javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Techniektrainers gezocht!!

TECHNIEKTRAINERS GEZOCHT!!!! BEN JIJ OP VRIJDAGMIDDAG/ AVOND BESCHIKBAAR? LEES DAN SNEL VERDER!!!

4-Skills is op zoek naar ambitieuze techniektrainers voor voetbalseizoen 2018-2019!!! Ben jij ambitieus, minimaal in bezit van UEFA C opleiding, pedagogisch sterk en een echte motivator? 4-Skills biedt jou de mogelijkheid om gedurende het hele voetbalseizoen werkzaam te zijn binnen onze vele programma’s. Hierbij kun je je eigen tijden invullen.

Wij zoeken hierbij vooral trainers voor onze voetbalschool bij v.v Boekel Sport in Boekel EN SV Deurne in Deurne voor de vrijdagmiddag- en avonden. Hiernaast voor al onze voetbaldagen in de verschillende vakanties. Voor de vakanties kun je je eigen data en tijden aangeven wat mogelijk voor jou is. Hierin zijn we zeer flexibel. 

Je krijgt betaald per training of per voetbaldag, waardoor je jaarlijkse vergoeding sterk kan oplopen. Maandelijks word je uitbetaald.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV naar arnoud@4-skills.nl, waarbij je uitgenodigd zal worden voor een persoonlijk gesprek.

Check alle vacatures via onderstaande link
https://www.4-skills.nl/vacatures/

Leave a Comment

(required)

(required)