javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Mooie nieuwe samenwerking met RKTVC Tiel

Vanaf het seizoen 2020-2021 gaan we intensief samenwerken met RKTVC Tiel uit Tiel. Doelstelling is om de jeugdopleiding van RKTVC Tiel sterk door te ontwikkelen, waardoor wij zowel voor het technisch kader als voor de jeugdleden uitdagende programma’s gaan verzorgen.

Voor het technisch kader zullen wij 4 interne cursusavonden verzorgen, waarbij zowel theorie als praktijk centraal staan. Hierbij krijgen de trainers en leiders van alle jeugdteams tips en handvatten hoe goede en gerichte techniektraining te geven binnen een rode draad. Ook hoe zij pedagogische tips en adviezen hoe om te gaan met alle verschillende karakters, niveaus en hoe elke speler binnen de training uit te dagen en storend gedrag binnen de training te voorkomen of hoe hier mee om te gaan.

Voor de jeugdspelers verzorgen wij extra trainingen op de vrijdag met onze voetbalschool. Dit is voor zowel de spelers als keepers die zich snel verder willen door ontwikkelen, maar ook op een ontzettende leuke manier extra training willen krijgen. Iedereen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven; ook niet-leden.

In de vakanties zullen we onze clinics en voetbaldagen verzorgen, zodat de jeugdspelers ook in de vakanties lekker met voetballen kunnen bezig zijn met hun leeftijdsgenootjes, klasgenootjes, teamgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes.

We gaan zo een mooie stap maken met de club om de jeugdopleiding van RKTVC Tiel naar een hoger plan te zetten.

Lees het artikel omtrent onze samenwerking HIER

 

RKTVC Tiel

Leave a Comment

(required)

(required)