javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Founder 4-Skills

Arnoud Jonker

 Nadat zijn voetbalcarrière door Pfeiffer stopte bij toen Zaterdag Hoofdklasser ASWH, werd Arnoud (14-05-1980) op 21-jarige leeftijd al hoofdtrainer van zaterdag 4e Klasser V.V.Breda, later gefuseerd in TVC/Breda. Na 6 jaar vertrok hij naar New Jersey USA, om als full time trainer te gaan werken voor een Soccer Academy en High School; Franklin High. Na 3 jaar keerde Arnoud met zijn Amerikaanse verloofde en zoon terug naar Nederland en richtte voetbalschool 4-Skills op (2012) bij SV Deurne, waar hij ook Hoofd Jeugdopleidingen (5 jaar) werd en trainer van eerst O17-1 (4e Divisie) en later O19-1 (3e Divisie)

Arnoud kreeg steeds meer spelers die op vrijdagen aan hun techniek wilden komen werken.  Door dit succes begon Arnoud ook met het verzorgen van voetbalkampen bij SV Deurne in de mei- en zomervakantie. Al snel gaven tientallen kinderen zich op,  om een fantastische week te mogen beleven, vol voetbal, plezier en uitdagende  spellen en andere sporten.

Arnoud begon zijn visie te implementeren binnen zijn eigen ideeën over het geven van goede voetbaltraining, waar hij met zijn achtergrond als docent/ pedagoog, het pedagogisch belang in toevoegde. ‘Het gaat in deze tijd niet alleen meer om de inhoud van de training. Vooral de wijze hoe met de kinderen omgegaan wordt is van wezenlijk belang voor het bereiken van ontwikkeling van potentie’.

Door de enorme groei van deelnemers en samenwerkende clubs kreeg 4-Skills Soccer Academy steeds meer een landelijke uitstraling.

Arnoud ontwierp ondertussen zijn eigen cursussen die hij bij steeds meer clubs mocht komen geven om het technisch kader op te leiden binnen de verschillende verenigingen, waar vooral ook zijn pedagogische inhoud binnen de cursus zeer omarmd wordt binnen de verenigingen. Het is juist dit waar de vrijwilligers antwoorden, handvatten en tools in willen krijgen. Hoe coach en begeleid ik de jeugd met alle niveauverschillen? Hoe voorkom ik storend gedrag op de trainingen?

 

Arnoud geeft ook graag voetballes aan de allerkleinsten. De ‘instapklas’ is stiekem zijn favoriet!!

4-Skills groeide zo uit tot een landelijke voetbalschool waar honderden kinderen en trainers per jaar deelnemen aan de verschillende programma’s die worden aangeboden aan kinderen van elk niveau en leeftijd tussen 4 en 16 jaar.

In de afgelopen periode werden samenwerkingen werden afgesloten met twee nieuwe clubs; RKSV Liessel,  RKMSV Meijel en v.v Boekel Sport. Hiermee werkt 4-Skills nu met 11 clubs samen aan het opzetten van een goede jeugdopleiding, het begeleiden van technisch kader en het verzorgen van voetbalkampen en andere voetbalevenementen.

Arnoud is sinds 2003 docent en werkt nog 3 dagen in het Speciaal Voortgezet Onderwijs in Eindhoven en is woonachtig in Breda. De andere dagen richt hij zich volledig op 4-Skills en is hij Hoofd Opleidingen en trainer O19-1 (4e Divisie ) bij zijn club ASWH ( 3e Divisie zaterdag) Arnoud is getrouwd en heeft een zoon Luke van 7 jaar en dochter Quinn van 1 jaar. Zijn vrouw Aimee is Amerikaanse en coördineert Engelse examens voor The British Council in Nederland.

Zijn droom om voetbal en onderwijs binnen 1 programma aan te bieden is werkelijkheid geworden. Wij hopen dat u als club, ouder en speler ontzettend veel plezier en uitdaging zult vinden binnen de programma’s en activiteiten die door Arnoud worden aangeboden.

Ronald de Boer die de deelnemers van voetbalschool 4-Skills/ SV Deurne instrueert.