javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Start blok 2 10 november; 20 euro korting

Start blok 2 10 november; 20 euro korting

Op vrijdag 3 november sluiten we blok 1 af van onze 4-Skills voetbalschool bij SV Deurne. Dit betekent dat blok 2 op vrijdag 10 november begint. 

Gedurende blok 2, staan de zijwaartse bewegingstechnieken centraal. De spelers leren allerlei ‘skills’ om hun tegenstander uit te spelen die vanuit de zijkant druk zet. Dit in opbouw zowel binnen de training, als binnen de 7 trainingen waaruit Blok 2 bestaat.

De trainingen van blok 2 bestaan uit:

  • 15 minuten: Dribbeltechnieken/ snel voetenwerk
  • 15 minuten bewegingstechniek: tegenstander zijwaarts
  • 15 minuten schiettechniek
  • 20 minuten wedstrijdvormen waarin het aangeleerde getraind wordt in wedstrijdsituatie.

Afhankelijk van leeftijd en niveau worden de trainingen aangeboden. Elke speler krijgt individuele opdrachten mee, om de eigen ontwikkeling sterk te stimuleren. Hier wordt zeer gelet op de uitvoering. Wij werken richting specialismes waarbinnen elke speler zich lekker voelt. Wij hanteren dan ook een directe communicatie met ouders en spelers, zodat we de speler zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Wij leveren maatwerk, waarin wij de speler volgen en helpen zich sterk te maken in het domineren van de 1v1 situatie, waarin de speler creatief en vol zelfvertrouwen zijn of haar eigen keuzes leert maken op het veld.

Eenieder kan zich voor blok 2 aanmelden; wel of geen lid van SV Deurne. Vanwege het 75-jarig bestaan van SV Deurne bieden wij Blok 2 aan voor slechts 59,98 ipv 79,98. Profiteer dus snel mee van deze flinke korting. Een training kost nu dus maar 8 euro 50.

De training wordt gegeven door Michiel van der Werf met assistent-trainer  Teun Nelemans. Michiel heeft een flinke dosis ervaring als trainer; zowel nationaal als internationaal. Michiel heeft een paar jaar als full time trainer in Amerika gewerkt en is nu weer terug in Nederland. Michiel is nu een jaar binnen 4-Skills werkzaam als trainer en is ook trainer bij PSV O9-1. Een trainer die duidelijk het verschil maakt, met ontzettend veel geduld en goed inlevingsvermogen met de doelgroep. Uw kind zal in een zeer veilige en uitdagende omgeving zijn of haar eigen potentieel verder gaan ontwikkelen.

Geef uw kind op, door het invullen van het inschrijfformulier onder het kopje ‘ inschrijvingen’, of stuur een mail naar; arnoud@4-skills.nl. Arnoud zal dan contact met u opnemen om het vervolg verder te bespreken en u alle informatie te geven die u nodig heeft.

De trainingen zijn op de vrijdagen op het schitterende sportcomplex van SV Deurne; Energiestraat 7 Deurne. De trainingen starten om 16.45u – 18.00u. Inschrijven kan in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar.

Wij wensen al onze deelnemers ontzettend veel plezier en succes met Blok 2.

Leave a Comment

(required)

(required)