javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills sluit mooie samenwerking met RKMSV Meijel

Ook met RKMSV Meijel heeft 4-Skills een samenwerking afgesloten voor de langere termijn. RKMSV Meijel ziet graag een duidelijk opleidingsmodel binnen de club gehanteerd en heeft hierin het volle vertrouwen van 4-Skills gelegd om hen hierin te begeleiden cursussen en andere activiteiten/ evenementen die door 4-Skills verzorgd zullen gaan worden.

Trots zijn wij dat we met RKMSV Meijel dit traject mogen gaan uitzetten voor de komende jaren.

Met SV Deurne, RKSV Wittenhorst, Vios ’38, RKSV Liessel en nu ook RKMSV Meijel verkrijgt 4-Skills een mooie en uitdagende rol in Regio Zuid-Oost in het begeleiden van het technisch kader en het wegzetten van goede en uitdagende activiteiten voor de jeugdspelers.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)