TVC/Breda

4-Skills Soccer Academy en TVC/Breda zijn een mooie samenwerking opgestart om zowel de spelers als vrijwilligers te begeleiden en ondersteunen. De club TVC/Breda vindt het belangrijk dat hier ondersteuning bij komt, om IEDERE speler binnen de club de best mogelijke training aan te bieden. Als 4-Skills zijn we er trots op nu ook een club in Breda hierin zo goed mogelijk te helpen.

INTERNE CURSUS

4-Skills zal hiervoor een interne cursus gaan verzorgen; bestaande uit 4 avonden. Elke avond bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte, waarbij de trainers/ leiders ook zelf de oefeningen gaan ervaren. Dit zal voor hen het gemakkelijker maken om zelf voorbeelden te kunnen geven tijdens de training, als coachmomenten juist te gaan plaatsen.

Trainers en leiders van TVC/Breda moeten zich hier aanmelden. De club neemt hiervoor de grootste kosten voor zich, maar vraagt een eigen bijdrage van 5 euro voor avond 2/3 en 4. Dit, om er zeker van te zijn dat de aanwezigheid er is. Deze bijdrage kan op de avond bij de bijeenkomst contant betaald worden.

Inschrijfformulier interne cursus; klik hier

De interne cursus zal op de volgende vrijdagavonden worden gegeven van 19.00u – 22.00u, met een afsluitend drankje:

 • Vrijdag 7 september 2018; Visie en Missie; domineren van 1v1 situatie
 • Vrijdag 14 september 2018: Inhoud en opbouw van een goede training
 • Vrijdag 21 september 2018: Makkelijker/ moeilijker maken van een training; differentiatie binnen de training
 • Vrijdag 28 september 2018: Pedagogisch handelen van de trainer; Leeftijdskenmerken/ voorkomen en omgang storend gedrag van spelers en ouders

Alle trainers en leiders zijn hierbij van harte welkom om tijdens deze avonden veel nieuwe inzichten te krijgen en hiernaast directe handvatten te verkrijgen om direct toe te passen binnen hun eigen teams. De trainers krijgen hierbij oefenstof voor het gehele seizoen die ze hierin kunnen gebruiken. Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers een mooi certificaat.

Meer informatie en achtergronden over de interne cursus; Klik hier

 

4-Skills VOETBALDAGEN IN DE VAKANTIE:  

Meivakantie: 29 APRIL T/M 1 MEI 2019

Zomervakantie: 10 Juli T/M 12 Juli 2019

 

THEMA 4-SKILLS VOETBALDAGEN IN 2019: ‘ HELEMAAL HOLLANDS’

Gedurende deze drie dagen (10.00u – 15.00u) staat alles in het teken van het Nederlandse voetbal. We trainen specifieke oefeningen van:

 • Jaap Stam (verdedigend)
 • Johan Cruijff (bewegingstechnieken)
 • Dennis Bergkamp ( Aanvallend).
 • Pierre van Hooijdonk ( Schiettechniek/ vrijetrap

Hierbij werken we gericht aan de individuele technieken; omtrent balcontrole, bewegings,- als schiettechniek. Bij de leeftijd 12 t/m 16 gaan we een stap verder, waarin de techniek nu ook tactisch toegepast gaat worden.

Onze oefenstof bieden we zo aan in 4 verschillende vormen:

 • Individuele vormen
 • Groepsvormen
 • Spelvormen
 • Wedstrijdvormen

We gaan terug de Nederlandse voetbalgeschiedenis in met een gave voetbalquiz en spelen de ultieme KNVB Eredivisie. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we dit in een 4v4 of 2v2 competitie. Op vrijdag zullen de kampioenen bekend zijn. Wie gaat er met de schaal naar huis?

Teams binnen dezelfde leeftijdsgroep mogen zelf gemaakt worden (4-tal). Geef je team aan op ons inschrijfformulier. Individueel inschrijven is ook helemaal geen probleem, wij delen jou gewoon in.  Wij verdelen echter ook de clubnamen. De logo’s van de clubs zullen deze dagen overal herkenbaar zijn om er ook een gezellige ambiance van te maken.

Gedurende deze week organiseren we ook het gloednieuwe 4-Skills voetvolleytoernooi en Hollands Voetbaltoernooi. Oud-Hollandse spellen worden hierbij omgetoverd tot gave voetbalspellen. De bubbelballen zullen ook weer een dag aanwezig zijn.

De 4-Skills voetbaldagen staan uiteraard weer onder leiding van onze gediplomeerde en ervaren 4-Skills trainers die er elk jaar weer een geweldige ervaring van maken.

Inschrijven voor de voetbaldagen is al mogelijk. Iedereen is welkom in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van TVC/Breda.

De 4-Skills voetbaldagen zijn een absolute aanrader voor jong en oud!!

 

KOSTEN

Met de club zijn onderstaande speciale prijzen afgesproken. Dit is inclusief 4-Skills voetbalshirt, onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers tussendoor, medaille en kans op het winnen van bekers bij verschillende onderdelen.

Inschrijving 3 dagen: 59, 98 euro

Inschrijving 2 dagen: 44,98 euro

Inschrijving 1 dag: 24,98 euro

Informatie en programma: Klik hier

Inschrijfformulier: Klik hier