javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

EK1988 toernooi Basisscholen Spakenburg

 

EK1988 Voetbaltoernooi: Basisscholen Calvijn, Grondtoon en de van Amerongen school

 

Maandag 13 juli en dinsdag 14 juli verzorgen wij een ontzettend gaaf EK 1988 voetbaltoernooi voor alle basisschoolleerlingen van Basisscholen Calvijn, de Grondtoon en de van Amerongen school bij SV Spakenburg. Onze voetbaldagen worden gehouden op het Sportpark van vv Spakenburg.

Het EK 1988 voetbaltoernooi wordt gegeven i.v.m met de verhuizing van de betreffende basisscholen, waardoor de leerlingen eerder met vakantie zijn en de scholen zochten naar een uitdagend en leuk alternatief.

Alle basisschoolleerlingen van de scholen kunnen aan het EK 1988 toernooi meedoen, waarbij we een apart toernooi spelen voor de groepen:

 

Groepen 1 en 2 (4v4 wedstrijden)

Groepen 3 en 4 (4v4 wedstrijden)

Groepen 5 en 6 (4v4 wedstrijden)

Groepen 7 en 8 (4v4 wedstrijden)

 

Programma: Zowel maandag als dinsdag

8.30u: Inloop en aanmelden ( hierbij krijg je ook te horen in welk land je ingedeeld bent en met wie)

9.00u: Openingscermonie ( grote opening op het hoofdveld)

9.30u: Start EK 1988 toernooi (4v4 wedstrijden per leeftijdscategorie)

14.00u: Finales per leeftijdscategorie op het hoofdveld

14.45u: Prijsuitreiking en afsluiting

15.00u: Zeer voldaan naar huis

 

Opzet toernooi EK1988

De leerlingen worden gemixt in hun leeftijdscategorie en krijgen een land door ons aangewezen.

Zowel maandag als dinsdag spelen we een apart toernooi, waarbij je dus voor 1 dag kunt opgegeven, maar natuurlijk ook voor allebei. Op dinsdag zullen de spelers weer opnieuw ingedeeld worden en in andere teams spelen. Zo leren ze ook verschillende kinderen kennen, wat het allemaal nog leuker maakt.

In de middag wordt per leeftijdscategorie de grote finale gespeeld voor alle aanwezigen. Dat wordt natuurlijk 1 groot spektakel. De vlaggen zullen voor een geweldige ambiance zorgen en de volksliederen zullen gespeeld worden. Wie o wie pakt de Europese titel??

Elke leeftijdscategorie strijd voor de eigen Europese titel en de winnaars zullen met een mooie beker naar huis gaan. Alle deelnemende kinderen zullen van ons echter een ontzettende leuke herinnering meekrijgen.

 

Leuke extra’s

Tussen de wedstrijden door, zorgen we voor andere leuke activiteiten die gespeeld kunnen worden. Zo kunnen punten gescoord worden bij ons gatendoek, kan er gemeten worden hoe hard je schiet en kan je met je team een echte EK 1988 quiz maken en inleveren. Welk team heeft de meeste goede antwoorden met deze uitdagende quiz? Ook daar valt iets leuks mee te winnen.

Je ziet het; een super gaaf voetbalprogramma voor deze 2 dagen!!

 

Kosten: 

Inschrijven voor deze clinic kan dus voor 1 of 2 dagen.

1 dag: 34,98

2 dagen: 69,96

 

Elke dag openen we met de openingsceremonie, waar alle teams apart met de vlaggen naar voren worden geroepen. Volksliederen zullen gespeeld worden, zodat de spelers optimaal aan het toernooi zullen beginnen.

 

 

Drinken en fruit

Gedurende de dag ontvangen de kinderen genoeg drinken en fruit. Wel vragen we een eigen lunch mee te geven, vanwege de vele allergieën die de kinderen kunnen hebben. Zo weten we zeker dat elk kind een goede lunch bij zich heeft.

Inschrijven voor de clinic gaat via dit INSCHRIJFFORMULIER. Geef graag aan bij opmerkingen wanneer we ergens rekening mee moeten houden of wanneer er bijzonderheden zijn die voor ons belangrijk zijn om te weten.

Inschrijven is mogelijk t/m 1 juli 2020.

 

Inschrijfformulier

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd met ons contact zoeken:

 

Arnoud Jonker

arnoud@4-skills.nl

06-10515979