javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Inschrijven cursus; pedagogisch handelen binnen de sport

Data cursus welke 4 avonden inhoudt:

Zaterdag 20 november 2021: 19.00u – 21.30u

Zaterdag 27 November 2021: 19.00u – 21.30u

Zaterdag 11 december 2021: 19.00u – 21.30u

Zaterdag 18 december 2021: 19.00u – 21.30u

 

Locatie: 4-Skills Soccer Academy Hoofdkantoor; Takkebijsters 57A Breda

Maximaal 30 deelnemers

 

 

Deze absolute aanrader voor alle vrijwilligers, trainers, coaches en bestuursleden binnen de sport behoort tot het Nationaal Sport Akkoord voor zowel team- als individuele sporten, maar bieden wij nu voor vrije inschrijving aan, ipv georganiseerd bij een vereniging via het Nationaal Sport Akkoord. 

 

Deze specifieke cursus richt zich dit keer vooral tot de teamsporten met hoofdmoot voetbal. Echter, zijn alle praktijkvoorbeelden direct toe te passen binnen de andere teamsporten dan alleen voetbal. 

 

 

De KNVB heeft deze cursus geaccrediteerd en maar liefst 5 licentiepunten aan toegekend voor voetbaltrainers met een KNVB diploma. 

 

4-Skills Soccer Academy onderscheidt zich landelijk, door een complete cursus aan te bieden omtrent het pedagogisch handelen binnen de sport; zowel voor de trainer/coach als bestuursleden.

De opleidingen binnen de sport in Nederland, richten zich vaak vooral op de technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. Wat vaak wordt vergeten, is wat van de trainers/leiders gevraagd wordt op pedagogisch gebied. Het pedagogisch handelen van de trainer/leider wordt in de meeste opleidingen niet of slechts kort behandeld. Een groot gemis… want daar is juist waar de trainers veelal begeleiding in vragen! Wanneer er geen veilig leerklimaat is gecreëerd, of er geen controle is over het team, zal er van goede inhoudelijke training niet veel komen. Daar is waar wij het verschil in brengen!!

 

Niet voor niets staat binnen de sport op NUMMER 1 de reden om te stoppen als vrijwilliger;

‘geen controle over het team te hebben’

 

AANBOD

Deze volledige cursus bestaat uit 4 avonden. In samenspraak met de deelnemers zal er een goed programma opgezet worden, zodat elke deelnemer alles eruit haalt wat hij/ zij graag wil. Alle deelnemers zullen persoonlijk gevraagd worden waar zij vooral ondersteuning bij willen omtrent het pedagogisch handelen.

Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen;

 • Hoe motiveer/ stimuleer ik elk kind binnen de training?
 • Hoe coach ik jeugdspelers tijdens een wedstrijd op een positieve manier?
 • Hoe daag ik elke speler uit binnen de training met al die niveauverschillen?
 • Hoe voorkom ik storend gedrag (preventief handelen)?
 • Hoe ga ik om met storend gedrag?
 • Hoe zorg ik voor structuur en duidelijkheid binnen en buiten mijn team?
 • Hoe ga ik om met ouders die een negatieve invloed hebben op het kind/ het team?
 • Hoe geef ik training aan spelers met een beperking?
 • Hoe ga ik om met spelers die niet luisteren?
 • Hoe ga ik om met grensoverschrijdend gedrag?
 • Hoe ga ik om met excessen?
 • Waar houdt mijn verantwoordelijkheid op als trainer/ wanneer ligt het bij het bestuur?
 • Hoe ga ik om met spelers die de Nederlandse taal niet spreken?
 • Hoe ga ik om met spelers die zeer fysiek en verbaal agressief gedrag vertonen tijdens trainingen en wedstrijden

In een persoonlijk gesprek bespreken we vooraf waar veel behoefte aan is bij het technisch kader, om deze avonden uitgebreid bij stil te staan.

We leveren hierin dus altijd maatwerk. 

Docent Arnoud Jonker heeft 16 jaar les gegeven binnen het Speciaal Basis- en Voortgezet Onderwijs. Zijn doel om zijn 2 passies (sport en onderwijs) tot 1 te maken, is hem duidelijk gelukt met het aanbieden en verzorgen van deze cursus, die eigenlijk voor iedere trainer/leider een must is en tot het Nationaal Sport Akkoord is toegevoegd als specialistische cursus.

Het pedagogisch handelen van de trainer is zo belangrijk, maar vaak zwaar onderbelicht. Gezien trainers vaak geen pedagogische achtergrond hebben, is dit de perfecte cursus om het technisch kader hierin te ondersteunen, waardoor ze zoveel meer plezier, zelfvertrouwen en dus betrokken blijven binnen de vereniging. De jeugdspelers zullen in een veilig en fijn leerklimaat zich kunnen doorontwikkelen en hiermee zoveel meer plezier in de sport ervaren.

MOGELIJKHEDEN EN KOSTEN

Iedereen kan deelnemen aan deze cursus die zich graag sterk wil doorontwikkelen en leren omtrent het pedagogisch handelen binnen de sport. De nadruk zal deze cursus vooral gelegd worden op voetbal en overige teamsporten. Voetbaltrainers met een KNVB diploma verkrijgen 5 licentiepunten bij het doorlopen van deze cursus.

 

Kosten voor alle 4 de avonden; inclusief achtergronden en certificaat: 149,98 p.p

(inclusief koffie/ thee, drankje, hapje)

 

Maximaal deelnemers: 30; schrijf je dus op tijd in.

Praktijk; Onze cursusleider neemt je na de theoriegedeelte direct mee in de praktijk. Hij laat je via concrete praktijkvoorbeelden en zeer uitdagende casussen zien hoe je de theorie direct in de praktijk kan verwezenlijken.
Locatie: 4-Skills Hoofdkantoor; Takkebijsters 57A te Breda.
Certificaat: Na elke cursus ontvangen de deelnemers een certificaat en naslagwerk die zij direct kunnen toepassen binnen zijn of haar team of organisatie. Vanuit de KNVB ontvangen gediplomeerde trainers 5 licentiepunten.
Kosten: 149,98 euro voor alle avonden, inclusief naslagwerk en certificaat

 

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in deze cursus? Neem contact met ons op door te mailen naar arnoud@4-skills.nl of schrijf je direct via onderstaand inschrijfformulier:

 

  Naam*

  Voornaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  Locatie*

  Betaling*

  Opmerkingen/bijzonderheden/ welke sport actief

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  *Verplichte velden