javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Keepersschool RKVV JEKA 2023-2024

 

KEEPERSCHOOL 4-SKILLS SOCCER ACADEMY

RKVV JEKA in Breda

Seizoen 2023-2024

 

Ons doel is AANVALLENDE, MEEVOETBALLENDE KEEPERS op te leiden tot technische, creatieve spelers die vol zelfvertrouwen hun eigen beslissingen durven te maken op het veld en elke 1v1 situatie domineren. 

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS PROEFLES

Klik HIER voor inschrijfformulier

 

 

 

Voor wie:

Wij zijn er voor alle keepers in de leeftijd van 6 t/m 19 jaar; zowel beginner als gevorderde. Keepers komen bij ons om zich sterk te verbeteren op technisch en tactisch gebied, maar ook om ontzettend veel plezier in keepen te ervaren. De techniek staat bij ons altijd centraal, om de tactische keuzes, technisch goed te kunnen uitvoeren. Hiernaast stimuleren wij te allen tijde de motorische ontwikkeling en het fysieke en mentale aspect binnen het voetbal. Dit door het constant aanbieden van uitdagende trainingsvormen die ze steeds tot het uiterste leiden en ze steeds verder laat doorgroeien welke past bij de persoonlijke ontwikkeling.

Wat maakt het verschil?

Onze fantastische keeperstrainers onder leiding die tot in de diepste details en veel positieve coaching de kinderen elke week weer weten te raken. De keepers veel vertrouwen te geven en zich thuis en veilig te laten voelen. Elk kind herkennen en erkennen, ongeacht niveau, leeftijd en persoonlijkheidskenmerken.

Succes en herhaling

Spelers leren vanuit succeservaringen en herhaling en positieve en stimulerende coaching. Alleen dan zal de keeper het zelfvertrouwen op doen, waardoor de keeper gemotiveerd wordt om steeds weer een stapje verder te gaan. Via succes, zeer gedetailleerde adviezen en positieve coaching, ontwikkelt een keeper zich het best. Lukt het niet!! Helemaal niet erg, we blijven lekker oefenen met veel ondersteuning. Dat mag je verwachten van onze keepertrainers bij 4-Skills! Lukt het juist wel……fantastisch, dan dagen we de speler verder uit om de vaardigheid tot in de diepste details en hoogste weerstanden verder in door te ontwikkelen.

Aanbieden van de juiste omstandigheden

Ieder kind heeft talent. Het is aan de omgeving (en dus aan ons) om ervoor te zorgen dat het kind de juiste omstandigheden (qua inhoud trainingen, begeleiding en materialen) krijgt aangeboden om zijn/haar potentie te kunnen ontplooien. Belangrijk hierbij is dat voor ieder uniek individu het juiste klimaat wordt gecreëerd. Elk kind is anders en verdient dus een andere aanpak. De specifieke technische vaardigheden binnen het keepen zijn bij ons geïntegreerd in een compleet trainingsprogramma. De keepersvaardigheid wordt zo bij ons een specialisme.

 

 

Start voorjaartrainingen 2024

Vrijdag 26 januari 2024

 

Trainingsopbouw

Ons trainingsprogramma bestaat uit 2 sessies van 10 trainingen; 4 blokken van 5 trainingen. Elke training duurt 60 minuten. Binnen elk blok staat een specifieke techniek/ thema centraal:

 

Uitdaging, intensiteit, plezier en succeservaringen zijn ontzettend belangrijk. Wij bieden de oefenstof dan ook in 4 verschillende uitdagende trainingsvormen aan:

 • Individuele vormen ( elke keeper traint op zijn eigen niveau met specifieke coaching)
 • Groepsvormen ( keepers leren onder weerstand en in teamfuncties de technieken verder te ontwikkelen)
 • Spelvormen ( via uitdagende spelvormen worden de keepers ook fysiek en mentaal uitgedaagd)
 • Partijvormen ( toepassen van het aangeleerde in wedstrijdsituaties)

 

4-Skills DNA; 

 • Technisch
 • Zelfvertrouwen
 • Eigen beslissingen maken
 • Domineren

 

POP formulier en spelerspaspoort

Wij vinden het heel belangrijk dat de keeper zelf betrokken wordt bij zijn of haar eigen ontwikkeling. Hierdoor stimuleer je de intrinsieke motivatie en gaat de keeper ook echt gericht met zichzelf aan de slag. Na elke sessie van 10 trainingen, ontvangt elke keeper een persoonlijk ontwikkel formulier en spelerspaspoort. Super leuk dat de kinderen zo hun eigen ontwikkeling en groei kunnen volgen.

 

Kleding

De keepers kunnen ervoor kiezen om in hun eigen keeperstenue de trainingen te volgen, of een eigen 4-Skills trainingstenue aan te schaffen. Hier volgt binnenkort meer informatie over omtrent welke kleding en de kosten hiervoor.

 

Kosten

Onderstaand bedrag dient u bij inschrijving direct over te maken op rekeningnummer NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills, om de inschrijving compleet te maken. 

 • 10 trainingen:                                           165,98 euro (maximaal 5 keepers per groep voor zoveel mogelijk aandacht)
 • 20 trainingen:                                           310,98 euro

 

 • Inschrijven is gedurende het hele seizoen mogelijk.    Per losse training zijn de kosten 20 euro

 

Let op:

Bij inschrijving 10 of 20 trainingen, ontvang je 10% korting op alle andere 4-Skills voetbal, sport- en spel activiteiten gedurende het seizoen. 

 

We bieden de mogelijkheid voor gespreide betaling van 2 termijnen. Wanneer u hier gebruik van wil maken, geef dit even aan op het online inschrijfformulier. 

 

 

 

Data trainingen voorjaar seizoen 2024

Januari 2024                 26

Februari 2024:              2/ 9/ 23

Maart 2023:                   1/ 8/ 15/ 22/ 29

April 2023:                     5

Inhaaltraining 2024:  12/ 19/ 26 april

 

Data Inhaal trainingen/ extra trainingen

 • Voor spelers binnen onze keeperschool die x aantal trainingen gemist hebben, kunnen deze inhalen
 • Nieuwe keepers kunnen zich hier ook voor aanmelden voor 17,50 euro per training of 95 euro voor alle trainingen.

Mei 2024:                            17/24/ 31/

Juni 2024:                           7/ 14/ 21/ 28

 

Tijden keeperstrainingen

 

RKVV JEKA

Vrijdagen:

Trainers: VDM Keepers Academy onder leiding van Rick van der Mast, jeugdkeeperstrainer bij N.E.C Nijmegen.

18.00u – 19.-00u