javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills en Rohda ’76 werken samen!

4-Skills en Rohda ’76 werken samen!

 

Vrijdag 27 November starten wij ons traingsprogramma bij Rohda’76 in Bodegraven!

Vrijdag 6 november j.l, hebben wij voor 83 kinderen een open training verzorgd bij zaterdag 3e Klasser Rohda’76 uit Bodegraven. Ook ontzettend veel kinderen van buurman Esto kwamen op onze open training af. Geweldig dat dit kan en het moet natuurlijk ook gewoon kunnen!!
Na anderhalf uur hard trainen, een lekker hapje en drankje, onze presentatie en verdelen van schitterende prijzen aan de kinderen, verkregen wij direct een geweldige nieuws dat Rohda’76 graag direct met ons de samenwerking start. Zoveel enthousiasme bij zowel de kinderen, ouders als vrijwilligers van de club!! Wij zijn ontzettend trots op deze mooie samenwerking.
Wij zullen ons trainingsprogramma starten op vrijdag 27 november. Iedere voetballiefhebber in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar, is meer dan welkom om aan ons programma deel te nemen. Je kunt hierbij kiezen uit een pakket voor 4, 15 of 30 trainingen. Wanneer je kiest voor 15 of 30 trainingen, ontvang je een gratis spelersprofiel die we gebruiken bij het wegzetten van jouw eigen trainingsprogramma. Ook ontvang je een een geweldig compleet 4-Skills voetbaltenue voor de trainingen. Via onze gratis app krijg je alle mooie acties en doelpunten toegestuurd, die je zo trots aan iedereen kan laten zien.
Kom dus via techniektraining en freestyle-training gericht werken aan je eigen ontwikkeling.
Schrijf je in via de link; http://www.4-skills.nl/4-skills-trainingen/
Doe het snel, want vol is vol!! Zien we jou vrijdag 27 november?

Attachment