javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Trainerscursus bij RKSV Wittenhorst

Trainerscursus bij RKSV Wittenhorst

Vanaf donderdag 17 maart verzorgt Technisch Directeur Arnoud Jonker de interne trainerscursus van 4-Skills bij de Limburgse voetbalvereniging RKSV Wittenhorst. RKSV Wittenhorst speelt met het vaandelteam in de Eerste Klasse en herbergt 37 jeugdteams. RKSV Wittenhorst staat bekend vanwege de zeer grote aandacht richting de jeugd. Schitterende activiteiten worden op het prachtige sportpark midden in de bossen georganiseerd zoals bijvoorbeeld de PSV Masters. Veel aandacht wordt besteed aan het jeugdkader, om zoveel mogelijk jeugd door te laten stromen naar de senioren selectieteams. Met het binnenhalen van deze cursus wil RKSV Wittenhorst hierin weer een volgende stap zetten.

In de komende weken, verzorgen wij 3 avonden, waar diep in wordt gegaan in het technisch trainen en pedagogisch begeleiden van pupillenteams. Dit zowel via een theorie- als praktijk gedeelte. Het aantal trainers/ leiders die deel gaan nemen aan deze cursus vanuit RKSV Wittenhorst is gigantisch. De deelnemers konden zich opgeven voor 1, 2 of 3 avonden, waarbij in totaal 90 (elke avond gemiddeld 30) deelnemers voor deze avonden hebben ingeschreven. Een geweldig aantal, die wij in het verleden nog niet hebben behaald en welke laat zien dat het technisch kader bij RKSV Wittenhorst zich graag verder ontwikkelt ten dienste van de jeugdspelers. We zijn ontzettend blij dat de cursus ontzettend aanspreekt en we kijken er zeer naar uit om in de komende weken met het technisch jeugdkader van de pupillen teams bij RKSV Wittenhorst aan de slag te gaan. Na SV Deurne ( 6x) en Sparta’25, reizen we nu ook naar Limburg voor een zeer leerzaam en interactief programma.

Ook geïnteresseerd in een van onze cursussen? Neem dan contact op met Arnoud Jonker; 06-23471170 of mail ons op; info@4-skills.nl.

Leave a Comment

(required)

(required)