javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Nieuw!! All inclusive 4-Skills jaarkaart

 

Vanaf het seizoen 2019-2020 komen wij met een fantastisch aanbod voor onze leden die aan vele activiteiten gedurende het jaar meedoen: De 4-Skills Jaarkaart!!!  De 4-Skills Jaarkaart is een jaar geldig vanaf de dag dat je hem bestelt. Je kan hem direct gebruiken. Bestel je hem dus op 1 december 2021, dan is hij geldig tot 1 december 2022.

Als 4-Skills begrijpen we zeer goed dat de kosten behoorlijk kunnen oplopen wanneer je deel neemt aan alle 4-Skills activiteiten op een bepaalde locatie. Dit is zeker niet voor iedereen haalbaar en dat vinden we ontzettend jammer, omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven om aan al onze activiteiten deel te nemen.

Vandaar dat we komen met de 4-Skills Jaarkaart!! die je zelfs in 3 termijnen betaalt. 

Wat houdt de 4-Skills Jaarkaart in:

 

  1. Deelname aan ALLE trainingen gedurende een heel jaar binnen de 4-skills voetbal- of keeperschool op elke 4-Skills locatie   ( totaal 20 trainingen)
  2. Deelname aan ALLE voetbaldagen gedurende een jaar ( mei- en zomervakantie) op ELKE 4-Skills locatie
  3. Deelname aan ALLE clinics gedurende het jaar op ELKE 4-Skills locatie
  4. Compleet 4-Skills voetbaltenue (shirt/ broek en sok)

 

Als voorbeeld is het dus mogelijk om aan meerdere voetbaldagen deel te nemen. De eerste week bij bijvoorbeeld v.v Boekel Sport en de 2e week bij RKSV Wittenhorst. Dit zowel voor de mei- als zomervakantie. Of doe aan meerdere clinics mee in de herfstvakantie!! Helemaal geen probleem; er komen geen extra kosten meer bij!

Dit valt allemaal onder de 4-Skills Jaarkaart!! Met deze kaart kan je een heel jaar alles vrij meedoen. Hoe te gek is dat!!!!

 

Totale kosten 4-Skills seizoenskaart: van minimaal 539,94 euro voor SLECHTS 400 euro in betaling van 3 termijnen.

 

KLIK HIER om je 4-Skills Jaarkaart direct te bestellen!!!