javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Jeugdtrainers Sparta ’25 ronden cursus ‘Train het verschil’ af.

Jeugdtrainers Sparta ’25 ronden cursus ‘Train het verschil’ af.

Een 15-tal jeugdtrainers hebben de afgelopen weken de cursus “Train het verschil” afgerond. Deze cursus werd gegeven door 4 skills Soccer Academy o.l.v. Arnoud Jonker.

Vooral voor de beginnende jeugdtrainer was dit heel interessant. De cursus gaf zowel in de praktisch als theoretisch diverse inzichten. Er werd inzicht gegeven in de diverse toepasbare methodieken. Hoe train ik het verschil in technieken. Inzicht op zowel didactisch als pedagogisch gebied. Handvatten die gedurende de trainingen toepasbaar zijn. Allemaal heel interessante en belangrijke onderwerpen. We willen namens 4-Skills Soccer Academy alle deelnemers heel hartelijk feliciteren met het resultaat en ze veel plezier toewensen met het trainen en begeleiden van de jeugdspelers en -speelsters. Succes!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)