javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

De 4-Skills trainers; wie zijn dat eigenlijk? Deel 1

 

‘ Je kan een goede menukaart hebben, maar wanneer je geen goede koks hebt, blijft het een slecht gerecht’

Wij beseffen maar al te goed dat de 4-Skills trainers de kwaliteit van ons programma grotendeels bepalen. Zij zijn namelijk de uitvoerende kracht van alle 4-Skills activiteiten. Wij besteden veel aandacht aan de screening en het opleiden van de trainers die voor ons werkzaam zijn. Op dit moment zijn meer dan 40 trainers bij al onze activiteiten door Nederland heen betrokken.

Het vinden en vooral ook houden van deze toppers is niet makkelijk. Niet alleen stellen wij hoge eisen, want naast een goede techniektrainer, vragen wij ook sterke pedagogische kwaliteiten. Hierbij geven wij uiteraard ook de ruimte met onze interne opleiding ( niet voor niets is onze cursus ‘ Het pedagogisch handelen van de trainer/ coach, opgenomen in het Nationaal Sportakkoord na een strenge screening), om hierin stappen te maken en sterk door te ontwikkelen. Maar ook worden zij veel gevraagd door andere clubs of organisaties om hun kwaliteiten daar in te zetten. Aangezien 4-Skills nog geen full-time banen biedt, maar de trainers part-time bij ons aan het werk zijn, hebben zij ook nog een baan hiernaast.

Alle 4-Skills trainers zijn minimaal in het bezit van een UEFA C diploma, hebben al veel ervaring en ook achtergronden bij Betaald Voetbal Clubs. Zij hebben sterke pedagogische kwaliteiten, waarin zij op een positieve wijze de kinderen een sterke ontwikkeling garanderen. In onze screening nemen wij een sterke pedagogische achtergrond mee in het aanstellen van de 4-Skills trainer. Zo zijn de meeste 4-Skills trainers werkzaam in het onderwijs of als buurt-sport-coach.

Naast deze werkzaamheden zijn ze ook nog actief als hoofdtrainer van een selectieteam bij de betreffende club, of als Hoofd Jeugdopleidingen. Ja, de 4-Skills trainers zijn drukke baasjes die een grote passie hebben voor het voetbal en het geven van de beste begeleiding voor jeugdspelers.

Met de sterke visie en missie van 4-Skills zelf, waarin het pedagogische aspect binnen al onze programma’s hoog in het vaandel staat, hebben we zo een gouden match. We merken ook dat de 4-Skills trainers zich erg prettig voelen door de fijne sfeer en samenwerking, de verantwoordelijkheid die ze altijd pakken, maar vooral dat de meesten al meerdere jaren bij 4-Skills betrokken zijn; ook al hebben ze het zo druk. Vaak krijgen we de opmerking van een 4-Skills trainer als ze weer een nieuw aanbod hebben gekregen ergens; ‘ ik zal zeker bij 4-Skills betrokken blijven, ook al maak ik deze nieuwe stap, maar bij 4-Skills blijf ik sowieso’.

Dit zorgt er ook voor dat we sterk kunnen doorbouwen met onze programma’s, omdat het verloop van onze 4-Skills trainers zeer laag is. De kinderen zien altijd bekende gezichten terug en dat is voor hen ook ontzettend prettig. Voor veel kinderen is het toch spannend, zeker wanneer je elke keer een nieuw gezicht voor je ziet. Wij staan dan ook altijd voor een lange samenwerking met onze trainers, waarin ook zij zich sterk kunnen doorontwikkelen en hun potentie door kunnen laten groeien; net als de spelers die aan onze verschillende programma’s deel nemen.

In de komende weken gaan we onze trainers sterk in het daglicht zetten, zodat u als ouder of als speler meer achtergronden krijgt van de vele verschillende 4-Skills trainers. Het is toch hartstikke leuk om te weten wat ze in het dagelijkse leven doen, welke opleidingen ze hebben genoten en wat hun krachten en interesses zijn. U als ouder krijgt dan een goed beeld welke mensen uw kind nou eigenlijk sterk begeleiden. Want die zeer verantwoordelijke taak nemen wij zeer serieus!!

Zelf interesse om als 4-Skills trainer aan de slag te gaan??? We zijn altijd op zoek naar sterke aanwinsten gezien de groei en ontwikkeling welke 4-Skills maakt. Dat kan alleen met toptrainers die net als onze deelnemers, het verschil maken op het veld.

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: arnoud@4-skills.nl

 

 

 

Leave a Comment

(required)

(required)