javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

V.V Hegelsom

 

 

4-Skills en v.v Hegelsom zijn vanaf het seizoen 2019-2020 een mooie samenwerking opgestart om zowel de spelers alsvrijwilligers te begeleiden en te ondersteunen. De club v.v Hegelsom vindt het belangrijk dat hier ondersteuning bij komt, om IEDERE speler en vrijwilliger binnen de club de best mogelijke training en begeleiding aan te bieden. We zijn hierbij begonnen met het aanbieden van de cursus ‘ Het pedagogisch handelen van de trainer/ leider’, waarbij het technisch kader en club veel handvaten krijgen hoe om te gaan met alle verschillende karakters binnen de club, hoe om te gaan met bepaalde excessen, pestgedrag, storend gedrag en hoe deze preventief aan te pakken. Na de cursus zijn we direct gestart om de trainers ook in de praktijk hier gericht om te ondersteunen en begeleiden tijdens de trainingen.

 

Interne cuscus; ‘ Pedagogisch handelen van de trainer/ leider’

Het pedagogisch handelen van de trainer/ leider is van groot belang succeservaringen op te doen voor zowel de speler als vrijwilliger. Het zijn vaak de gedragingen van spelers, maar ook soms ouders waar trainers tegen aan lopen hoe hier mee om te gaan. v.v Hegelsom zocht hierom een cursus om de vrijwilligers hierbij te ondersteunen omdat ook zij het belang hiervan sterk in zien.

Samen met v.v Hegelsom hebben we een programma op maat gemaakt, die de hulpvragen van de club het best beantwoord zouden krijgen. Met zowel een theoretisch als praktijk programma werden de vrijwilligers hierin sterk uitgedaagd om de aanreikte casussen samen aan te pakken. Na 4 avonden ontvingen de trainers hierin een mooi certificaat van afsluiting van deze cursus.

 

VERZORGEN/ ONDERSTEUNEN CIRCUIT TRAINING O8 T/M O13 JAAR.

Vanaf het seizoen 2019-2020 verzorgen we praktijkbegeleiding voor het technisch kader van v.v Hegelsom. Dit voor de leeftijds categorieën O8 t/O13 jaar. De bedoeling is hierbij, dat 4-Skills leiding neemt bij de inhoud en begeleiding van de trainingen, dat in verschillende stations zal worden aangeboden (circuit). Hierdoor zullen alle kinderen in deze leeftijdsgroepen dezelfde trainingen krijgen aangeboden. Op individueel vlak zullen echter nuances worden aangemaakt om elke speler/ speelster hierin uit te dagen; de beginnende speler, tot de al meer ervaren. Doordat alle kinderen dezelfde trainingen gaan krijgen, voorkom je als club zelf grote hiaten binnen je opleiding.

De technische ontwikkeling staat binnen deze leeftijdsgroep centraal. De aandacht zal hierbij liggen op het specialiseren van controle over lichaam en bal. Hierbij staat het domineren van de 1v1 situatie centraal. De spelers zullen opgeleid worden creatief te mogen zijn en zelf keuzes te (mogen) maken op het veld. Trainers die hierbij de juiste tips en adviezen geven en de kinderen op technisch gebied goed kunnen door ontwikkelen. Ze zullen stimuleren en motiveren, ook wanneer acties mislukken. Hierdoor zal het zelfvertrouwen van spelers versneld en versterkt toenemen, wat een must is bij het kunnen uiten van creativiteit.