javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Terugblik Airgroup Zaalvoetbal

Zondag 29 december 2019 was het dan weer zover. De 2e editie van ons zaalvoetbaltoernooi; genaamd naar onze hoofdsponsor ‘ De Airgroup Cup’.

Vorig jaar bij onze 1e eerste editie waren de winnaars in de leeftijdscategorieën:

 

O11: SV Deurne

O13: RKMSV Meijel

O15: SV Deurne

 

Waar we vorig jaar nog in de hal speelden bij onze partnerclub RKSV Liessel, speelden we dit jaar in de grote sporthal in Meijel. Dat was de wens van veel spelers vorig jaar om in een grotere zaal te spelen.

We werden ontzettend warm en open ontvangen in sporthal de Korref in Meijel. Na de laatste voorbereidingen kwamen de teams voor de O11 categorie binnen druppelen. Helaas hadden we dit jaar maar 3 teams, vergeleken met de 6 teams vorig jaar. RKSV Liessel en SV Deurne konden dit jaar geen teams sturen.

 

Bij de O11-categorie streden dit jaar RKMSV Meijel O10, RKMSV Meijel O11 en v.v Bavos (mix van spelers v.v Bavos en SV Deurne) voor de titel. Drie keer speelden ze in de poule tegen elkaar, waar de O10 van RKMSV Meijel zich krachtig verweerde, maar hun meerdere moesten erkennen in de twee oudere teams. De finale ging dus tussen RKMSV Meijel O11 en v.v Bavos O11. Waar in de poule RKMSV Meijel 2x won van Bavos, ging de ploeg uit Bakel toch met de finale winst ervan door.

Zo ging de grote wisselbeker mee naar Bakel en schreef v.v Bavos de 2e editie op haar naam. Een zeer sportief en leuk toernooi, waar Ruud Sanders van v.v Bavos uitgeroepen werd tot beste speler van het toernooi. Ruud begon al op zeer jonge leeftijd bij 4-Skills en laat zien in de jaren die hij bij ons trainde technisch ongelooflijk sterk te worden. Hj loopt op dit moment verschillende stages bij BVO’s en komt uit voor SV Deurne.

 

O13-Categorie:

In de middag streden de O13-teams tegen elkaar. Dit jaar vertegenwoordigd:

 

RKSV Wittenhorst, debutant dit jaar, liet direct zien hoge ogen te gooien voor de titel. Waar zij hun wedstrijden redelijk makkelijk wonnen, was het steeds erg spannend tussen de andere teams. De zeer sportieve en leuke wedstrijden, werden door veel mensen bezocht. Er zat steeds veel publiek op de tribunes wat het toernooi een geweldige ambiance gaf.

 

Uiteindelijk zou RKSV Wittenhost met enkel overwinningen ( de teams speelden 2x tegen elkaar) direct bij hun debuut de beker in ontvangst krijgen. Jay, keeper van RKSV Wittenhorst die opviel door zijn cruciale reddingen, het vele coachen en snelle voortzettingen, werd uitgeroepen tot speler van het toernooi. Vaak moeilijk deze titel te krijgen als keeper, maar Jay viel ons alle wedstrijden enorm positief en onderscheidend op.

 

O15-Categorie:

In de avond stonden de wedstrijden voor de O15 centraal. In een poule van 6 teams deden de volgende teams en clubs mee:

Bij de wedstrijden van O15 ging het niveau nog hoger en sneller. Met 2 scheidsrechters kon dit echter goed bijgehouden worden en genoten we van de spannende wedstrijden. In de poule speelden de teams allemaal 1x tegen elkaar om te kijken wie er dan als winnaar voor de dag zou komen.

v.v Boekel Sport was heer en meester in al haar wedstrijden en won niet alleen alle 5 de wedstrijden, maar kreeg ook geen enkel doelpunt tegen. Niet onlogisch natuurlijk dat keeper Tim uitgeroepen werd tot speler van het toernooi. Ook Tim kent al een langere geschiedenis bij 4-Skills en het is mooi om te zien hoe deze jongens zo ontzettend gegroeid zijn. Twee keepers worden uitgeroepen van het toernooi dit jaar, wat op zich zeer bijzonder is. Maar de beide heren hebben deze eer echt helemaal zelf verdiend.

We mogen terugkijken op een geweldige 2e editie en zijn Hoofdsponsor Airgroup ontzettend dankbaar voor al hun betrokkenheid bij 4-Skills. Niet onterecht hebben we dan ook dit toernooi in hun naam omgetoverd. Airgroup heeft voor geweldige grote wisselbekers gezorgd die vol trots dit jaar in drie verschillende clubhuizen zullen staan; Bavos, RKSV Wittenhorst en vv Boekel Sport.

Voor de editie van 2020 gaan we ons programma uitbreiden naar 2 dagen. Op dag 1 zal de onderbouw O9/ O10 en O11 met elkaar strijden. Op dag 2 komen de O13, O15 en O17 teams aan de beurt.

Deze 3e editie in 2020 zal ook gehouden worden in Sporthal de Korref in Meijel.

Wij willen iedereen ontzetten bedanken voor hun deelname en support bij de wedstrijden en kijken zeer uit naar de sterk uitgebreide 3e editie komend jaar.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)