javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Trainerscursus bij Elburger SC

Trainerscursus bij Elburger SC

Het hoofdbestuur heeft besloten, dat er voor de trainers of degene die graag trainer/trainster wil worden binnen de vereniging van Elburger SC , een korte trainersopleiding gegeven gaat worden. Het bestuur vindt het belangrijk dat de trainers van E.S.C. op zowel standaard als niet standaard elftallen worden toegerust, waardoor het geven van trainingen plezieriger en mogelijk makkelijker gaat worden. Ook de kinderen zullen er beter van worden. Er is besloten dat wij als 4-Skills Soccer Academy deze opleiding binnen E.S.C. mogen gaan verzorgen vanwege de volgende competenties die wij in huis hebben:

Onze trainersdocent Arnoud Jonker is trainer, tevens pedagoog en één van de weinigen in Nederland, die training mag geven volgens de ‘Meulensteen’ methode. Ook mag en kan hij, na het volgen van de trainingen een certificaat verstrekken. Als je als gediplomeerd KNVB trainer dit certificaat behaald, is dit goed voor 8 punten.

De avonden, die worden gehouden op woensdag 18 en 25 januari, alsmede 1 en 8 februari 2017, starten om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Zij zien er verder als volgt uit:
75 minuten theorie en 60 minuten praktijk + pauze etc. ; inclusief cursusmateriaal en certificaat.

Avond 1: Visie en missie René Meulensteen/ 4-Skills. Achtergronden en uitleg opleidingsprogramma per leeftijdscategorie van F t/m A.
Avond 2: Inhoud en opbouw trainingen F t/m A,
Avond 3: Handelen trainer omtrent trainingen, moeilijker, makkelijk maken trainingen
Avond 4: Pedagogisch handelen jeugdspelers F t/m A ( preventief handelen/ omgang met storend gedrag bij trainingen/ wedstrijden.

Mocht er onder onze trainers interesse in deze trainingsavonden zijn, kunt je je onder vermelding van naam, adres woonplaatsgegevens met daarbij de vermelding of men trainer is, en zo ja bij welk elftal, opgeven via het Email adres: info@4-skills.nl

Wij zullen jou als trainer, bij aanvang van het nieuwe seizoen 2016-2017, hier persoonlijk over benaderen.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)