javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills in samenwerking met DVS ’33 Ermelo

4-Skills in samenwerking met DVS ’33 Ermelo

Wij zijn ontzettend trots op te vermelden dat wij een samenwerking hebben afgesloten met Zaterdag Topklasser DVS’33 Ermelo. Vorig seizoen werd DVS’33 verrast met de Rinus Michels prijs voor beste jeugdopleiding van Nederland. DVS’33 staat duidelijk voor goede begeleiding van de jeugd en ziet hierin een intieme samenwerking met 4-Skills Soccer Academy tot een volgende stap.

Wij zullen op het schitterende sportpark van DVS’33 vanaf woensdag 16 december ons trainingsprogramma beginnen. Alle spelers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven via onze website; www.4-skills.nl. Niet alleen krijg je een programma op maat aangeboden die past bij jou eigen vastgestelde doelen tijdens ons kennismakingsgesprek; ook zullen al je ontwikkelingen bijgehouden worden via ons uniek software systeem. Aangezien de club DVS’33 gebruikt maakt van hetzelfde software systeem, zal het intern overleggen van de vorderingen van spelers nog gemakkelijker zijn.

In de vakanties zullen we onze vakantieweken aanbieden. Een week vol voetbal, ontwikkeling, plezier, sociale contacten en vele andere sporten en spellen worden in deze week aangeboden. De kinderen worden op leeftijd en niveau ingedeeld en werken zo een week gericht aan de eigen technische vaardigheden. Hiernaast staat een voetbalweek ook in het teken van ontzettend veel plezier en hebben we elk jaar weer nieuwe verrassingen voor de kids. Afgelopen jaar kwamen we met DE voetbalhit van het jaar; Bubbelvoetbal… Ook dit jaar zullen we dit fantastisch spel terug laten komen in ons programma.

In maart/april starten we met onze specialistische clinics en Instapklas. Wil je gericht werken aan een goede weeftrap, of wil je werken aan een perfecte balaanname? Via 8 lessen van 1 uur ben je met niets anders bezig om hier een specialiteit van te maken. Reken maar dat jij het verschil gaat maken! Voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar komen we in april met de Instapklas. Via 7 lessen van 1 uur, komen ontzettend leuke voetbalspelletjes aan bod. Schieten, dribbelen, mikken, tikkertje en nog veel meer. We werken hierbij ook gericht aan de grove motoriek, waardoor uw kind ver voorop zal lopen wanneer uw kind zich straks zal aanmelden bij een voetbalclub. U ziet, het komende jaar staat er veel te gebeuren bij DVS’33. Intern zullen we ook helpen bij het opleiden van trainers van DVS’33, zodat ook hier de trainingen naar een nog hoger niveau worden gebracht. Wij zijn zeer trots op deze samenwerking en hopen u en uw kind snel te mogen verwelkomen binnen onze programma’s. 4-Skills is er namelijk voor iedereen!!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)