javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills Wintercup toernooi 2023

 

Na het grote succes van ons eerste internationaal voetbaltoernooi afgelopen jaar, gaan we ons voorbereiden op het spelen van een fantastisch voetbaltoernooi; Wintercup Holland toernooi in Duinrell met twee overnachtingen in de Duingalows in het weekend van 20 t/m 22 januari 2023

 

Inclusief 6 wedstrijden, ontbijt, lunch, diner, twee overnachtingen en attractiepark. 

 

Missie 4-Skills Wintercup Holland toernooi

Nadat we vorig jaar helaas niet konden deelnemen vanwege corona, hebben we ons dit jaar weer voor vier teams ingeschreven. We willen zo de deelnemers niet alleen een geweldig toernooi aanbieden, maar ook een super leerzaam en gezellig voetbalweekend, waarbij we te allen tijde gebruik mogen maken van het attractiepark. Helaas is het Tikibad gesloten dit weekend.

De coaching van de wedstrijden, staan onder leiding van onze 4-Skills trainers; ware specialisten in het 4-Skills programma en in het bezit van UEFA A/ B/ C diploma’s en een sterke pedagogische achtergrond. Zij hebben veel ervaring in het geven van training en het coachen van wedstrijden op een zeer positieve manier binnen een veilig leerklimaat voor iedere speler.

Het winnen van de wedstrijden staat niet voorop. Wij willen de spelers een ongelooflijke voetbalreis aanbieden die zo voor iedereen mogelijk is. Een onvergetelijke ervaring, die voor de speler ook op sociaal-emotioneel gebied veel ontwikkeling zal bieden. Een ervaring waar met zoveel plezier op terug gekeken zal worden. Uiteraard zal er wel zeer serieus gespeeld worden, maar ligt de ontwikkeling van de spelers hier absoluut centraal.

 

Toernooi

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari zullen we op het mooie en grote sportpark van RKSV Blauw Zwart wat naast Duinrell gevestigd is het toernooi spelen. Op zaterdag spelen alle teams hun poulewedstrijden en op zondag zijn de plaatsing en finale knock-out wedstrijden. Ieder team speelt elke dag minimaal gegarandeerd 3 wedstijden van 2×15 minuten. Er wordt gespeeld op dagdelen zodat de teams op het andere dagdeel vrij kunnen invullen met dus onder andere vrije toegang tot het attractiepark en Tikibad.

Er zal door de teams per categorie gestreden gaan worden voor de grote Wintercup Holland Jeugd bokaal. Maar voor ieder team zal er een mooie beker en aandenken van het toernooi zijn bij de feestelijke prijsuitreiking en afsluiting van het toernooi op zondagmiddag.

 

Verblijf

De deelnemende teams zullen het gehele weekend verblijven in 1 van de vele huisjes (duingalows) op het vakantiepark van Duinrell. Dit zijn 4- of 6-persoons huisjes waar de spelers, trainers en ouders over verdeeld worden. De teams kunnen vanaf vrijdagmiddag inchecken in de huisjes. Vanaf dat moment heeft iedereen het gehele weekend vrij toegang tot het attractiepark en alle andere faciliteiten die zich op het vakantiepark bevinden.

We vragen dit weekend per team om twee ouders als begeleiding mee te gaan. Kosten voor het verblijf worden vergoed voor de desbetreffende ouders. Dat wordt absoluut een onvergetelijke ervaring met uw kind en ons. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u eventueel als begeleider met ons mee naar Duinrell wilt. U slaapt dan ook bij het team, samen met de 4-Skills trainer van het team, zodat ieder team drie begeleiders heeft.

 

Avondprogramma

Op het vakantiepark bevindt zich een grote Pub met daarnaast een game hal en bowling center. Dit is 1 van de ideale plekken om een zeer gezellige avond te beleven tijdens het toernooiweekend. De trainers en ouders kunnen hier gezellig een drankje doen waarbij de spelers zich geen moment zullen vervelen met de vele faciliteiten die hier beschikbaar zijn.

Afhankelijk van de animo zal er wellicht op vrijdag en zaterdag avond nog een aangeboden programma zijn in de vorm van livemuziek, pub quiz of FIFA-toernooi etc.

 

4-Skills teams:

Inschrijven kan door iedere voetballiefhebber. Inschrijven kan ook zeker met je team(genoten) wat het nog leuker maakt natuurlijk. Let wel op; vol = vol.

Alle spelers krijgen een 4-Skills wedstrijd tenue om tijdens het toernooi er fantastisch bij te lopen. Uiteraard blijft het 4-Skills tenue na afloop van het toernooi in het bezit van de spelers.

 

4-Skills O9       (2015/ 2014):        7 spelers + 1 keeper            

4-Skills O10     (2013):                   7 spelers + 1 keeper                   

4-Skills O11     (2012):                   10 spelers + 1 keeper                            

4-Skills O13    (2010/ 2011):         13 spelers + 1 keeper                

 

 

Complete programma:

20 januari 2023:                          Vertrek naar Duinrell, Duingalows inrichten, diner en gezellige avond samen

21 januari 2023:                           Poulewedstrijden (minimaal 3); bezoek aan attractiepark en gaaf avondprogramma

22 januari 2023:                          Finalewedstrijden (minimaal 3); bezoek aan attractiepark en ‘a avonds naar huis

 

Kosten

Dit is volledig inclusief van onderstaande:

 • Deelname aan het twee daagse toernooi
 • Twee nachten verblijf in 1 van de huisjes op het vakantiepark (vrijdag 20 t/m zondag 22 januari)
 • Diner op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari
 • Ontbijt en lunch op zaterdag 21 en zondag 22 januari
 • Andere boodschappen tijdens het weekend
 • Vrije toegang tot het attractiepark en alle andere faciliteiten op het vakantiepark
 • Beker en aandenken voor alle teams bij de feestelijke afsluitende prijsuitreiking
 • Gezellig avondprogramma
 • 1- malige betaling:             289,00 euro
 • Termijnbetaling:                 99,98 euro in 3 maandelijkse termijnen

 

Corona

Mocht helaas het toernooi door Corona weer afgezegd worden, kunt u kiezen uit onderstaande twee opties:

 1. U krijgt 90% van het bedrag teruggestort. Dit vanwege kosten die van tevoren gemaakt moeten worden.
 2. Het complete bedrag wordt omgezet in een 4-Skills voucher welke u kunt gebruiken voor andere 4-Skills activiteiten gedurende het jaar. Deze voucher blijft onbeperkt geldig.

 

Aanmelden:

Iedereen kan zich voor dit toernooi weekend inschrijven tot 1 december 2022; let wel op; VOL = VOL.

Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier:

  Naam*

  Voornaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Maat shirt*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  Locatie*

  Betaling*

  Opmerkingen/bijzonderheden/ teamgenoten

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  *Verplichte velden