javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Zaalvoetbal trainingen

Vanaf zondag 3 januari 2021 gaat 4-Skills ook de zaal in. 

Voor de spelers in de regio Breda bieden we vanaf zondag 3 januari 2021 ook zaalvoetbaltraining aan. Zo hoeven de kinderen niet te wachten tot maart voor Sessie 2 van onze voetbalschool trainingen. Maar kunnen ze na het Kerst- en Nieuwjaar feest direct door blijven trainen. Volgend jaar willen we graag ook op andere locaties de zaaltrainingen aanbieden. Op deze manier blijven de kinderen zich ook in de wintermaanden zich goed doorontwikkelen met ook andere technieken en een andere ondergrond.

 

Achtergrond

4-Skills heeft veel ervaring met het training geven in het zaalvoetbal. Hoofdtrainer Arnoud Jonker werkte enkele jaren als fulltime  voetbaltrainer in Amerika, waar hij in het winterseizoen verschillende teams onder zijn hoede had die zeer goed presteerden in de verschillende zaalcompetities. Met 1 team wist hij zowel de Staatskampioenschappen als Regionale Kampioenschappen (Regionals) te winnen en mocht hij uitkomen op de Nationale Kampioenschappen ( Nationals) in Amerika. Hier behaalde hij met zijn team de 3e plaats van Amerika en hiermee de Bronzen Medaille.

 

Inhoud:

Gedurende in totaal 9 trainingen van 60 minuten per keer, werken de deelnemers gericht aan hun eigen technische vaardigheden. Zaalvoetbal is toch heel wat anders dan het veldvoetbal. Het spel gaat veel sneller, maar is ook veel technischer. Naast de individuele acties, is ook de balaanname en de snelle bal handelingsneheid ontzettend belangrijk. Ook hier wordt tijdens de lessen veel aandacht aan besteed. De spelers spelen uiteraard wedstrijden om de aangeleerde technieken en tactieken direct toe te gaan passen.

 

Locatie:

Sportzaal Stoutenburgstraat 28 in Breda

 

Data:

De trainingen zullen gegeven worden op zondagochtenden:

Januari: 3/10/17/24/31

Februari: 7/ 14/ 21/ 28

 

Tijden:

9.00u – 10.00u: 6 t/m 9 jaar; maximaal 10 deelnemers, schrijf dus snel in

10.00u – 11.00u: 10 t/m 14 jaar; maximaal 10 deelnemers, schrijf dus snel in

11.00u – 12.00u: 10 t/m 14 jaar; maximaal 10 deelnemers, VOL

 

Kosten:

9 trainingen van 60 minuten: 89,98 euro

 

Inschrijven:

Klik op onderstaande link voor direct inschrijven.

Inschrijven is mogelijk tot en met 15 december 2020.

In het inschrijfformulier kunt u zelf aangeven welke leeftijdscategorie en welke tijd u het liefste heeft.

 

INSCHRIJFFORMULIER