbal en voetbal), Bubbelbal, Voetgolf etc.

De 4-Skills voetbaldagen zijn een absolute aanrader voor jong en oud!!

 

Kosten

Met de club zijn onderstaande speciale prijzen afgesproken. Dit is inclusief onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers tussendoor, certificaat eikans op het winnen van bekers bij verschillende onderdelen.

Inschrijving 3 dagen: 59, 98 euro

Inschrijving 2 dagen: 44,98 euro

Inschrijving 1 dag: 24,98 euro

 

Meer achtergronden, programma en uitleg over onze voetbaldagen:

4-Skills Voetbaldagen 2018

 

 

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)