javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills zomer voetbaldagen 2022

Thema 10 jarig jubieum zomer voetbaldagen 2022:

‘4-SKILLS Olympische Spelen’

 

 

In mei 2022 vierden wij officieel ons 10-jarig jubileum. In mei 2013 verzorgden wij onze eerste voetbaldagen bij SV Deurne. Voor onze jubileum editie hebben wij gekozen voor het ultieme feest dat we konden bedenken; de 4-Skills Olympische Spelen!!

 

Zowel in de mei- als zomervakantie 2022 komen wij met een speciaal programma waar we werkelijk alles uit de kast gaan halen. Gedurende onze voetbaldagen worden de deelnemers in groepen gedeeld van maximaal 5 spelers. Het is hierin absoluut ook mogelijk om direct met een eigen groep in te schrijven waarmee je alle dagen mee zult strijden gedurende alle onderdelen.

De 4-Skills Olympische Spelen bestaat uit een programma waarin alle groepen een eigen land vertegenwoordigen en het steeds opnemen tegen andere landen. Tijdens de openingsceremonie zullen alle groepen op spectaculaire wijze aan de toeschouwers voorgesteld worden. Elk land zal hun eigen unieke 4-Skills Olympisch shirt dragen van hun eigen land en in hun eigen kleur. Dit onder begeleiding van de mooie volksliederen die hierbij gespeeld zullen worden.

Met alle onderdelen die gespeeld zullen worden, zijn punten te verdienen voor het algemeen klassement die groot visueel getoond zal worden. Zo kan iedereen zien wat de stand is in het algemeen klassement per leeftijdsgroep:

 

O7/ O8 jaar

O9/ O10 jaar

O11/ O12 jaar

O13/ O14 jaar

 

PROGRAMMA DAG 1

9.30u: Aanmelden en uitreiking unieke 4-Skills shirt van land en kleur van eigen groep

10.00u: Grote openingsceremonie met volksliederen en presentatie teams

10.30u: 4v4 landen toernooi

12.00u: Lunch

12.30u: Landen wedstrijden (inclusief waterspel bij lekker warm weer)

14.00u: Landen battle voor publiek

14.45u: Bekendmaking tussenstand Algemeen Klassement

15.00u: Naar huis en goed uitrusten voor de volgende topdag!!

 

PROGRAMMA DAG 2

9.30u; Inloop

10.00u: 4v4 landen toernooi

11.30u: Mega voetbalquiz; landen battle

12.30u: Landen wedstrijden (inclusief waterspel bij lekker warm weer)

14.00u: Landen battle voor publiek

14.45u: Bekendmaking tussenstand Algemeen Klassement

15.00u: Naar huis en goed uitrusten weer voor de finale dag!!

 

PROGRAMMA DAG 3

9.30u: Inloop

10.00u: 4v4 landen toernooi

12.00u: Lunch

12.30u: Landen wedstrijden (inclusief waterspel bij lekker warm weer)

14.00u: Grote finale Kamelen race voor publiek

14.45u: Afsluitceremonie en bekronen Olympische kampioenen

15.15u: Naar huis

 

 

4v4 Landen toernooi

We hebben er voor gekozen om gedurende alle dagen de 4v4 spelen te houden. Dat vinden de kinderen toch altijd het allergaafste. Wij gaan er een uniek toernooi van maken, die steeds in de ochtend gespeeld zal worden.  Elk land kent zo twee vertegenwoordigde teams per leeftijdscategorie. Elke dag verdelen we de teams opnieuw per land om zo steeds een nieuw toernooi te realiseren waar de kinderen niet alleen gevarieerd hun wedstrijden zullen spelen, maar zo ook veel binding onderling gestimuleerd wordt. Ook voorkomen we zo te grote niveauverschillen binnen landen en houden we het voor ieder kind super uitdagend, leuk en leerzaam en kennen we elke dag een nieuw Olympisch Kampioen.

 

Landen Wedstrijden

De 4-Skills Landen Wedstrijden zullen elke dag anders zijn. De landen strijden onderling per leeftijdscategorie tegen elkaar tijdens de verschillende uitdagende voetbal onderdelen. Winstpartijen leveren punten op voor het Algemeen Klassement. Elke dag zullen nieuwe onderdelen op het programma staan, waarbij 10 punten naar de winnaar gaat, 8 punten voor de tweede plaats, 6 punten voor de 3e plaats, 4 punten voor de 4e plaats, 2 punten voor de 5e plaats.

 

Landen voetbalquiz

De landen nemen het hierin allemaal tegelijkertijd tegen elkaar op. Op het veld zullen 4 grote vakken gemaakt worden met de keuzemogelijkheid A/ B/ C of D. De quizmaster zal de voetbalvraag stellen, waarna de landen zelf kiezen voor A/ B/ C of D door in een groot vak te gaan staan. Dit spel kan ook tactisch gespeeld worden, waarbij voor elk kind dat in het juiste vak staat punten gescoord worden. Samen allemaal in hetzelfde vak, of spreid je je als land om altijd punten te behalen? Deze quiz wordt gezamenlijk gespeeld en zal zeker een grote uitdaging zijn!! Bereid je maar vast voor!!

 

Landen Battle

We sluiten de eerste dag af met een spannende landen battle. Het aanwezige publiek zal een groot spektakel voorgeschoteld krijgen, waarbij de landen in verschillende onderdelen het tegen elkaar opnemen. De landen kunnen zo flink aangemoedigd worden. De onderdelen worden centraal gespeeld voor het aanwezige publiek, welke door de aanwezige sportverslaggever geleid zal worden.

 

Landen Kamelen Race

Op de slot dag sluiten we af met een mega voetbal kamelenrace. De landen nemen het tegelijkertijd tegen elkaar op voor het aanwezige publiek, om steeds een niveau verder te komen. Welk land haalt als eerste de eindstreep? Samenspel en tactiek zullen hierin centraal staan, zwaar aangemoedigd door het aanwezige publiek, welke wederom door de aanwezige sportverslaggever geleid zal worden. We sluiten zo af met een mega spektakel, waarbij alle landen het tegelijkertijd het tegen elkaar opnemen.

 

ALGEMEEN KLASSEMENT

De landen nemen het per leeftijdscategorie in alle onderdelen steeds tegen elkaar op en bij elk onderdeel zijn punten te verdienen. Landen verzamelen zo punten voor het Algemeen Klassement. Voor het Algemeen Klassement strijden alle leeftijdscategorieën mee; er is dus maar 1 Algemeen Klassement. Welk land kroont zich zo na 3 dagen (zomervakantie) tot 4-Skills Olympisch Kampioen en ontvangt een mooie medaille. 

 

 

 

LEUKE HERINNERING VOOR IEDEREEN

Zoals u van ons gewend bent, ontvangen alle kinderen altijd een gave beker als herinnering van onze voetbaldagen. In ons jubileum jaar hebben we echter voor een andere, zeer speciale herinnering gekozen. Deze herinnering zal in de meivakantie anders zijn dan in de zomervakantie, zodat deelnemers aan beide voetbaldagen niet 2x hetzelfde krijgen. Alle deelnemers gaan dus met een super leuke prijs naar huis. Wat dat is….? Dat houden we natuurlijk geheim.

 

 

FEESTELIJKE OMGEVING

We gaan alles uit de kast halen om ons 10-jarig jubileum tijdens de voetbaldagen groots te vieren. Muziek, vlaggen, slingers…..het zal 1 grote gezelligheid worden. Ook de opening en afsluiting zal op grootse wijze dit jaar weggezet worden voor de ouders die vanaf de tribune heerlijk hiervan kunnen mee genieten.

 

 

INSCHRIJVEN

Alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar kunnen zich voor onze voetbaldagen inschrijven. Je hoeft niet per se lid te zijn van de vereniging waar wij onze voetbaldagen organiseren. Iedereen is welkom!! We delen de kinderen zelf in van groepen (landen) van 4 spelers/ speelsters. Inschrijven met een eigen groep van 4 spelers/ speelsters kan absoluut. Je kan wederom bij ons aangegeven bij wie je graag in groep wilt; daar houden wij altijd rekening mee. Geef dit zeker dus aan op het inschrijfformulier.

 

 

ETEN EN DRINKEN

We vragen graag zelf een eigen lunch mee te nemen. Op deze manier heeft ieder kind een goede eigen lunch bij die past bij eventuele allergieën. Laat het ons zeker weten op het inschrijfformulier wanneer wij bij uw kind ergens rekening mee moeten houden. Gedurende de dag ontvangen de kinderen ranja, fruit en een lekkere verpakte snack. Vanwege ons 10-jarig jubileum verzorgen we ook graag een zakje chips in de middag.

 

Corona:

Mochten deze dagen niet door kunnen gaan vanwege verscherpte maatregelen omtrent het COVID-virus, wordt het volledige bedrag teruggestort, of kan deze als voucher ingezet gaan worden voor toekomstige 4-Skills activiteiten.

 

 

KOSTEN

Onderstaand bedrag dient u bij inschrijving direct over te maken op rekeningnummer NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills om de inschrijving compleet te maken. 

 

Zomervakantie 2022: 3 dagen: 109,98 euro

Zomervakantie 2022: 2 dagen: 79,98 euro

Zomervakantie 2022: 1 dag: 44,98 euro

 

Vanwege sponsoring vanuit de club SC Genemuiden, gelden onderstaande prijzen voor SC Genemuiden:

 

Zomervakantie 2022: 3 dagen: 79,98 euro

Zomervakantie 2022: 2 dagen: 69,98 euro

Zomervakantie 2022: 1 dag: 44,98 euro

 

Locaties Zomervakantie

 • 11 t/m 13 juli: CVV BE Fair in Waddinxveen
 • 18 t/m 20 juli: SC Genemuiden in Genemuiden
 • 29 t/m 31 augustus: RKVV JEKA in Breda
 • 1 en 2 september: vv Boekel Sport in Boekel (2-daagse)

 

 

Inschrijfformulier

  Naam*

  Voornaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Maat shirt*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  Locatie*

  Welke vakantieweek
  11 t/m 13 juli CVV BE FAIR18 t/m 20 juli SC Genemuiden1 en 2 september VV Boekel Sport29 t/m 31 augustus RKVV JEKA

  Dagen*

  Welke dagen*

  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

  Opmerkingen/bijzonderheden/ teamgenoten

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  *Verplichte velden