javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Freestyle voetbalshow

Een bal is rond en hij rolt, zegt de meerderheid gemakkelijk. 
Toch blijkt dat voor de meeste mensen voor problemen te zorgen, omdat hij in veel gevallen niet precies doet wat jij wilt. Binnen 4-Skills werken we naar de top van balbeheersing, controle en behendigheid. Door de enorme snelheid, behendigheid en flair lijkt het op eerste gezicht een toverkunst. Maar dit is niet het geval, want na korte tijd merk je al snel dat niet die bal de baas is, maar degene achter de bal. Af en toe vraag je je af of er lijm aan de bal zit, of dat er stiekem een elastiekje aan vastgeknoopt is. Maar niets daarvan, want wie kennismaakt met de freestyle voetballers van 4-Skills leert heuse balkunstenaars kennen.

Een Freestyle voetbalshow duurt ongeveer 5-10 minuten en zal bovenal gericht zijn op ‘t entertainen van het publiek. Doormiddel van diverse ground- en airtricks zal onze 4-Skills freestyle voetballer met begeleiding van muziek zijn kunsten vertonen.

De Freestyle voetbalshow is uitermate geschikt om een spectaculaire invulling te geven aan een evenement of programma hiervan, en zal voor zowel kinderen als volwassenen een hele beleving zijn.

Uitermate geschikt voor..

– Wedstrijden              (Bijv: Voor de wedstrijd of tijdens de rust)
– Toernooien               (Bijv: Opening of afsluiting van het toernooi)
– Podiumoptredens     (Bijv: Sportgala’s, verkiezingen, scholen, gemeentes, etc.)

– Openingen van (sport)accomodaties, winkels, scholen, etc.
– Commercials en beurzen
– Charity evenementen

In samenwerking met..

De Freestyle voetbalshow van 4-Skills wordt u aangeboden in samenwerking met FREESTYLER JOSH.
Een freestyle voetbalshow in combinatie met een freestyle voetbalclinic? Neem vrijblijvend contact op met arnoud@4-skills.nl