javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Voetbaldagen meivakantie groot succes!

Wat hebben we ongelooflijk genoten van alle enthousiasme, passie, motivatie en gezelligheid van onze deelnemers bij v.v Boekel Sport, v.v ASWH en RKSV Wittenhorst de afgelopen week.

Tijdens de voetbaldagen is er gericht gewerkt aan de technische ontwikkeling, waarbij in de oudere leeftijdsgroepen deze ook tactisch werd ingezet. Het maken van de juiste keuze op elk moment van het veld stond hierbij centraal.

Naast de techniektrainingen in de ochtend, is er ook aandacht geweest voor leuke spellen. Zo zijn de kinderen in de ochtend vooral individueel bezig, om in opbouw binnen teamopdrachten uitdagingen aan te gaan. Kickbal ( mix van voetbal en handbal) werd hierbij duidelijk als favoriet aangewezen. Dat merken we toch wel elk jaar!

Na de lunchpauzes volle aandacht voor het WK2018. De kinderen mochten zelf teams maken en hun land kiezen. Elke vlag is bijna wel in ons bezit om aan de keuze te kunnen voldoen. In 2v2 wedstrijden van 3 minuten werd zo het complete WK gespeeld om op de slotdag de Grande Finale te spelen in de verschillende leeftijdsgroepen.

We willen eenieder bedanken en uiteraard de clubs zelf, voor het mogen organiseren van deze geweldige voetbaldagen. Dit is toch het mooiste om te doen!!

Op onze Facebookpagina’s kunt u uiteraard alle foto’s en video’s terug vinden van de verschillende locaties.

We hopen jullie weer in de zomer terug te zien op een van onze locaties!!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)