javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Nieuwe samenwerking; v.v Hegelsom

 

In de afgelopen periode is er door de club v.v Hegelsom zeer hard gewerkt voor het realiseren van een mooie samenwerking. Deze week is hierin groen licht gegeven!! In het seizoen 2019-2020 verzorgen wij een interne cursus van 4 avonden, puur gericht op het pedagogisch handelen van het technisch kader van de club. Ook de gemeente, RKSV Wittenhorst en RKSV Melderslo zijn een onderdeel binnen deze samenwerking en zullen ook deelnemen aan deze cursus.

Zo mogen we ruim 60 cursisten verwachten waar de avonden gepland staan op:

 

Maandag 19 augustus

Maandag 2 september

Dinsdag 17 september

Dinsdag 1 oktober

 

De club heeft gevraagd een programma te maken gericht op het pedagogisch handelen van de trainer en leider, waar een zeer grote vraag naar is. Al eerder hebben wij aangegeven dat de pedagogiek een zeer onderschat onderdeel binnen het voetbal is binnen andere landelijke opleidingen. Wij zijn er zeer trots op een voorloper te zijn op dit gebied en hierin weer verschillende clubs veel tools en handvatten te kunnen geven hierin een grote stap vooruit te maken. Pas in een veilig en betrouwbaar klimaat voor zowel speler als trainer, is er ruimte tot ontwikkeling.

We kijken ontzettend uit naar deze nieuwe samenwerking, waar een uitbreiding hiervan al in de planning ligt.

 

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)