javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Samenwerking met VDM Keepers Academy

Samenwerking met VDM Keepers Academy
We kijken erg uit naar onze nieuwe samenwerking met VDM Keepers Academy. Waar we voor de voetballers complete programma’s ontwikkeld hebben, ontbrak het puzzelstukje van de keepersopleiding binnen 4-Skills nog.
Reden is dat we de keepersopleiding tot een specialiteit zien en de juiste personen hiervoor binnen 4-Skills nog ontbraken.
We zijn blij dat we dit laatste puzzelstuk samen met VDM Keepers Academy nu gelegd hebben.

VDM staat onder leiding van Rick van der Mast, hoofd jeugdkeeperstrainer van NAC Breda. Zijn team bestaat uit enkel keeperstrainers die aan een betaald voetbalclub verbonden zijn.

Tijdens onze voetbaldagen in de mei-en zomervakantie, zullen we hierdoor ook een compleet keepersprogramma aanbieden, onder leiding van Rick en zijn team keeperstrainers. In de middag zullen de keepers bij de voetballers aansluiten binnen het toernooi wat dan gespeeld zal worden. De keepers zullen dan bij deze wedstrijden gecoacht worden en kunnen zo direct het aangeleerde van de ochtend, in de middag gaan toepassen.
Naast de voetbalschooltrainingen, zullen we hierbij ook keeperstrainingen gaan aanbieden. Hoe dit precies eruit zal gaan zien en waar, brengen we in de komende periode naar buiten.
Voor de keepersdagen in de mei- en zomervakantie, kan al ingeschreven worden via onze website.
Voor meer informatie over VDM Keepers Academy; klik op onderstaande link.

Rick van der Mast

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)