javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Freestyle training

In ons trainingsprogramma staat techniektraining centraal maar hebben wij ook aandacht voor freestyle training. Freestyle training is een speciaal onderdeel in onze trainingen en we merken dat kinderen hier ontzettend naar uit kijken. In onze visie past het onderdeel freestyle training goed bij de techniektraining om de volgende redenen:

Spanningsboog

Kinderen zijn snel hun aandacht kwijt, bijvoorbeeld als ze moeten luisteren naar een uitleg of een beweging moeten uitvoeren die ze al kennen. Het motivatie niveau van de kinderen daalt en hierdoor ook het effect van de oefening. Om ervoor te zorgen dat het motivatie niveau niet daalt, schakelen wij over naar het freestyle onderdeel van onze training. Een nieuw onderdeel, maar wel in dezelfde regie. Hier wordt door onze freestyle trainer lesgegeven op een ander stukje veld. Ieder kind wordt uitgedaagd op zijn/haar eigen niveau. Plezier, vrijheid en creativiteit zijn de kernwoorden die centraal staan bij ons freestyle onderdeel.

Inspireren

Na elke training wordt er gecheckt of er thuis geoefend gaat worden met de trucs die tijdens de training zijn aangeleerd. Uit onderzoek kunnen wij zeggen dat het merendeel van de kinderen thuis oefent naar aanleiding van de freestyle training. Ook zien wij dat freestyle voetbal aanstekelijk werkt en kinderen erdoor worden geïnspireerd. Ze hebben wat gezien en willen dat ook kunnen. Ze dagen zichzelf uit waarbij een moeilijke truc hen eenvoudig afgaat. En waar het lukt, daar leeft het! Wanneer een speler de truc beheerst wordt hij enthousiast en creatief. Het kind wil de truc trots zijn familie, vriendjes en/of vriendinnetjes aanleren. Het kind is op reis met een voetbal aan zijn zij.

Relatie

Binnen 4-Skills draait het meer om de relatie dan de prestatie. Wij beseffen ons dat elke trainer een voorbeeldfunctie heeft. Daarom vinden wij het mooi dat onze trainers, en vooral onze freestyle trainer, vragen van de kinderen kan antwoorden met zijn voeten. Hierdoor zijn de kinderen onder de indruk en bouwen ze een band op met de trainers. De kinderen worden enthousiast, gemotiveerd en geïnspireerd om de beweging ook te kunnen uitvoeren.

“Vandaag de dag kom je zowat bij elke vereniging een straatvoetbalveld tegen; van pannaveld tot 5 tegen 5 court. Men ziet dit vaak als een leuke opvulling voor de jeugd. Wij zien hier potentieel talent in ontwikkeling! Straatvoetbal en zaalvoetbal wordt steeds meer geïntrigeerd in het hedendaags veldvoetbal. Denk alleen al aan de verandering van de grasmat, waarop vroeger op de weide werd gespeeld, word nu op een vlakke kunstgrasmat gespeeld. Deze verandering heeft ontzettend veel met zich meegebracht. 4-Skills speelt hier op in, daarom; freestyle training!”

Een freestyle trainer inhuren? Neem contact op met joshua@4-skills.nl