javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills Sportdagen 2023-2024

‘ Kinderen die veel sporten zijn gezonder, fitter, vrolijker, kunnen zich beter concentreren en behalen betere schoolresultaten. Hiernaast stimuleert samen sporten het zelfvertrouwen en de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind. Sporten zorgt voor veel sociale contacten en vrienden voor het leven’

 

4-Skills erkend de waarde die de verschillende sporten hebben in de ontwikkeling van kinderen. Door de verschillende sporten samen te brengen binnen 1 programma, doen de kinderen zoveel meer vaardigheden op  ten behoeve van de motoriek, maar verkrijgen ze ook andere technische en tactische inzichten die ze kunnen inzetten bij hun favoriete sport die ze in clubverband uitoefenen. De kinderen verkrijgen meer interesse in de andere sporten, als dat hun talentonwikkeling breder wordt ingezet. 

 

Vanaf seizoen 2023-2024 verzorgt 4-Skills uitdagende Multi Sportdagen voor ieder kind in de leeftijd 6 t/m 16 jaar, in samenwerking met RKVV JEKA in Breda en RKSV Wittenhorst in Horst aan de Maas (Limburg). Op het sportcomplex van RKVV JEKA en RKSV Wittenhorst verzorgen wij een zeer dynamisch programma, waar elk kind zijn/ haar talenten verder in kan ontwikkelen en kennis kan maken met verschillende sporten onder begeleiding van professionals.

 

Achtergronden

4-Skills heeft veel ervaring in het verzorgen en organiseren van sportactiviteiten. In de afgelopen 11 jaar hebben al duizenden kinderen deelgenomen aan onze voetbaldagen, clinics en andere sportdagen. Hiernaast verzorgt 4-Skills cursussen in het pedagogisch handelen binnen de sport, waar al honderden vrijwilligers van tientallen sportverenigingen in 10 verschillende provincies aan hebben deelgenomen en hun certificaat hebben behaald. 4-Skills is een erkende organisatie en werkt samen met verschillende overheidsinstanties, gemeenten, sportbonden, scholen en sportorganisaties. 

Sporten is belangrijk voor ieder kind; van elke achtergrond, leeftijd en niveau. Naast dat sporten ontzettend gezond is, zorgt sporten voor fitte kinderen en betere schoolresultaten. Sporten kent een hoog maatschappelijke waarde. Kinderen leren om te gaan met niveauverschillen, karakterverschillen, elkaar te waarderen, als dat ze discipline aanleren en te leren samenwerken. Kinderen groeien hard in hun zelfvertrouwen, ontwikkelen vele sociale contacten en maken vrienden/ vriendinnen voor het leven. Kinderen leren positief met elkaar om te gaan, leren sociale vaardigheden, wat ze sterk meenemen in hun verdere persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke carrière. Sporten zorgt voor plezier, voor zowel lichamelijke, mentale als persoonlijke ontwikkeling. Sporten zorgt voor gelukkige en blije kinderen, en dat is precies wat we graag willen!!

 

4-Skills sporttrainers

Onze ervaren en breed opgeleide trainers, herkennen en erkennen ieder kind, ongeacht niveau, karakter- en leeftijdskenmerken. Hierbij staat een veilig en positief sportklimaat te allen tijde centraal. Onze trainers weten precies hoe je snel een positieve dynamiek binnen de verschillende groepen weet te stimuleren, als dat ze ook veel aandacht schenken aan het individu. Ieder kind voelt zich direct helemaal geaccepteerd en welkom; precies wat nodig is om ontzettend veel sportplezier en ontwikkeling te bewerkstelligen. 

Onze zeer ervaren en gediplomeerde trainers hebben allemaal de 4-Skills trainersopleiding gevolgd. Deze bestaat niet alleen uit de technische begeleiding van jeugdspelers, maar ook het pedagogisch handelen waar 4-skills zich sterk in onderscheid en meerdere erkenningen voor heeft gekregen. Onze drive is om iedere deelnemer – wel of niet ervaren- een onvergetelijke ervaring aan te bieden, waarin de individuele ontwikkeling centraal staat en ieder kind zowel op het gebied van voetbal als persoonlijke ontwikkeling zichtbaar groeit. Hiernaast zorgen de 4-Skills trainers voor een ontzettend veilig en fijn leerklimaat waar samen plezier en lol maken altijd op nummer 1 zal staan! Tijdens de 4-Skills sportdagen wordt hierdoor veel aandacht gegeven aan samen spelen, samenwerken en op positieve wijze met elkaar om te gaan, waarin te allen tijde ieder individu herkent en erkend wordt.

Doelgroepen

Onze sportdagen zijn er voor ieder kind in de leeftijd 5 t/m 16 jaar die graag sport met andere kinderen. Je hoeft hierbij niet lid te zijn van een sportvereniging; iedereen is welkom om ontzettend veel sportplezier en ontwikkeling te ervaren samen met ons. 

 

 

Speciaal ochtend programma 5 t/m 7 jaar. 

We bieden een speciaal ochtendprogramma aan voor kinderen in de leeftijd 5 t/m 7 jaar. Dit met als reden dat een hele dag nog erg intensief kan zijn voor kinderen binnen deze jonge leeftijd. Aangezien elk kind zich anders ontwikkelt, kunt u als ouder er ook voor kiezen om uw kind voor het dagprogramma in te schrijven. Het ochtend programma duurt van 10.00u – 12.30u, inclusief fruitpauze, exclusief lunch. Onze mascotte Skilly zal aanwezig zijn voor een leuke animatie programma en de kinderen flink aan te moedigen.

 

Programma ochtend sportdagen 5 t/m 7 jaar

9.45u: Inloop en verkrijgen 4-Skills Sportshirt

10.0ou: Dodgeball (verschillende trefbalvormen, waarbij mikken en gooien centraal staat)

10.25u: Tikspelletjes ( via leuke tikspelletjes, stimuleren we de motorische vaardigheden)

10.5ou: Fruitpauze en drinken

11.00u: Voetbal spelvormen ( de kinderen spelen onderling leuke voetbalspelvormen)

11.25u: Atletiek ( verschillende atletiekvormen, waarbij we de motorische vaardigheden stimuleren)

11.50u: Pauze met drinken en een gezonde snack

12.00u: Honkbal (keuze uit slaan vanuit statief, zelf gooien of aangooien)

12.30u: Gezellig afsluiting en ontvangst 4-Skills sportdiploma

 

Dagprogramma 6 t/m 16 jaar

Ons dagprogramma start om 10.00u en duurt tot 15.15u. We kennen hierbij onderstaande leeftijdsgroepen, waarbij we te allen tijde rekening houden met wensen om bij vrienden/ vriendinnen ingedeeld te worden. Dit kan aangegeven worden in het inschrijfformulier.

 

6-8 jarigen

9-10 jarigen

11-12 jarigen

13-14 jarigen

15-16 jarigen

 

Sporten welke we aanbieden in verschillende wedstrijdvormen:

Voetbal

Honkbal

Dodgeball

Hockey

Volleybal

Atletiek

Handbal

Frisbee

Zevenkamp

 

Programma 4-Skills sportdagen

9.45u: Inloop en verkrijgen 4-Skills Sportshirt

10.00u: Sport 1

11.00u: Fruitpauze en drinken

11.15u: Sport 2

12.15u: Compleet verzorgde lunch met fruit, brood, beleg, melk, fruitsappen

12.45u: Sport 3

13.45u – 14.00u: Pauze met drinken en gezonde snack

14.00u – 15.00u: Sport 4

15.00u: Gezellige afsluiting

 

Kosten

Ochtend programma: 29,98 euro

Dagprogramma: 39,98 euro

Mogelijkheid aanschaf 4-Skills Sportshirt

Wij bieden de mogelijkheid om ons super vette sportshirt aan te schaffen. Dit is dus NIET verplicht. Kosten voor dit shirt zijn 20 euro. U heeft hiernaast de optie om ook andere kleding van 4-Skills aan te schaffen. Bekijk hiervoor zeker de mogelijkheden in onze webshop.

 

‘Niet leuk is geld terug garantie’.

4-Skills heeft een zeer hoge waardering van zowel de kinderen als van hun ouders (cijfer 9,2 gemiddeld!) en is er daarom zeker van dat we hele leuke en leerzame sportdagen organiseren. Omdat we begrijpen dat het voor nieuwe deelnemers en hun ouders best lastig is in te schatten of de 4-Skills sportdagen wel leuk gevonden wordt hebben we een ‘niet leuk is geld terug garantie’.Als uw kind voor de eerste keer mee doet aan de 4-Skills sportdagen en hij/zij vindt het niet leuk (genoeg) en wil eerder naar huis dan ontvangt u het inschrijfgeld terug van de niet afgemaakte dagen. Voor u als ouder een stuk extra zekerheid en voor uw kind een prettig idee dat hij/zij het kan proberen zonder risico.De “niet leuk = geld terug garantie” is geldig:

  • Voor elke nieuwe deelnemer van 5 t/m 11 jaar.
  • Exclusief de kosten van het ontvangen 4-Skills sportshirt.
  • Uw kind hoeft geen exacte reden te geven. Als hij/zij het zelf aangeeft is het voor ons voldoende.

We hopen hiermee u en uw kind makkelijker te maken om voor onze sportdagen te kiezen. En u weet dat we er alles aan doen om uw kind een ervaring te geven waar nog lang met ontzettend veel plezier aan teruggedacht wordt. 

LET OP: Deze garantie is niet van toepassing bij onvoorziene omstandigheden (blessures, ziekte etc.).

 

WAT MAG U VERWACHTEN VAN 4-SKILLS

– Variërend sportprogramma, met erkenning en herkenning van ieder kind, waarbij sportplezier te allen tijde centraal staat

– Compleet verzorgd ochtendprogramma voor de jongste fans 5 t/m 7 jaar van 10.00u – 12.30u met leuk animatieprogramma
– Individuele, persoonlijke aandacht van onze gediplomeerde en ervaren sporttrainers
– Veilig en betrouwbaar sport-leerklimaat
– Elke dag onbeperkt fruit/ drinken en compleet verzorgde lunch (geef graag dieetwensen aan bij inschrijfformulier)
– Gratis opvang mogelijk met leuke activiteiten tot 16.30u
– Ontzettend veel sportplezier met een onvergetelijke ervaring en veel persoonlijke groei

 

Klik op onderstaand clublogo voor het inschrijfformulier:

 

RKVV JEKA in Breda ( Noord-Brabant)

Woensdag 18 oktober 2023

RKVV JEKA in Breda

 

 

RKSV WITTENHORST in Horst aan de Maas (Limburg)

Vrijdag 20 oktober 2023

RKSV Wittenhorst in Horst aan de Maas