javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Voetbalclinic bedrijven

 

4-Skills Soccer Academy biedt ook bedrijven en organisaties de mogelijkheid om voetbalclinics in te huren voor hun medewerkers ten behoeve van teambuilding/ teamuitje of gewoon een lekker sportevenement. Tijdens deze clinic zijn de medewerkers een dagdeel of een gehele dag met voetbal, teambuilding en ontwikkeling bezig met hiernaast een flinke dosis humor en mogelijkheden tot vele extra’s.

Onder leiding van enthousiaste en motiverende 4-Skills trainers doorlopen de medewerkers uitdagende training – en wedstrijdvormen. De 4-Skills clinic biedt zowel ruimte voor individuele kwaliteiten, alsmede dat teamwork/ teambuilding het verschil zal maken. De oefeningen die de medewerkers zullen doorlopen, zal met een flinke dosis humor aangeboden worden als dat er fanatiek onderling gestreden zal worden; wie gaat er met de titel vandoor?

Attracties:

Tijdens de clinic is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende attracties; bubbel voetbal, dartvoetbal, twin voetbal, levend tafelvoetbal of pannakooi toernooi behoren hierbij absoluut tot de mogelijkheden.

Extra’s

Gekozen kan worden voor een all-inclusieve; inclusief eten en drinken. Gedurende en na de clinic zal er voldoende ruimte zijn voor het nuttigen van verschillende drankjes en lekkere hapjes. Ook kan er gekozen worden om met het complete team te dineren na de clinic en gezellig na te praten.

Contact

Neem contact op voor alle informatie, mogelijkheden en bijbehorende prijzen; arnoud@4-skills.nl of bel 06-10515979