javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Tini Fransen Mixtoernooi

Tini Fransen Mixtoernooi

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei vond de afsluiting van het seizoen 2015-2016 plaats. Naast de onderlinge wedstrijden was natuurlijk ook weer de penaltybokaalwedstrijd een onderdeel van het programma. Bij de moeders ging Anita Peters weer met de trofee aan de haal en bij de vaders was dit jaar Richard Bindels de grote winnaar. Na de prijsuitreiking en afsluiting gingen de spelers niet naar huis, maar konden ze genieten van een dik verdiende warme hap. Daarna bleven een zestigtal spelers onder begeleiding van ouders en leiders de avond, die in het teken van Afrika stond en de nacht op het sportpark; ze sliepen in tenten of in het jeugdhuis. Op zondagmorgen kregen de aanwezige spelers een techniektraining aangeboden van 4-skills / Sports Talent Academy (Meulensteenmethode) en als extraatje nog een freestyle demonstratie van Joshua. Iets na elf uur ging iedereen met een heel tevreden gevoel huiswaarts. De jeugdcommissie bedankt alle vrijwilligers (leiders, trainers, ouders en spelers) voor hun bijdrage aan een zeer geslaagd Tini Fransen Mixtoernooi. Om even een indruk te krijgen, bekijk hieronder de foto’s!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)