javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Keepersavond 2 juni RKVV JEKA

 

Vrijdag 2 juni, verzorgt 4-Skills i.s.m VDM keepersacademy een supergave keepersavond bij RKVV JEKA van 17.00u – 19.00u.

 

Kennismakingsprijs van 25 euro p.p 

 

4-Skills Soccer Academy verzorgt al 11 jaar trainingen, voetbaldagen en cursussen, maar een keepersopleiding ontbrak nog. Door de nieuwe samenwerking met VDM keepersacademy, zorgt 4-Skills nu ook dat alle keepers gericht aan hun eigen ontwikkeling kunnen komen werken en vooral ook ontzettend veel plezier hebben en houden in het keepen.

Omdat keepen is onze ogen echt een specialisme is, vinden wij het belangrijk dat er ook echte specialisten de trainingen komen verzorgen. Eigenaar en keeperstrainer van VDM Academy is Rick van der Mast. Rick heeft zelf als keeper het zeer hoge niveau behaald en is uitgekomen voor o.a Feyenoord jeugd en jeugdselecties van het Nederlands Elftal. Door een zware blessure is hij helaas vroeg moeten stoppen en is hij zich volledig gaan richten op het geven van keeperstrainingen. Rick heeft keeperstraining gegeven in de jeugd bij Excelsior, FC Barcelona en nu bij NAC Breda.

Rick hebben wij leren kennen als een zeer ervaren, passievol, open en zeer vrolijk persoon, die ontzettend veel persoonlijke aandacht biedt aan kinderen en veel humor heeft. Hij past hierbij precies in de visie en missie die wij als 4-Skills hanteren, waarbij ieder kind herkend en erkend wordt en veel positieve persoonlijke aandacht krijgt.

De keeperstrainingen van Rick en zijn team van ervaren keeperstrainers die allen bij een BVO werken, zijn hierdoor een absolute verrijking binnen 4-Skills.

Vanaf het seizoen 2023-2024 zal naast de reguliere voetbalschool, ook de keepersschool geopend worden bij RKVV JEKA onder leiding van Rick en zijn team.

 

Om al kennis te kunnen komen maken met Rick en zijn keepersprogramma, verzorgen we een gave keepersavond bij RKVV JEKA op vrijdag 2 juni van 17.00u – 19.00u. Kosten voor deze avond zijn 25 euro per persoon. Inschrijven kan door zowel leden als niet-leden van RKVV JEKA in de leeftijd 6 t/m 19 jaar. 

 

De trainingsgroepen zullen op leeftijd gemaakt worden, zodat je lekker met je eigen leeftijdsgenoten aan de slag gaat! 

 

Klik op het logo voor het inschrijfformulier