javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

TVC/Breda

4-Skills Soccer Academy en TVC/Breda zijn een mooie samenwerking opgestart om zowel de spelers als vrijwilligers te begeleiden en ondersteunen. De club TVC/Breda vindt het belangrijk dat hier ondersteuning bij komt, om IEDERE speler binnen de club de best mogelijke training aan te bieden. Als 4-Skills zijn we er trots op nu ook een club in Breda hierin zo goed mogelijk te helpen.

 

 

8e editie 4-SKILLS VOETBALDAGEN IN DE MEIVAKANTIE:  

4 mei T/M 6 mei 2020

 

 

Gedurende deze drie dagen (10.00u – 15.00u) staat alles in het teken van het EK 2020. Speel zelf het EK 2020, verspreid over 3 dagen en ga als Europees Kampioen terug naar huis.

Hiernaast werken we gericht aan de individuele technieken; omtrent balcontrole, bewegings,- als schiettechniek. Bij de leeftijd 12 t/m 16 gaan we een stap verder, waarin de techniek nu ook tactisch toegepast gaat worden en waar de spelers via vooral wedstrijdvormen en toernooien aan extreme uitdagingen worden blootgesteld.

Onze oefenstof bieden we zo aan in 4 verschillende vormen:

  • Individuele vormen
  • Groepsvormen
  • Spelvormen
  • Wedstrijdvormen

 

We gaan terug de tijd in met een gave EK voetbalquiz en dagen de deelnemers uit met heuse 1v1, 2v2 en 4v4 toernooien met o.a het naspelen van het complete EK 2020.

Groepen binnen dezelfde leeftijdsgroep mogen zelf gemaakt worden. Geef je groep aan op ons inschrijfformulier. Individueel inschrijven is ook helemaal geen probleem, wij delen jou gewoon in, samen met andere leeftijdsgenoten.

De 4-Skills voetbaldagen staan uiteraard weer onder leiding van onze gediplomeerde en ervaren 4-Skills trainers die er elk jaar weer een geweldige ervaring van maken.

Inschrijven voor de voetbaldagen is al mogelijk. Iedereen is welkom in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van TVC/Breda.

De 4-Skills voetbaldagen zijn al 8 jaar een absolute aanrader voor jong en oud!!

 

Benieuwd naar een landelijke beoordeling van onze voetbaldagen vergeleken met de grootste aanbieders? ; KLIK HIER

 

KOSTEN

De prijs is inclusief 4-Skills voetbalshirt, onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers tussendoor, medaille en kans op het winnen van bekers bij verschillende onderdelen. Uiteraard alles onder begeleiding van onze gecertificeerde 4-Skills trainers.

Inschrijving 3 dagen: 69, 98 euro

Inschrijving 2 dagen: 52,98 euro

Inschrijving 1 dag: 27,98 euro

Informatie en programma: Klik hier

Inschrijfformulier: Klik hier