javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Voetbaldagen meivakantie 2024

Thema EK 2024

Locatie

Sportpark RKVV JEKA in Breda

Sportpark SC Genemuiden in Genemuiden

RKSV Wittenhorst in Horst aan de Maas

Data Voetbaldagen:

RKVV JEKA: Week 1: 24 t/m 26 april

RKVV JEKA: Week 2: 29 april t/m 1 mei

RKSV Wittenhorst: 29 april t/m 1 mei

SC Genemuiden: 2 en 3 mei

Leeftijd Voetbaldagen

Dagprogramma: 6 t/m 15 jaar

Ochtendprogramma: 5 en 6 jarigen

Gratis opvang mogelijk

Zowel voor als na de voetbaldagen is opvang mogelijk voor de werkende ouders.

Dit vanaf 9.00u tot 17.00u. Geef dit even graag aan in het inschrijfformulier bij opmerkingen.

Voor de middag geldt dit niet voor de kinderen die inschrijven voor het ochtend programma.

Tijden Voetbaldagen:

Dagprogramma: 10.00u – 15.00u, inclusief volledig verzorgde lunch, fruit en drinken

Ochtendprogramma: 10.00u – 13.00u: inclusief volledig verzorgde lunch, fruit en drinken

Kosten Voetbaldagen:

Dagprogramma: Week 1 en Week 2

1 dag: 44,98 euro

2 dagen: 84,96 euro

3 dagen: 124,94 euro

4 dagen: 164, 92 euro

5 dagen: 204,90 euro

6 dagen: 244,88 euro

Ochtendprogramma: Week 1 en Week 2

1 ochtend: 34,98 euro

2 ochtenden: 64,96 euro

3 ochtenden: 94,94 euro

4 ochtenden: 124,92 euro

5 ochtenden: 154,90 euro

6 ochtenden: 184,88 euro

Vul onderstaand inschrijfformulier in en u ontvangt van ons binnen 48 uur de bevestiging nadat de inschrijfkosten zijn overgemaakt op rekeningnummer: NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills. Geef graag de naam van uw kind aan bij de overschrijving.

Bondscoaches en landenteams

Je kan je voor ons speciaal EK2024 programma zowel individueel, maar ook als land inschrijven. Schrijf je individueel in, dan delen we jou samen met andere leeftijdsgenoten bij een gaaf land in. Je mag ook al direct drie vrienden/ vriendinnen aangeven met wie jij samen een land wil zijn deze dag of dagen. Elke dag starten we weer een nieuw toernooi op in de middag. In het inschrijfformulier kun je aangeven met welke kinderen je graag een eigen land wil vormen.

In de ochtend trainen de landen onder leiding van hun eigen aangestelde bondscoach (4-Skills trainer) In de ochtend wordt er hard getraind om goed voor te bereiden voor de middag. De bondscoaches zullen de landen voor en na de wedstrijden van tips en adviezen voorzien, maar zullen de landen tijdens de wedstrijd alleen maar positief aanmoedigen, zodat de spelers a la 4-Skills lekker zelf keuzes leren maken en zo lekker samen genieten van alle wedstrijden die gespeeld zullen worden.

Prijzen

Wanneer je aan een toernooi denkt, denk je aan prijswinnaars. Bekers die gewonnen kunnen worden door de teams die het toernooi winnen, of misschien 2e of 3e worden. Niet bij ons!!! ALLE kinderen krijgen dezelfde beker mee naar huis als leuke herinnering van een geweldige dag of dagen. Geen druk dus van het moeten winnen van bekers……iedereen krijgt hetzelfde!! Spelplezier, ontwikkeling en lekker samen voetballen staat bij ons op plaats 1, 2 en 3.

Programma voetbaldagen; Week 1 en Week 2; elke dag een ander programama qua trainingsvormen en toernooi.

Inhoud dagprogramma: 6 t/m 15 jaar

Jaaaaaaaa, we gaan er weer helemaal voor!! Voor alle kinderen in de regio van Breda, verzorgen we weer een uitdagend voetbalprogramma; helemaal ingericht in het thema: EK 2024.

In de ochtend bereid je je met je eigen groep voor, onder leiding van je eigen bondscoach (4-Skills trainer), op het grote EK2024 toernooi welke na de lunch gespeeld wordt. Je leert zowel de technische als tactische skills om in de middag binnen een 4v4 toernooi te gaan strijden voor je eigen, vanuit ons verkregen land. Elke dag maken we weer een nieuwe landenindeling, waardoor je elke dag weer speelt met andere teamgenoten. Je speelt zo dus niet altijd samen met je vrienden of vriendinnen, maar leert ook samen te spelen met leeftijdsgenoten die je nog minder goed kent. Het leuke is dat je hierdoor ook weer veel nieuwe contacten op doet. We begrijpen dat dat soms een beetje spannend kan zijn, maar doordat je in de ochtend elkaar al via de trainingen leert kennen, ben je in de middag al helemaal gewend. Daar helpen we je zeker bij!!

Natuurlijk zorgen we voor een echt EK gevoel met alle landenvlaggen en muziek die erbij hoort. De finales zullen gespeeld worden onder toeziend oog van alle deelnemers en aanwezige toeschouwers. Hoe gaaf is dat!! Maar niet getreurd mocht je de finale niet halen; je leert zo ontzettend veel, speelt vele heerlijke wedstrijden van 10 minuten en iedereen gaat met dezelfde gave prijs naar huis.

Inhoud ochtendprogramma: 5/6 jaar

We weten dat er veel 5-jarigen al staan te trappen om met ons mee te vlammen. Maar om een hele dag dit vol te houden…..dat is nog wel een beetje lastig. Als 6-jarige kan je bij ons kiezen of je in de ochtend komt, of al de hele dag. Ieder kind is anders en hier houden we graag rekening mee. Kies dus zelf als 6-jarige of je er de hele dag gezellig bij bent, of lekker komt vlammen binnen ons ochtendprogramma.

Binnen ons ochtendprogramma, krijg je eerst lekkere trainingen aangeboden van jouw bondscoach omtrent dribbelen, acties maken en schieten. Na de fruitpauze is het dan zover!! Vlaggen mee, muziek aan……het grote EK2024 toernooi gaat beginnen. Onze mascotte Skilly die jou natuurlijk komt aanmoedigen!! Je wordt gecoacht door je eigen bondscoach die jou alleen maar positief gaat motiveren en stimuleren. Geen tactische tips op deze leeftijd!! Lekker acties maken, zelfvertrouwen krijgen en doelpunten maken om samen te juichen en te genieten. En allemaal naar huis met een gave prijs!!

Inschrijven EK 2024 voetbaldagen:

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen.

Je kunt zelf je eigen programma kiezen, welke dagen je er gezellig bij bent. Hoe fijn is dat!!

Vul onderstaand inschrijfformulier in en u ontvangt van ons per mail de bevestiging nadat de inschrijfkosten zijn overgemaakt op rekeningnummer: NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills. Geef graag de naam van uw kind aan bij de overschrijving.

Geef ook zeker aan bij wie uw kind graag in de groep ingedeeld wordt. Hier houden we altijd rekening mee.

Heeft u vragen, stuur ons dan graag een mail naar: arnoud@4-skills.nl.

  Naam*

  Voornaam*

  Geboortedatum*

  Telefoon*

  E-mail*

  Locatie*

  Welke vakantieweek
  Week 1 JEKA Voetbaldagen; 24 t/m 26 aprilWeek 2 JEKA Voetbaldagen; 29 april t/m 1 meiWeek 1 JEKA Sportdag 22 aprilRKSV Wittenhorst Voetbaldagen 29 april t/m 1 meiSC Genemuiden Voetbaldagen 2 en 3 mei

  Dagen*

  Welke dagen*

  Week 1 MaandagWeek 1 dinsdagWeek 1 WoensdagWeek 1 DonderdagWeek 1 VrijdagWeek 2 MaandagWeek 2 DinsdagWeek 2 WoensdagWeek 2 DonderdagWeek 2 Vrijdag

  Opmerkingen/bijzonderheden/ allergieen/ dieet/ teamgenoten

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  *Verplichte velden