javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Corona update; alles tot 1 juni afgelast

Met groot verdriet, maar met volle begrip hebben ook wij gisteren kennis genomen van de verlengde en strengere maatregelen omtrent het Coronavirus.

Voor een voetbalbedrijf als 4-Skills treffen deze maatregelen ons zeer hard. Helaas moeten we alle activiteiten t/m 1 juni aflasten en hiermee ook onze mei-voetbaldagen op alle locaties.

Het Coronavirus treft ons midden in ons hoofdseizoen waar we vele honderden kinderen graag weer een geweldig voetbalfeest hadden willen aanbieden. Helaas mag dit voor de meivakantie niet gebeuren……

We hopen echt dat we voor de zomervakantie het Coronavirus onder controle hebben en dat we de kinderen wel een geweldig voetbal-zomer-feest kunnen aanbieden. We richten ons dus volop op onze zomer voetbaldagen in de zomervakantie, wat een groot spektakel zal worden als we eindelijk weer samen de voetbalvelden op mogen. We gaan het thema dan ook aanpassen en houden u hiervan helemaal op de hoogte. Hier kunnen meerdere locaties nog bij gaan komen.

We zijn op dit moment in vol contact met alle samenwerkende clubs om deze bizarre omstandigheden te bespreken, maar ook vol vooruit te kijken om prachtige evenementen straks voor u en en uw kind klaar te hebben.

Het moet 1 groot feest worden wanneer we weer de velden samen op mogen.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)