javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills voetbaldag voorjaar 2022

4-SKILLS PRE OLYMPICS

 

In de voorjaarsvakantie verzorgen wij op verschillende locaties weer een heerlijke voetbaldag. We blikken hiermee vooruit op ons 10-jarig jubileum in mei 2022; DE PRE OLYMPICS.

 

Programma:

DE PRE OLYMPICS staan helemaal in het teken van de voorbeschouwing van onze OLYMPIC GAMES in de mei- en zomervakantie. Ons programma wordt hierin in wedstrijdvormen aangeboden in groepen van maximaal 8 spelers. Ze nemen het hierin tegen elkaar op binnen de verschillende voetbalonderdelen. De deelnemers kunnen hierin hun verschillende talenten laten zien, omdat binnen elk onderdeel weer andere vaardigheden toegepast gaan worden. We zorgen zo voor een zeer gevarieerd programma waar voor jong en oud, beginner en ervaren speler, ontzettend veel uitdaging en plezier in te vinden is. 

 

9.30u: Inloop en aanmelden

10.00u: Pre Olympic Games

12.00u: Lunch

12.30u: Pre Olympic Games

14.00u: Finale wedstrijden

14.45u: Afsluiting en prijs uitreiking

15.15u: Naar huis

 

Inschrijven:

Je kan zowel individueel als direct met een groep inschrijven in de leeftijd 6 t/m 14 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van de voetbalvereniging waar wij onze voetbaldag organiseren; iedereen is meer dan welkom. Vul onderstaand infschrijfformulier in en geef zeker aan bij wie je eventueel in de groep ingedeeld wilt worden. Elke groep bestaat uit maximaal 8 spelers die het samen gaan opnemen tegen de andere groepen.

 

Deelnamekosten:

De deelname prijs van deze voetbaldag bedraagt 34,98 euro per persoon. Dit bedrag dient u bij inschrijving direct over te maken op rekeningnummer NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills. 

 

  Naam*

  Voornaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Positie*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  Locatie*

  Opmerkingen/bijzonderheden/ bij wie graag in de groep

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  *Verplichte velden

   

  Leave a Comment

  (required)

  (required)