javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Nederlands Techniek Kampioenschap

Nederlands Techniek Kampioenschap

In samenwerking met Sportpartners en René Meulensteen, verzorgen wij dit jaar op verschillende locaties de Nederlandse Techniek Kampioenschappen. Dit NTK bestaat dit jaar 10 jaar, waar al bijna 37.000 kinderen aan hebben meegedaan. Doe mee aan de voorronden van Voetbal International Nederlands Techniek Kampioenschap-voetbal 2016 en maak kans op de finaledag op zondag 30 oktober 2016.

Wel 120 voetbalclubs, verspreid door heel Nederland doen hieraan mee! Het is dan ook het grootste voetbalevent van Nederland. Leer de voetbaltechniek van René Meulensteen die dit dagelijks aanleert bij spelers van wereldklasse. Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar worden tussen 13.00 – 17.00 uur verwelkomt en worden vervolgens getraind door Sportpartners/Rene Meulensteen opgeleide (eigen club) trainers maar wel onder auspiciën van Sportpartners.

Deze afwisselende voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden, afgewisseld met kleine partijspelen en alles met de bal. Het is voor ieder niveau, zowel jongens en meisjes, vriendjes en vriendinnetjes. Het is een fantastische voetbaldag met héél, héél veel voetbalcadeaus die je mee naar huis mag nemen want iedereen is direct al een winnaar. En als klap op de vuurpijl kost het dit 10-jarig jubileumjaar maar 29,95 euro ipv 42,95 euro. Boven al deze extra’s krijgt de deelnemende club van Sportpartners een gratis techniek- voetbalopleiding aangeboden voor al haar trainers én een herkenbare outfit voor de trainers die op de velden staan. Alle locatiewinnaars in haar/zijn categorie worden door Sportpartners uitgenodigd om kosteloos op 30 oktober 2016 naar de grote landelijke finaledag op het NSC. Papendal te komen. Daar strijden zij om de titel ‘wie is de beste techniekspeler van Nederland”.

Klik op www.sportpartners.nl of op www.moves-skills.nl voor alle relevante informatie en inschrijving.

Wij zien je graag verschijnen!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)