javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

RKTVC Tiel 70-jarig jubileum voetbaldagen

4-Skills/ RKTVC Tiel Jubileum voetbaldagen

RKTVC Tiel viert dit seizoen haar 70-jarig jubileum!! En dat moet gevierd worden.

De club heeft 4-Skills gevraagd om het feest te openen met het verzorgen van drie uitdagende voetbaldagen. Deze voetbaldagen zijn er speciaal voor alle jeugdleden en jeugdteams van RKTVC Tiel. 

 

Inschrijven en meedoen voor de jeugdleden

van RKTVC Tiel is dus GRATIS

 

Voor de organisatie is het belangrijk dat het onderstaande inschrijfformulier wordt ingevuld. Geef op dit formulier zeker aan bij wie je graag in de groep ingedeeld wilt worden. Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 18 augustus. 

 

 

Thema 4-Skills/ RKTVC Tiel Jubileum editie: ‘ Ode aan de nummer 9’

 

Hiermee staan de spitsen centraal en zullen onze voetbaldagen vol actie/ scoren en aanvallen staan! Het gaat hiermee 1 grote doelpuntenfestijn worden, waarbij de spelers worden uitgedaagd op de volgende aspecten die horen bij een ‘echte’ nummer 9:

 1. Scorend vermogen; als spits word je namelijk afgerekend op doelpunten. In het 16-meter gebied, buiten het 16-meter gebied, voorzetten van de zijkanten; hoog of laag; jij bent de afmaker!!
 2. Aanspeelpunt: Of het nou een strakke pass over de grond is, of een lange hoge bal; jij dient als spits HET aanspeelpunt te zijn, zodat de middenvelders en verdedigers kunnen aansluiten.
 3. Goede basistechnieken: Je hebt als spits de vaardigheid nodig om tegenstanders uit te kunnen spelen. Vaak ook in een 1v1 situatie. Maar belangrijker misschien nog; je moet deze technieken ook functioneel kunnen inzetten; wanneer, hoe, waarom en waar……? Belangrijk is dat je deze technische vaardigheden ook met zowel je linker- als rechterbeen kan uitvoeren. Hiernaast moet je een goed schot hebben en een zeer goede balaanname als aanspeelpunt!
 4. Diepte in je spel; Als spits wordt er van je verwacht doelpunten te maken; vandaar dat je ook steeds in de buurt van goal van de tegenstander moet zijn! Diepte in het spel is ook belangrijk voor je teamgenoten die van de eigen goal af kunnen spelen met jou als aanspeelpunt voorin.
 5. Uitstraling: Als spits is je uitstraling ontzettend belangrijk. Je moet veel zelfvertrouwen hebben, dat wanneer je een kans mist, hier niet te lang bij stilstaat om te balen. De volgende bal moet er namelijk alweer in. Je straalt uit dat je voor geen verdediger bang bent en dat je heer en meester bent. Jouw uitstraling straalt direct uit over het het hele team.
 6. Fysiek sterk: Je moet heel wat duels uitvechten als spits. Je hebt vaak 1 of meerdere verdedigers om je heen, die er alles aan zullen doen om je niet te laten scoren. Je moet je lichaam dus goed gebruiken om de bal af te schermen, of om een lange sprint te trekken bij een diepe bal, waarbij je ook nog volledige controle over de bal moet houden. 

De 4-Skills Soccer Academy voetbaldagen 2021; ‘Ode aan de Nummer 9, de Spits’

 

Voor wie?

Ben jij jeugdlid van RKTVC Tiel? Dan kan jij je opgeven voor dit 3-daags 4-Skills spektakel. Je kunt je alleen of met een paar andere spelers opgeven, maar ook met je hele team voor een geweldige trainingskamp samen ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en persoonlijke verzoeken.

Opbouw per leeftijdscategorie

Voor elke leefdtijdscategorieën zijn onze voetbaldagen van 10.00u tot 15.00u.  Op al onze voetbaldagen streven we er naar om de volgende leeftijdsgroepen (zie onderstaand) samen te stellen. Dit is altijd afhankelijk van het aantal deelnemers en daarin de leeftijdsverdeling. Leeftijden worden zoveel mogelijk bij elkaar ingedeeld, afhankelijk van verzoeken en eventuele niveauverschillen.

6 t/m 8 jaar:

De spelers leren de verschillende technische vaardigheden op een speelse en leuke manier aan. Ze gaan kennis maken met alle bewegingen die een bij een aanvallende spits horen. Ze leren een goede schiettechniek aan om hard met de wreef op doel te kunnen schieten. Goals maken, juichen en samen genieten! In drie dagen tijd leren de spelers ontzettend veel technieken aan en zullen ook uitdagende spellen en wedstrijden gespeeld worden om deze technieken direct te leren toe te passen.

9 t/m 12 jaar

De spelers leren niet alleen de verschillende technieken aan, maar leren deze ook functioneel toe te gaan passen. Het leren maken van de juiste keuzes speelt in deze leeftijdscategorie steeds meer een belangrijke rol. De spelers worden uitgedaagd via spannende spelvormen en wedstrijdvormen waarbij het maar om 1 ding gaat; zoveel mogelijk doelpunten maken!! Aanvallende bewegingen, aanname technieken (laag en hoog), schiettechnieken, 1v1 situaties, koppen…..alles komt deze 3 dagen aan bod in zowel technische training als het uitvoeren in spel- en wedstrijdvormen.

13 t/m 18 jaar

In deze leeftijdsgroep komen ook de fysieke krachten om de hoek kijken. De lengteverschillen kunnen groot zijn in deze leeftijdscategorie, maar toch kun je met het juist gebruiken van je lichaam, het als spits opnemen tegen veel grotere tegenstanders. Hoe? Daar gaan we flink met jou mee aan de slag door je constant in steeds zeer lastige situaties te brengen, waar je jezelf uit moet leren komen. Verder gaat het deze drie dagen om scoren, scoren en scoren. Naast de schiettechniek, gaan we een vrije trap specialist van je maken en krijg je van alle hoeken en hoogtes ballen naar je toe gespeeld om op alle verschillende manieren te kunnen scoren! Je aanname techniek gaan we verder specialiseren en je neemt het vaak op in wedstrijden tegen je groepsgenoten. Geloof ons; dit wordt 3 dagen 1 groot spektakel!

Keepers

Deze 3 dagen kunnen zijn ideaal ook voor keepers!!! Als keeper zal je echt flink aan de bak moeten vanwege de duizenden schoten die je deze drie dagen op je af krijgt. Ontzettend veel balcontacten dus voor eenieder, maar zeker ook voor jou als keeper. Van onze trainers krijg je als keeper tips en adviezen hoe positie te nemen, snel in balbezit te komen en ook een goede vervolgactie te geven. Onderling strijd je ook tussen de andere keepers met wedstrijden en neem je het ook op tegen de andere keepers in een speciaal GOAL-WARS toernooi die 3 dagen duurt!!

 

 

 

De 4-Skills trainers

Onze zeer ervaren en gediplomeerde trainers hebben allemaal de 4-Skills trainersopleiding gevolgd. Deze bestaat niet alleen uit de technische begeleiding van jeugdspelers, maar ook het pedagogisch handelen. Onze drive is om alle deelnemers – wel of niet ervaren- een fantastische ervaring aan te bieden, waarin de individuele ontwikkeling centraal staat en ieder kind zowel op het gebied van voetbal als persoonlijke ontwikkeling zichtbaar groeit. Hiernaast zorgen de 4-Skills trainers voor een veilig en fijn leefklimaat waar samen plezier en lol maken altijd op nummer 1 zal staan!

 

Kosten

De club heeft alle kosten tot zich genomen. Inschrijven is dus voor ieder jeugdlid gratis door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Let op; maximaal kunnen 100 kinderen deelnemen; wees er dus snel bij. Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 18 augustus.

 

“Heb hier een doodmoe, maar blij en tevreden mannetje op de bank zitten. Bedankt voor jullie energie en enthousiasme! Ga vooral zo door!”

 

 Wat mag u verwachten van 4-Skills

– Nieuw uitdagend en variërend programma van 10.00u – 15.00u binnen een nieuw thema; Ode aan de nummer 9′
– Individuele, persoonlijke aandacht van onze gediplomeerde en ervaren trainers
– Veilig en betrouwbaar klimaat
– Gaaf 4-Skills voetbalshirt
– Elke dag onbeperkt fruit/ drinken bij de zelf meegebrachte lunch (vanwege allergieën)
– Kans op het winnen van mooie medailles bij de verschillende activiteiten
– Gave beker voor iedere deelnemer bij het afsluiten van het kamp
– Ontzettend veel plezier met een onvergetelijke ervaring en veel persoonlijke groei

  Naam*

  Voornaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Maat shirt*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  Locatie*

  Welke vakantieweek
  25 t/m 27 augustus 2021

  Welke dagen*

  WoensdagDonderdagVrijdag

  Opmerkingen/bijzonderheden/ teamgenoten

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  *Verplichte velden