javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Trainen als een Prof

Vanaf vrijdag 9 oktober 2015 starten wij met onze specialistische techniektrainingen op al onze locaties. De trainingen bestaan uit techniektraining en freestyle training. Alle trainingen worden door onze analisten en beweegwetenschappers geanalyseerd via de 4-Skills softwaresysteem. Via de gratis 4-Skills app kunnen de mooiste acties per training terug bekeken worden. Het is hier waar 4-Skills duidelijk het verschik in maakt!

Wie maakt het verschil?
Het domineren van de 1 tegen 1 situatie! Zowel aanvallend als verdedigend. Het is hier waar topspelers als Messi, Ronaldo, Cruijff, Maldini en Maradonna het verschil in maken. Zij beheersen de voetbaltechnische vaardigheden tot in perfectie en weten op elk moment in de wedstrijd de juiste beslissing te nemen. Ze zijn wendbaar, snel en hebben een waanzinnige winnaarsmentaliteit. Dat moeten we dus trainen!

Succes en herhaling
Spelers leren vanuit succeservaringen en herhaling. Alleen dan zal de speler het zelfvertrouwen op doen, waardoor de speler gemotiveerd wordt gemaakt weer een stapje verder te gaan. Via succes en hierbij gaande gedetailleerde en positieve coaching, ontwikkelt een speler zich het best.

Aanbieden van de juiste omstandigheden
Ieder kind heeft talent. Of je nu in de F8 speelt of A1; voetbal speelt of gitaarles hebt. Ieder kind heeft talent en heeft potentieel. Het is aan de omgeving om ervoor te zorgen dat het kind de juiste omstandigheden krijgt aangeboden om zijn/ haar potentie te kunnen laten ontplooien. Belangrijk is hierbij, dat het juiste klimaat geschept wordt, ingericht voor ieder uniek individu. Elk kind is anders en verdient dus een andere aanpak. 
De specifieke technische vaardigheden binnen het voetbal, zijn bij ons geïntegreerd in een compleet trainingsprogramma. Het voordeel is hiermee dat de speler de technieken wisselend aangeboden krijgt, via individuele vormen, groepsvormen, spelvormen en partijvormen. Binnen ons trainingsprogramma komen alle specifieke technieken aan de orde, in samenwerking met het tactische-, fysieke- en mentale aspect. De aangeleerde technieken zullen zo direct binnen wedstrijdvormen toegepast gaan worden, welke de ontwikkeling van de speler extra stimuleert.

Freestyle training
Onze specialistische voetbaltrainingen bestaan uit techniektraining en Freestyle training. De Freestyle training wordt gegeven door professionele Freestyle trainers, die de spelers op reis nemen binnen het Freestyle voetbal. Het beheersen van de verschillende trucs en tricks, bezorgt de speler ontzettend veel plezier en ongelooflijk veel zelfvertrouwen. Zij kunnen namelijk trucjes die anderen niet kunnen. Het balgevoel en balbeheersing zal door Freestyle training nog sneller gestimuleerd worden.

Video analyse en 4-Skills App
Alle trainingen van 4-Skills Soccer Academy worden gefilmd en bewerkt door onze professionele video analisten. Het is hier waar 4-Skills zich in onderscheidt. De ontwikkeling van de spelers wordt op deze wijze nauwkeurig bijgehouden en levert de speler ontzettend veel informatie op. De speler volgt zo zijn eigen ontwikkeling en wordt zelfbewust van zijn eigen handelen. In de POP gesprekken worden deze vorderingen met de speler en ouders besproken en wordt het plan waar nodig aangepast. De spelers ontvangen de gratis 4-Skills App, waar de ontwikkeling op bijgehouden wordt. Heb je een fantastische goal gescoord op de training? Via deze app kun je je familie en vrienden alles trots laten zien.

Locaties en trainingstijden
Onze 4-Skills Soccer Academies, zijn op verschillende locaties in Nederland te vinden. De trainingsdagen en trainingstijden kunnen per locatie verschillend zijn. Dit kunt u terugvinden op de pagina van de samenwerkende voetbalclubs. De trainingen zullen op elke locatie gegeven worden door onze eigen 4-Skills trainers. Deze trainers hebben 4 verschillende opleidingen doorlopen; KNVB, Meulensteen, 4-Skills en Software opleiding. Alleen de trainers die voor al deze opleidingen hun certificaat op zak hebben, mogen onze trainingen geven.