javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Twan, we zullen je ongelooflijk missen……..

Tot onze grote schrik en verdriet is onze partner en keeperstrainer Twan Centen afgelopen zondag rustig ingeslapen na de gevolgen van een ernstige hersenbloeding.

Na in de afgelopen jaren veel verzoeken te hebben gekregen omtrent keeperstraining binnen 4-Skills, vonden we in Twan en zijn zoon Dani Centen de juiste personen om de keeperstraining te verzorgen samen met 4-Skills.  In de afgelopen zomer hebben we verschillende mooie activiteiten samen georganiseerd; bij zijn eigen geliefde club Vios’38 en ook bij SV Deurne.
De activiteiten, waar maar een beperkt aantal keepers aan konden meedoen zaten direct vol. Vele keepers hebben we helaas moeten teleurstellen dat zij niet aan het programma konden meedoen. Het typeert de persoon Twan en hoe mensen naar hem opkeken.

Als 4-Skills collega’s hebben we Twan leren kennen als een passievolle, gezellige, lieve en humoristische man, die de hoogste kwaliteit eiste omtrent zijn hele programma.
De kinderen moesten de beste begeleiding krijgen, maar hiernaast ook met veel plezier en vol goede gevoelens naar huis gaan.  Hierin was zijn aanpak zo geweldig en zeer uitdagend voor de jeugdspelers.

Het team van 4-Skills is enorm vereerd dat wij met zo’n ervaren en passievolle man mochten samenwerken op het gebied van voetbal- en keeperstraining. Wij weten wat voor immense leegte hij achterlaat bij zijn gezin, familie en vrienden.
Hoe snel hij binnen een jaar in onze harten is gekomen, zegt precies hoe Twan als persoon was.

Twan, wij zullen je ontzettend missen en zijn je dankbaar voor alle ervaringen die je ons geboden hebt. Ook 4-Skills is door jouw inbreng weer stappen vooruit gegaan.

Wij wensen Helma, Mike, Dani en zijn vader Pierre heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Arnoud Jonker
4-Skills Soccer Academy

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)