javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Thijs van Diermen en 40 andere voetballers op de 4-Skills Voetbaldagen!

Thijs van Diermen en 40 andere voetballers op de 4-Skills Voetbaldagen!

De aanmoedigingskreten kon je al horen vanaf de parkeerplaats nabij DVS. Absoluut geen gebrek aan sfeer tijdens het voetbalevenement van 4 Skills Soccer Academy aan de Ermelose Sportlaan. Zo rond de veertig deelnemers hadden geweldig veel voetbalplezier met elkaar. Gelegenheidsdoelman Faisal Talouka (29 jaar) werkte zich afgelopen dinsdagmiddag uit de naad om zoveel mogelijk strafschoppen te stoppen. Dennis Temmink gaf daar waar nodig raad en Technisch Directeur Arnoud Jonker zag dat het goed was. Thijs van Diermen van DVS ´33 Ermelo JO13/1 stak in prima vorm. Ondergetekende zag Thijs maar liefst vier moeiteloos scoren tegen een goed keepende Faisal Talouka. Honderd procent rendement voor Thijs!

Paarse voetbalshirts
Wat een prachtige paarse shirts droegen de deelnemers aan het 4 Skills Soccer Academy event. Het deed mij denken aan het fraaie paars van het Belgische RSC Anderlecht. Wat een uitstraling! De al genoemde Thijs maar ook pakweg een Jonne, Florian en Jayden hadden het maar wat naar hun zin! Zij gooiden al hun ziel en zaligheid in de strafschoppenserie en dat gold ook zeker voor doelman Faisal Talouka.

Faisal Talouka
Je zag de kinderen groeien in hun spel, je bemerkte gewoon een stukje teambuilding. Doelman Faisal  gooide het spel maar weer eens op de wagen, daagde de deelnemers keer op keer uit. Faisal zelf is gepokt en gemazeld waar het de voetbalsport betreft. Eens actief als  een verwoed straatvoetballer en ook actief geweest als clubvoetballer bij ondermeer V.V. Groot Ammers uit de Alblasserwaard  en ZVV De Pelikaan uit Zwijndrecht en dit alles als spits en rechtsbuiten.

Arnoud Jonker
Dennis Temmink straks spelend voor het derde elftal van DVS beleeft als trainer-coach veel plezier aan het 4 Skills gebeuren en de jeugd hangt ook aan zijn lippen. Arnoud Jonker houdt alle scores nauwlettend bij en dat is een hele serieuze zaak want er zijn immers maar liefst vier Bekers te winnen waaronder dus één Penaltybokaal. Ook Arnoud heeft meer dan de nodige voetbal en trainerservaring in huis. Ondermeer bij ASWH uit Hendrik Ido Ambacht en hij was vijf jaar werkzaam als voetbaltrainer in Amerika. Het werkgebied van Arnoud lag in Somerset oftewel een plaats in de Amerikaanse staat New Jersey.


Arnoud Jonker en Thijs van Diermen

Joshua Agteres en Thijs van Diermen
Aan de andere zijde van het DVS hoofdveld is de alom bekende Joshua Agteres bezig met een freestyle voetbalclinice en op die speelhelft worden ook de nodige partijvormen afgewerkt. Ook hier laat Thijs van Diermen zien in topvorm te zijn. Thijs dendert stijf langs de lijn en passeert moeiteloos twee drie tegenstanders op zoek naar alweer een doelpunt in dat aluminium doeltje. Morgen oftewel woensdag 10 augustus alweer de derde en  laatste dag van het 4 Skills Soccer Academy event. U moet maar eens gaan kijken! Voor meer informatie bekijk de website; www.4-skills.nl Direct inschrijven? Dat kan via deze link: http://www.4-skills.nl/4-skills-open-dagen/
Bron: www.dvs33.nl

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)