RKSV Wittenhorst

4-Skills en RKSV Wittenhorst hebben een mooie samenwerking sinds 2015.  

Ook in het seizoen 2018-2019 gaan we gave activiteiten verzorgen bij deze prachtige vereniging. Benieuwd welke? Check dit hieronder!!

 logo

4-Skills voetbaldagen 24 t/m 26 april 2019

In de meivakantie van 2019 verzorgen wij voor het 3e jaar op rij onze voetbaldagen bij RKSV Wittenhorst. De schitterende accommodatie van de club, welke midden is de bossen ligt, is de ideale plek voor een geweldige voetbal mid-week.

 

THEMA 4-SKILLS VOETBALDAGEN IN 2019: ‘ HELEMAAL HOLLANDS’

Gedurende deze drie dagen (10.00u – 15.00u) staat alles in het teken van het Nederlandse voetbal. We trainen specifieke oefeningen van:

  • Jaap Stam (verdedigend)
  • Johan Cruijff (bewegingstechnieken)
  • Dennis Bergkamp ( Aanvallend).
  • Pierre van Hooijdonk ( Schiettechniek/ vrijetrap

Hierbij werken we gericht aan de individuele technieken; omtrent balcontrole, bewegings,- als schiettechniek. Bij de leeftijd 12 t/m 16 gaan we een stap verder, waarin de techniek nu ook tactisch toegepast gaat worden.

Onze oefenstof bieden we zo aan in 4 verschillende vormen:

  • Individuele vormen
  • Groepsvormen
  • Spelvormen
  • Wedstrijdvormen

We gaan terug de Nederlandse voetbalgeschiedenis in met een gave voetbalquiz en spelen de ultieme KNVB Eredivisie. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we dit in een 4v4 of 2v2 competitie. Op vrijdag zullen de kampioenen bekend zijn. Wie gaat er met de schaal naar huis?

Teams binnen dezelfde leeftijdsgroep mogen zelf gemaakt worden (4-tal). Geef je team aan op ons inschrijfformulier. Individueel inschrijven is ook helemaal geen probleem, wij delen jou gewoon in.  Wij verdelen ook de clubnamen. De logo’s van de clubs zullen deze dagen overal herkenbaar zijn om er ook een gezellige ambiance van te maken.

Gedurende deze week organiseren we ook het gloednieuwe 4-Skills voetvolleytoernooi en Hollands Voetbaltoernooi. Oud-Hollandse spellen worden hierbij omgetoverd tot gave voetbalspellen. De bubbelballen zullen ook weer een dag aanwezig zijn.

De 4-Skills voetbaldagen staan uiteraard weer onder leiding van onze gediplomeerde en ervaren 4-Skills trainers die er elk jaar weer een geweldige ervaring van maken.

Inschrijven voor de voetbaldagen is al mogelijk. Iedereen is welkom in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van RKSV Wittenhorst.

De 4-Skills voetbaldagen zijn een absolute aanrader voor jong en oud!!

KLIK HIER om direct naar het online inschrijfformulier te gaan. 

 

 

Op dit moment zijn wij met de club verder in gesprek omtrent ons programma voor het seizoen 2018-2019

Uiteraard houden we u op de hoogte van de programma’s die wij in het seizoen 2018-2019 bij RKSV Wittenhorst zullen organiseren.