javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Sport en Speldagen Meivakantie 2024

Thema: EK2024

‘ Kinderen die veel sporten zijn gezonder, fitter, vrolijker, kunnen zich beter concentreren en behalen betere schoolresultaten. Hiernaast stimuleert samen sporten het zelfvertrouwen en de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind. Sporten zorgt voor veel sociale contacten en vrienden voor het leven’

4-Skills erkend de waarde die de verschillende sporten hebben in de ontwikkeling van kinderen. Door de verschillende sporten samen te brengen binnen 1 programma, doen de kinderen zoveel meer vaardigheden op  ten behoeve van de motoriek, maar verkrijgen ze ook andere technische en tactische inzichten die ze kunnen inzetten bij hun favoriete sport die ze in clubverband uitoefenen. De kinderen verkrijgen meer interesse in de andere sporten, als dat hun talentonwikkeling breder wordt ingezet. 

Vanaf seizoen 2023-2024 verzorgt 4-Skills uitdagende Sport- en speldagen voor ieder kind in de leeftijd 5 t/m 15 jaar. Op het sportcomplex van RKVV JEKA in Breda verzorgen wij naast onze voetbaldagen, een zeer dynamisch sport- en spel programma, waar elk kind zijn/ haar talenten verder in kan ontwikkelen en kennis kan maken met verschillende sporten onder begeleiding van onze professionals.

Achtergronden

4-Skills heeft veel ervaring in het verzorgen en organiseren van sportactiviteiten. In de afgelopen 11 jaar hebben al duizenden kinderen deelgenomen aan onze voetbaldagen, clinics en andere sportdagen. Hiernaast verzorgt 4-Skills cursussen in het pedagogisch handelen binnen de sport, waar al honderden vrijwilligers van tientallen sportverenigingen in 10 verschillende provincies aan hebben deelgenomen en hun certificaat hebben behaald. 4-Skills is een erkende organisatie en werkt samen met verschillende overheidsinstanties, gemeenten, sportbonden, scholen en sportorganisaties. 

Sporten is belangrijk voor ieder kind; van elke achtergrond, leeftijd en niveau. Naast dat sporten ontzettend gezond is, zorgt sporten voor fitte kinderen en betere schoolresultaten. Sporten kent een hoog maatschappelijke waarde. Kinderen leren om te gaan met niveauverschillen, karakterverschillen, elkaar te waarderen, als dat ze discipline aanleren en te leren samenwerken. Kinderen groeien hard in hun zelfvertrouwen, ontwikkelen vele sociale contacten en maken vrienden/ vriendinnen voor het leven. Kinderen leren positief met elkaar om te gaan, leren sociale vaardigheden, wat ze sterk meenemen in hun verdere persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke carrière. Sporten zorgt voor plezier, voor zowel lichamelijke, mentale als persoonlijke ontwikkeling. Sporten zorgt voor gelukkige en blije kinderen, en dat is precies wat we graag willen!!

4-Skills sporttrainers

Onze ervaren en breed opgeleide trainers, herkennen en erkennen ieder kind, ongeacht niveau, karakter- en leeftijdskenmerken. Hierbij staat een veilig en positief sportklimaat te allen tijde centraal. Onze trainers weten precies hoe je snel een positieve dynamiek binnen de verschillende groepen weet te stimuleren, als dat ze ook veel aandacht schenken aan het individu. Ieder kind voelt zich direct helemaal geaccepteerd en welkom; precies wat nodig is om ontzettend veel sportplezier en ontwikkeling te bewerkstelligen. 

Onze zeer ervaren en gediplomeerde trainers hebben allemaal de 4-Skills trainersopleiding gevolgd. Deze bestaat niet alleen uit de technische begeleiding van jeugdspelers, maar ook het pedagogisch handelen waar 4-skills zich sterk in onderscheid en meerdere erkenningen voor heeft gekregen. Onze drive is om iedere deelnemer – wel of niet ervaren- een onvergetelijke ervaring aan te bieden, waarin de individuele ontwikkeling centraal staat en ieder kind zowel op het gebied van voetbal als persoonlijke ontwikkeling zichtbaar groeit. Hiernaast zorgen de 4-Skills trainers voor een ontzettend veilig en fijn leerklimaat waar samen plezier en lol maken altijd op nummer 1 zal staan! Tijdens de 4-Skills sportdagen wordt hierdoor veel aandacht gegeven aan samen spelen, samenwerken en op positieve wijze met elkaar om te gaan, waarin te allen tijde ieder individu herkent en erkend wordt.

 

Doelgroepen

Onze sportdagen zijn er voor ieder kind in de leeftijd 5 t/m 15 jaar die graag sport met andere kinderen. Je hoeft hierbij niet lid te zijn van een sportvereniging; iedereen is welkom om ontzettend veel sportplezier en ontwikkeling te ervaren samen met ons. 

 
 

Data Sport-Speldagen:

Week 1: 22 april 2024

Week 2: 2 en 3 mei 2024

 

Leeftijd Sport-Speldagen:

Dagprogramma: 6 t/m 15 jaar

Ochtendprogramma: 5 en 6 jarigen

 

Tijden Sport-Speldagen:

Dagprogramma: 10.00u – 15.00u, inclusief volledig verzorgde lunch, fruit en drinken

Ochtendprogramma: 10.00u – 13.00u: inclusief volledig verzorgde lunch, fruit en drinken

Kosten Sport-Speldagen:

Dagprogramma: Week 1 en Week 2

1 dag: 44,98 euro

2 dagen: 84,96 euro

 

Ochtendprogramma: Week 1 en Week 2

1 ochtend: 34,98 euro

2 ochtenden: 64,96 euro

 

Programma sport-en speldagen; Week 1 en Week 2; elke dag een ander programma

Inhoud dagprogramma: 6 t/m 15 jaar

Voor de kinderen die niet alleen willen voetballen, maar ook andere sporten ontzettend leuk vinden, komen we met een ander supergaaf programma in de meivakantie; beiden weken op donderdag en vrijdag. Natuurlijk staat ook hier het thema ‘EK2024 centraal’, want hoe gaaf is om met andere sporten en spellen ook met en tegen je eigen leeftijdsgenoten uit te komen. Na een gave opkomst met alle landen waar je bij bent ingedeeld elke dag, gaat de strijd direct beginnen. Altijd al willen honkballen? In een landen toernooi speel je op tijd wie de meeste ‘runs’ weet te scoren. Hockey, volleybal, frisbee……je gaat niet alleen lekker veel sporten en veel lol samen hebben, maar ook andere belangrijke breed motorische vaardigheden aanleren met de verschillende sporten en spellen die we gaan spelen. Alle deelnemers ontvangen een gaaf aandenken na deelname.

 

Inhoud ochtendprogramma: 5 en 6 jaar

Op spelenderwijs leer je kennis maken met verschillende sporten. Dit doen we via leuke spelvormen, waarbij je het met je eigen land het opneemt tegen de andere landen. We gaan voetballen, honkballen, hockeyen, maar bieden ook andere leuke spelvormen aan waarbij andere motorische vaardigheden aangeboden worden. Na de ochtend lunch je nog gezellig samen mee, want dat is ook een hele leuke en gezellige belevenis. Alle deelnemers ontvangen een gaaf aandenken na deelname.

 

 

Inschrijven:

 

Inschrijven kan tot en met maandag 15 april 2024 door onderstaand formulier in te vullen.

Je kunt zelf je eigen programma kiezen, welke dagen je er gezellig bij bent. Hoe fijn is dat!!

Vul onderstaand inschrijfformulier in en u ontvangt van ons binnen 48 uur de bevestiging nadat de inschrijfkosten zijn overgemaakt op rekeningnummer: NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills. Geef graag de naam van uw kind aan bij de overschrijving.

Geef ook zeker aan bij wie uw kind graag in de groep ingedeeld wordt. Hier houden we altijd rekening mee.

  Naam*

  Voornaam*

  Geboortedatum*

  Telefoon*

  E-mail*

  Welke vakantieweek
  Ochtendprogramma 22 april a 34,98 euroDagprogramma 22 april a 44,98 euroOchtendprogramma 2 mei a 34,98 euroDagprogramma 2 mei a 44,98 euroOchtendprogramma 3 mei a 34,98 euroDagprogramma 3 mei a 44,98 euro

  Opmerkingen/bijzonderheden/ dieetwensen/ groepsindeling

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  *Verplichte velden