javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills Toernooien

Zaterdag 2 Juli 2016 hebben zich de eerste 4-Skills kampioenschappen afgespeeld. Een fantastisch evenement waarbij al onze voetbalscholen streden om de 4-Skills titel 2016-2017. Ook voor het seizoen 2017-2018 houden we weer de 4-Skills kampioenschappen. Hierbij is een ieder die heeft deelgenomen aan de trainingen op één van onze 4-Skills locaties welkom en kan zich gratis inschrijven voor dit evenement. Alleen deze spelers kunnen worden geselecteerd voor het wedstrijdteam.

Opzet

In het 4-Skills toernooi worden er wedstrijden van 15 minuten gespeeld binnen een 4 tegen 4 opzet. Hierdoor creëren wij de omstandigheid van vele 1 tegen 1 situaties, vele acties en ontzettend veel doelpunten. Niet alleen voor de spelers ontzettend leerzaam en uitdagend; ook voor de toeschouwers een waar spektakel.

O9 en O11-categorie

Wedstrijden winnen is een eindproduct die eigenlijk vanaf de O19-junioren er echt toe doet. Bij onze O9 en O11 spelers is dit het minst belangrijkst. Wel het aanbieden van omstandigheden waar zij veel herhalingen aangeboden krijgen en dus veel succeservaringen gaan opdoen. Zo, is onze overtuiging, zal het potentieel van de speler zeer sterk groeien. Door het organiseren van het 4-Skills voetbaltoernooi laten wij onze spelers in de wedstrijd situatie terecht komen, waarbij zij op een leuke manier hun kunsten aan elkaar laten zien. Het toernooi staat hiernaast voor binding tussen de vele spelertjes en ouders die op deze geweldige dag bij elkaar komen. Een ervaring om niet snel te vergeten.

Uit onderzoek blijkt..

135% meer passes
225% meer 1 tegen 1 duels
280% meer bewegingen
500% meer doelpunten

Wat betekent dit..

Dit betekent; veel herhaling en veel succeservaringen; veel goals en dus veel plezier!

Interesse?

Wilt u 4-Skills zo’n fantastisch toernooi laten organiseren bij uw vereniging of wilt u uw kind ook laten deelnemen aan ons toernooi? Neem contact met op ons door te mailen naar: info@4-skills.nl. Voor meer foto’s en video’s bekijk ons album op Facebook.

 

Inschrijven 4 Skills