javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills zomerseizoen geopend!!

Onze zomervoetbaldagen zijn van start gegaan.

We zijn dit jaar weer gestart bij SC Genemuiden voor het 4e jaar. Het thema dit jaar is EK 1988, nadat het EK2020 niet door is gegaan. In het jaar 1988 werden we voor het eerst en laatst Europees Kampioen. Met dit thema willen we de eenheid, kracht en succes eren, nu ook in de strijd van het Corona virus.

De kinderen ondergingen verschillende toernooivormen:

  • EK 1988 2v2 toernooi
  • EK 1988 voetvolley toernooi
  • EK 1988 Panna toernooi
  • EK 1988 voetbalquiz
  • EK 1988 penalty bokaal

Hiernaast werd het gave spel ‘ voetgolf gespeeld, waar ook andere technieken, concentratie en balgeval direct gestimuleerd werden. Uiteraard zorgden we voor een gave openingsceremonie en afsluiting met de finales.

Met alle vlaggen erbij zorgden dit voor een ontzettende gave sfeer!!

 

 

 

 

Tegelijkertijd verzorgden we onze 2-voetbaldaagse bij SV Spakenburg. Drie basisscholen hadden ons gevraagd dit te organiseren, aangezien zij door een verhuizing een week eerder zomervakantie hadden en de kinderen zo een gave activiteit aangeboden kregen.

Super leuk om zo ook de samenwerking met basisscholen aan te gaan, waarbij de club SV Spakenburg graag gastheer was.

De basisscholen leerlingen ondergingen 4-Skills training, werkten aan hun schiettechniek en speelden ook het EK 1988 2v2 en 3v3 toernooi!

 

 

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)